De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Rondreizen Tibet

Een rondreis door Tibet is een once-in-your-life-time belevenis!

Al onze rondreizen door Tibet zijn stuk voor stuk, letterlijk en figuurlijk, adembenemend mooi.

Je ziet de mooiste bezienswaardigheden van Tibet. En we nemen je mee op reis naar de verborgen pareltjes! Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Kortom: eindeloos genieten!

Wil je de rondreis door Tibet combineren met Nepal of China dan kan dat!

Rondreizen naar Tibet met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Tibet

1. Rondreis Tibet – Majestueuze Bergen en Heilige Meren – 10 dgn – reiscode TR.02

Rondreizen Tibet met NativeTravel

Prachtige privé-reis over ‘het dak van de wereld’! Na een bezoek aan het mystieke Lhasa, trek je dwars door Tibet, aan alle kanten omringt door de adembenemende Himalaya. Je bezoekt o.a. het Potala paleis, de Jokhang tempel, het heilige Yamdrok-meer, Kumbum chorten, het schilderachtige dorpje Sakya en het hoogste klooster van de wereld. Vanuit het afgelegen Rombuk maak je een korte trektocht naar het basiskamp van de Mount Everest. De hoogste berg ter wereld torent hier boven je uit, een ronduit indrukwekkende ervaring!

Meer informatie en boeken

2. Rondreis Tibet met Ganden Samye Trekking – 13 dagen – reiscode TR.03

De leukste rondreizen naar Tibet vind je bij NativeTravel!

Deze actieve reis start in Lhasa, de mystieke hoofdstad van Tibet. Je bezoekt o.a. Drepung- en Sera monastery, de paleizen van de Dalai Lama en de meditatiegrotten van Drak Yerpa. Aansluitend loop je de pittige Ganden Samye trekking. Je wandelt door een spectaculair landschap en kruist twee bergpassen van meer dan 5000 meter! Tijdens de tocht maak je kennis met de nomadische Drokpa’s en hun manier van leven. Na de trekking reis je door naar het magnifieke Nam-tso meer. Het is een van de vier heilige meren. Een magische plek!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login