De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Wandelreizen Mongolie

Mongolië is een paradijs voor wandelaars en liefhebbers van ongerepte natuur!

Trek over de heuvels, langs kristalheldere meren, over de eeuwenoude handelspaden van de zijderoute, dwars door ruig gebergte en woeste rivieren, via oerbossen, woestijnen en uitgestrekte steppen.

De natuur in Mongolië is van een magnifieke schoonheid. Tijdens onze wandelreizen word je één met het majestueuze landschap.

Onderweg ontmoet je de nomaden, die nog net zo leven zoals ze dit honderden jaren geleden ook al deden. Een unieke ervaring!

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Overzicht Wandelreizen Mongolië

1. Avontuurlijke Trektocht door de Altai – 14 dagen – reiscode MT.04

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Deze indrukwekkende reis neemt je mee naar de ongerepte wildernis van West-Mongolië. Je gaat naar Altai Tavan Bogd National Park, waar de hoogste bergen van Mongolië liggen. De Altai zijn ruig en mysterieus. Je vindt er met sneeuw bedekte bergtoppen, prachtige meren en volop wildlife. Het is één van de weinige gebieden waar het zeldzame sneeuwluipaard nog voorkomt. Je trekt dwars door de Altai en geniet van woeste natuur en wonderlijke prehistorische schatten. Natuurlijk maak je ook kennis met de Kazakken en hun bijzondere tradities!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login