Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Nepal

Kijk bij onze rondreizen door Nepal!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder trekking, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Nepal bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Nepal

 

 

 

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Nepal

1. Korte Rondreis Nepal – De Schatten van Kathmandu Valley – 5 dagen – reiscode NK.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een prachtige kennismaking met Nepal. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en gaat naar de middeleeuwse koningstad Bhaktapur. Tijdens een wandeling door de prachtige vallei van Kathmandu loop je door de heuvels en jungle. Onderweg kom je door authentieke dorpjes en bezoek je het grote klooster van Namo Buddha. Natuurlijk maak je ook kennis met de lokale bevolking. Je kunt de leukste excursies kiezen, zoals een streetfoodtour of vliegtocht over de Himalaya. Deze rondreis is perfect te combineren met Bhutan of India.

Informatie en Reserveren

2. Korte Cultuurreis Nepal – Puur Nepal – 7 dagen – reiscode NK.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een comfortabele cultuurreis door Nepal. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en gaat naar de koningsteden Bhaktapur en Patan. Met de fiets verken je de prachtige omgeving van Panauti, Khopashi en Sunthan en maak je kennis met het leven van de locals op het Nepalese platteland. Ook logeer je een dag bij een boeddhistisch klooster waar je het echte kloosterleven beleeft. Hier kun je de hindoetempels van Dakshinkali en het Newari-stadje Bungamati bezoeken. De reis is los te boeken of maak een mooie combi met India of Bhutan.

Informatie en Reserveren

3. Korte Reis Nepal – Nepal in een Notendop – 10 dagen – reiscode NK.03

Rondreis Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door het kleurrijke Nepal. In een relaxed tempo ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Bhaktapur en Patan. Tijdens de vierdaagse trektocht door de vallei ontdek je het Nepalese platteland. Je ontmoet de locals, wandelt door kleine dorpjes, groene jungle en over de heuvels. Onderweg heb je een geweldig uitzicht over de besneeuwde bergen van de Himalaya. Ook logeer je een dag bij de locals thuis, een unieke belevenis. De reis is los te boeken of combineer met Bhutan of India.

Informatie en Reserveren

4. Rondreis Nepal met Poon Hill Trekking – 12 dagen – reiscode NK.04

Rondreis Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis waarbij je het mooiste van Nepal ontdekt. Je verkent de kleurrijke hoofdstad Kathmandu en reist af naar de middeleeuwse koningsstad Bhaktapur. In Pokhara geniet je van de relaxte sfeer en gezellige terrasjes aan het meer. Last but not least loop je de vijfdaagse Poonhill Trekking, dwars door de práchtige Annapurna-regio. De hike gaat door groene jungle, mystieke nevelwouden, rijstvelden en authentieke dorpjes van de Magar en Gurung. Tijdens de trekking heb je een adembenemend uitzicht op de bergreuzen van de Himalaya.

Informatie en Reserveren

5. Cultuurreis Authentiek Nepal – 14 dagen – reiscode NR.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Tijdens deze bijzondere rondreis staat de cultuur van Nepal centraal. Je reist in een rustig tempo en verblijft langere tijd op één plek. Op deze manier kun je je volop onderdompelen in het lokale leven en genieten van de prachtige cultuur en natuur van Nepal. Je bezoekt de mooiste culturele bestemmingen van het land. Natuurlijk heb je ook alle tijd voor ontspanning en is er genoeg ruimte om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. Je overnacht in comfortabele en authentieke hotels en reist per privévervoer. Beleef het óók!

Informatie en Reserveren

6. Rondreis Comfortabel Nepal – 16 dagen – reiscode NR.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Genieten van een comfortabele rondreis zónder dat je bergschoenen nodig hebt. Je overnacht in goede hotels én authentieke accomodaties. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht met bijzondere activiteiten. Je gaat op bezoek bij de locals, overnacht in een klooster en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur. We staan garant voor een uitstekend verzorgde rondreis!

Informatie en Reserveren

7. Actieve Reis Nepal met Manaslu Trekking – 20 dagen – reiscode NR.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door Nepal, met het accent op natuur en avontuur. Je ontdekt de bezienswaardigheden van Kathmandu, reist af naar de koningsstad Bhaktapur én loopt de Manaslu Circuit Trekking, door een ongerepte streek in de hoge Himalaya. Deze uitdagende tocht heeft álles wat een trekking in Nepal tot een onvergetelijke belevenis maakt. Met prachtige valleien, ongetemde gletsjers en magnifieke bergreuzen. Je bedwingt o.a. de 5100m hoge Larkya pas. Onderweg ontmoet je de locals van deze authentieke regio: de Gurung, Nubri en Tsum.

Informatie en Reserveren

8. Rondreis Highlights Nepal – Koningssteden, Neushoorns en de Himalaya – 21 dagen – reiscode NR.05

Trekking Nepal met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Nepal. Je bezoekt de highlights van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur. Vervolgens reis je door naar het aangename Pokhara. Hier start de Annapurna Sanctuary Trekking, waarbij je over de eeuwenoude handelspaden, dwárs door de Himalaya’s trekt. Je sluit je reis af met een safari in Chitwan, het tot beschermd natuurreservaat uitgeroepen wildreservaat in het zuiden van Nepal. Met bijzondere overnachtingen en de leukste excursies! Niet voor niets onze meest geboekte rondreis door Nepal!

Informatie en Reserveren

9. Rondreis Nepal met Rafttocht Bardia National Park – 21 dagen – reiscode NR.06

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een unieke rondreis door Nepal. Met het accent op natuur en locale cultuur. Zo ontdek je tijdens een vijfdaagse rafttocht de ongerepte Babai Valley in het oosten van het Bardiya National Park. Je vaart door jungle, savannes en moerasgebieden met de Churiya Hills op de achtergrond. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers. Ook bezoek je de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en zie je de historische koningsstad Patan. Last but not least loop je de gave trekking naar het Mardi Himal Basecamp, dwárs door de Himalaya. Voor 2 tot max 4 personen.

Informatie en Reserveren

10. Rondreizen Nepal – Nepal Adventure Tour – 22 dagen – reiscode NR.07

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door Nepal, voor avonturiers met een goede conditie. Met een vijfdaagse fietstocht door de uitlopers van de Himalaya. Een gave trekking door de Annapurna. En spannende safari’s in het Chitwan National Park. Natuurlijk ontdek je ook de mooiste plekjes van Kathmandu en ga je naar de koningssteden Patan en Bhaktapur. Je sluit de reis af in een adventure resort. Daag jezelf hier uit met sensationele activiteiten. Zoals canyoning, rafting, bungee jumping en een tandemswing. Ook kun je er heerlijk relaxen (probeer de hangmatten)!

Informatie en Reserveren

Login