Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Tibet

Een rondreis door Tibet is een once-in-your-life-time belevenis!

Al onze rondreizen door Tibet zijn stuk voor stuk, letterlijk en figuurlijk, adembenemend mooi.

Je ziet de mooiste bezienswaardigheden van Tibet, en we nemen je mee op reis naar de verborgen pareltjes! Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Wil je de rondreis door Tibet combineren met Nepal of China dan kan dat!

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Tibet bekijken? Kijk dan bij Reizen Tibet

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Tibet

1. TR.01 Rondreis Tibet en Nepal – Land van Bergen en Gebedsvlaggen – 12 dagen

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Vrouwen met draaiende gebedsmolens en ingenieuze kralenvlechten in hun haren, stoere Khampa-mannen met felgekleurde hoofddoeken, boterlampjes, wapperende gebedsvlaggen, authentieke kloosters en meditatie-grotten, het geluid van mantra’s prevelende pelgrims en de diepe bas van de religieuze hoorns. Temidden van een magnifiek landschap. Je passeert hoge passen, unieke handelsnederzettingen, oude kloosters en azuurblauwe heilige meren. Natuurlijk ga je ook richting Rongbuk, om de hoogste berg ter wereld, de Mt. Everest, met eigen ogen te zien. De reis eindigt in kleurrijk Kathmandu. Een adembenemend avontuur!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Tibet – Majestueuze Bergen en Heilige Meren – 12 dgn – reiscode TR.02

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Prachtige rondreis over ‘het dak van de wereld’. Na een bezoek aan het mystieke Lhasa, trek je dwars door de adembenemende Himalaya’s. Je reist door een unieke wereld. Onderweg kom je langs hoge passen, authentieke handelsnederzettingen en azuurblauwe meren. Je maakt kennis met de Tibetanen en hun bijzondere cultuur. Je bezoekt o.a. het Potala paleis, Jokhang tempel, Sera monastery, het voor Tibetanen heilige meer Nam-tso, het schilderachtige dorpje Sakya, het hoogste klooster van de wereld, ziet de Mount Everest en nog véél meer!

Informatie en Reserveren

3. Rondreis Tibet met Ganden Samye Trekking – 13 dagen – reiscode TR.03

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Deze actieve reis start in Lhasa, de mystieke hoofdstad van Tibet. Je bezoekt o.a. Drepung- en Sera monastery, de paleizen van de Dalai Lama en de Drak Yerpa meditatiegrotten. Aansluitend loop je de pittige Ganden Samye trekking. Je wandelt door een spectaculair landschap en kruist twee bergpassen van meer dan 5000 meter! Tijdens de tocht maak je kennis met de nomadische Drokpa’s en hun manier van leven. Na de trekking reis je door naar het magnifieke Namtso meer. Het is een van de vier heilige meren. Een geweldige rondreis door Tibet!

Informatie en Reserveren

4. Rondreis Tibet en Nepal – Mount Kailash en Kingdom Guge – 25 dgn – code TR.05

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Een unieke rondreis voor iedereen die écht op reis wil! Vanuit China reis je naar Lhasa. Hier bezoek je o.a. Drepung, Sera, Jokhang en het Potala-paleis. Vervolgens trek je dwars door de Himalaya naar het verre westen van Tibet. Je komt door afgelegen streken waar je het authentieke Tibetaanse leven beleeft. Hoogtepunten zijn het bezoek aan het oude koninkrijk van Guge, het samen met Tibetaanse pelgrims lopen van de kora (trekking) om Mount Kailash en de hike naar Mount Everest. Tenslotte ga je genieten van het kleurrijke Nepal!

Informatie en Reserveren

Login