De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Rondreizen Nepal

Bij onze rondreizen heb je álle gelegenheid om met volle teugen te genieten van het kleurrijke Nepal!

De reizen zijn tot in de puntjes voor je geregeld en er is elke dag lokale reisbegeleiding voor je beschikbaar.

Je ziet de mooiste bezienswaardigheden van Nepal. En we nemen je mee op reis naar de verborgen pareltjes!

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Kortom: eindeloos genieten!

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Nepal

1. Rondreis Nepal – De Schatten van de Kathmandu-vallei – 5 dagen – reiscode NK.01

De leukste rondreizen naar Nepal met NativeTravel

Een korte maar boeiende rondreis door Nepal. Perfect te combineren met Tibet, Bhutan of India. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en gaat naar de middeleeuwse koningstad Bhaktapur. Je bezichtigt het levendige Newari-stadje Pharping met haar vele tempels en pelgrims. Je overnacht hier in een hotel direct naast het Tibetaans-boeddhistische klooster. Er is natuurlijk ook alle tijd om kennis te maken met de vriendelijke Nepalese bevolking. Optioneel kun je een vliegtocht over de Himalaya’s (Mt Everest!) maken.

Meer informatie en boeken

2. Rondreis Nepal – Nepal in een Notendop – 9 dagen – reiscode NK.02

Rondreizen en combinatiereizen Nepal Tibet Bhutan India met NativeTravel

In korte tijd volop genieten van Nepal: puur, authentiek en kleurrijk! De reis is een boeiende mix van stad en platteland, cultuur en natuur. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu. Je gaat naar de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur én maakt kennis met de vriendelijke bevolking van Nepal. Tijdens de vijfdaagse trektocht wandel je door boerendorpjes, over de heuvels, langs rijstterrassen, jungle en tempels. Je logeert één dag bij een lokale familie thuis. Een bijzondere ervaring!

Meer informatie en boeken

3. Rondreis Nepal – Cultuurreis Authentiek Nepal – 14 dagen – reiscode NK.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Tijdens deze bijzondere reis staat de cultuur van Nepal centraal. Je reist in een rustig tempo en verblijft langere tijd op één plek. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je volop onder te dompelen in het lokale leven en te genieten van de prachtige natuur en cultuur van Nepal. Je bezoekt de mooiste cultuurbestemmingen van het land. Natuurlijk heb je ook alle tijd om te relaxen en op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.
Je overnacht in authentieke en comfortabele hotels en reist per privé-vervoer. Beleef het ook!

Meer informatie en boeken

4. Rondreis Nepal – Koningssteden, Olifanten én de Annapurna’s – 21 dgn – NR.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een prachtige reis door Nepal. Je bezoekt de highlights van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur. Vervolgens reis je door naar het aangename Pokhara. Hier start de Annapurna Sanctuary Trekking, waarbij je over de eeuwenoude handelspaden, dwárs door de Himalaya’s trekt. Je sluit je reis af met een safari in Chitwan, het tot beschermd natuurreservaat uitgeroepen wildreservaat in het zuiden van Nepal. Met bijzondere overnachtingen en de leukste excursies! Niet voor niets onze meest geboekte rondreis door Nepal!

Meer informatie en boeken

5. Rondreis Nepal – Middeleeuwse Steden, Neushoorns én Mount Everest – 21 dgn – NR.02

Rondreizen naar Nepal met Trekking met NativeTravel

Een gewéldige reis! Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu, reist af naar de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur, gaat op safari naar National Park Chitwan én loopt de uitdagende Kala Pattar Everest Base Camp trekking, één van de mooiste trektochten van de wereld. Niet alleen vanwege de oeroude paden naar de hoogste berg ter wereld. Maar ook door de vriendelijke bevolking, de authentieke dorpjes, kleurrijke festivals, prachtige kloosters en het magnifieke uitzicht op de Himalaya’s! Met de leukste excursies!

Meer informatie en boeken

6. Rondreis Nepal – Comfortabel Nepal – 18 dagen – reiscode NR.04

De leukste rondreizen naar Nepal met NativeTravel

Genieten van Nepal zonder dat je bergschoenen nodig hebt. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht met bijzondere activiteiten. Je gaat op bezoek bij de locals, slaapt bij een klooster en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur. Een práchtige en comfortabele reis. Kies deze mooie rondreis als je van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen houdt!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login