Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Sri Lanka

Kijk bij onze rondreizen door Sri Lanka!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder strand, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Sri Lanka bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Sri Lanka

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Sri Lanka

1. Rondreis ‘Comfortabel Sri Lanka’ – 16 dagen – reiscode SR.02

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Een heerlijk comfortabele en tot in de puntjes verzorgde rondreis door Sri Lanka! Zodat je alléén nog maar hoeft te genieten! Je reist met privévervoer en verblijft in uitstekende hotels. Het reistempo is relaxed. Geniet van koloniale bezienswaardigheden, historische steden, groene theeplantages, oude tempels, vriendelijke locals en schitterende natuurparken vol met wildlife van Sri Lanka! Je sluit je vakantie af in een vijfsterren hotel aan de zuidkust met wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Geef jezelf een bijzondere vakantie, het is tijd om te genieten!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis ‘Sri Lanka on a Budget’ – 14 dagen – reiscode SR.04

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Een fantastische rondreis door Sri Lanka met privé-vervoer, chauffeur en aangename hotels voor een super lage prijs! Sri Lanka wordt niet voor niets ook wel ‘de Parel van de Indische Oceaan’ genoemd. Het tropische eiland heeft werkelijk álles wat je kunt wensen voor een bijzondere vakantie. Tijdens deze afwisselende reis ga je volop genieten van Sri Lanka! Met o.a. spannende safari’s, groene theeplantages, de móóiste treinreis van Azie, mystieke tempelceremonies, historische steden, tropische stranden en lekker eten. Beleef het óók!

Informatie en Reserveren

3. Rondreis ‘Expeditie Sri Lanka’ – 15 dagen – reiscode SR.05

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Ga op expeditie en ontdek Sri Lanka! Het accent van de reis ligt op de overweldigend mooie natuur van Sri Lanka. Je gaat o.a. wilde olifanten, beren, tijgers, walvissen en dolfijnen spotten. Je ontdekt kleurrijke vogels in de wetlands, doet mee aan bush walks en kijkt je ogen uit in de jungle en heuvels van Sri Lanka. Eén van de hoogtepunten is een bezoek aan de Vedda, de oorspronkelijke bewoners van Sri Lanka. Je verblijft in goede hotels en uitstekende glamping accommodaties. Een reis om nooit meer te vergeten. NB: boek deze reis ruim op tijd!

Informatie en Reserveren

4. Cultuurreis ‘Grand Tour Sri Lanka’ – 21 dagen – reiscode SR.06

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Een zeer complete rondreis door Sri Lanka! Je ontdekt het land in ál haar facetten. Van noord tot zuid en west naar oost. Je ziet de meest bijzondere highlights en bezoekt óók het interessante maar nog onontdekte noorden. Je maakt kennis met de cultuur van zowel de Singalezen als de Tamils. Geniet van steltvissers, koraal-eilanden, theeplantages, kleurrijke tempels, historische koningssteden, olifanten, tropische stranden, walvissen, koloniale bezienswaardigheden, wilde paarden, groene jungle, wuivende palmen en een azuurblauwe zee!

Informatie en Reserveren

Login