Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Vietnam

Kijk bij onze rondreizen door Vietnam!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder strand, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Vietnam bekijken? Kijk dan bij Reizen Vietnam

Rondreizen Vietnam met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Vietnam

1. Rondreis Púúr Vietnam (Noord naar Zuid) – 15 dagen – reiscode VR.01

Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een zeer afwisselende en complete rondreis door Vietnam. Je reist van noord naar zuid waarbij je de leukste excursies onderneemt. Om tijd te besparen neem je tweemaal een binnenlandse vlucht. Je maakt uitgebreid kennis met de locals en bezoekt de mooiste bezienswaardigheden. Van de kleurrijke bergstammen in het noorden, de sfeervolle steden van mid-Vietnam tot aan de drijvende markten van het zwoele zuiden! Je overnacht in fijne hotels en bijzondere accomodaties. Een reis om nooit meer te vergeten!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Expeditie Noord Vietnam – 14 dagen – reiscode VR.02

Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een perfecte rondreis voor liefhebbers van natuur en het authentieke lokale leven! Je reis start in Hanoi, met haar gezellige gildenstraatjes. Vervolgens reis je af naar het karstgebergte van noordwest-Vietnam. Het levensritme wordt hier bepaald door de bergstammen. Je loopt een driedaagse trektocht waarbij je overnacht bij de locals. Via de práchtige Van Long-wetlands, Duong Lam en Pu Luong Nature Reserve reis je door naar Bai Tu Long Bay. Je vaart langs bizar gevormde rotsen en drijvende vissersdorpjes. En kunt kayakken, zwemmen en relaxen!

Informatie en Reserveren

3. Avontuurlijke Rondreis Zuid en West Vietnam – 15 dagen – reiscode VR.03

Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een geweldige rondreis! Je bezoekt Saigon, de kleurrijke Mekong-delta én de fascinerende highlands op de grens met Laos en Cambodja. Je sluit je reis af op de mooie tropische eilanden van de Con Dao Archipel. Je ontmoet de tribes van de Bahnar, Sedang en Jarai. Verwondert je over de roerige geschiedenis van Devils Island. En spot wilde gibbons en krokodillen in het Cat Tien National Park. Je reist door een schitterend landschap van bergen en valleien, wetlands, groene jungle, meren, rivieren en koffieplantages. Boek deze reis op tijd ivm accomodaties!

Informatie en Reserveren

4. Actieve Rondreis Vietnam met Trekking Ha Giang – 14 dagen – reiscode VR.04

Actieve Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke noorden van Vietnam. Je reis start in het levendige Hanoi. Vervolgens reis je door naar het mooie, nog door weinig toeristen bezochte, Ba Be National Park, het afgelegen Ha Giang (met unieke vijfdaagse trekking en homestay bij verschillende bergstammen) en het Dong Van Karst Plateau (één van de mooiste landschappen van heel Vietnam). De trekking in deze reis kom je nergens anders tegen en is speciaal door NativeTravel samengesteld. Een bijzondere belevenis die je nooit meer vergeet!

Informatie en Reserveren

5. Rondreis Vietnam van Noord naar Zuid – 19 dagen – VR.05

Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een bijzonder afwisselende rondreis door Vietnam! Met de mooiste bezienswaardigheden en excursies. Je bezoekt o.a. het gezellige Hanoi, ontmoet de kleurrijke bergstammen in het afgelegen noorden, verkent de wetlands van Ninh Binh, maakt een práchtige cruise door Bai Tu Long Bay, ontdekt de fascinerende koningssteden Hué en Hoi An, bezoekt het levendige Saigon en geniet van de groene Mekong-delta met haar wirwar aan riviertjes en kleurrijke drijvende markten. Kies voor deze rondreis en geniet van Vietnam in al haar facetten!

Informatie en Reserveren

6. Luxe Rondreis ‘Comfortabel Vietnam’ – 18 dagen – reiscode VR.06

Rondreis Vietnam met NativeTravel

Een heerlijk luxe rondreis door Vietnam. Je reist met privévervoer en verblijft in uitstekende accommodaties. Het reistempo is relaxed. Onderweg ontdek je de mooiste bezienswaardigheden. Natuurlijk is er ook alle tijd om zelf de omgeving te verkennen. En met een drankje te ontspannen bij het zwembad van je hotel. Kies deze reis en geniet van historische steden, groene jungle, magnifiek karstgebergte, kleurrijke bergstammen, drijvende markten en een fantastische cruise door Halong Bay. Met o.a. Hanoi, Ky Son, Mai Chau, Ninh Binh, Hué, Hoi An, Mekong, Saigon.

Informatie en Reserveren

Login