Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Mongolië

Kies uit onze rondreizen door Mongolië!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, met of zonder trekking, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

 

Nog een reis in Mongolië bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Mongolië

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Mongolië

1. Rondreis Mongolië – Het land van Chengis Khan – 14 dagen – reiscode MR.01

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Ontdek het adembenemend mooie Mongolië. Ontmoet het volk van herders en ruiters. Geniet van het magnifieke landschap. Met eindeloze grasvlakten, zacht glooiende heuvels, woest gebergte en immense zandduinen. Je gaat op bezoek bij de nomaden en maakt kennis met hun bijzondere manier van leven. Je gaat op zoek naar de paarden van Przewalski, ziet bijzondere vogels en komt ongetwijfeld wilde kamelen tegen. Ook de culturele bezienswaardigheden komen volop aan bod. Reis mee in het voetspoor van de legendarische Chengis Khan!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Mongolie – Puur Mongolië – 14 dagen – reiscode MR.02

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Een unieke rondreis door Mongolie! Je ontmoet de nomaden, reist dwars door de ongerepte natuur én ontdekt de mooiste bezienswaardigheden. Je reis start in de hoofdstad Ulanbaatar. Vervolgens reis je door naar het Baga Gazriin Chuluu massief, het mystieke Ongin Khiid, Khangai Nuruu National Park, de hotsprings van Tsenkher, Khorgo Terkhiin Tsagaan, de oude hoofdstad van Chengis Khan met het kleurrijke Erdene Zuu én het Khustain National Park, bekend om haar wilde Przewalskipaarden. Een reis om nooit meer te vergeten!

Informatie en Reserveren

3. Rondreis Mongolië met Golden Eagle Festival – 18 dagen – reiscode MR.05

Rondreizen Mongolie met NativeTravel

Een práchtige rondreis door Mongolië! Deze reis is perfect voor liefhebbers van ongerepte natuur, wildlife, geologie, (pre)historische bezienswaardigheden, kamperen in de wildernis en de unieke cultuur van de Mongoolse nomaden en Kazakh. Eén van de (vele) hoogtepunten van de reis is het Golden Eagle Festival in het ‘wilde westen’ van Mongolië. Met o.a. kamelen- en paardenraces en eagle-hunting. Inclusief homestay bij een Kazakh-familie. Wil je écht wat bijzonders kies dan voor deze avontuurlijke rondreis! Startdatum 18 september 2023.

Informatie en Reserveren

4. Reis Mongolië – Grand Tour Mongolië – 22 dagen – reiscode MR.06

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Ontdek het legendarische Mongolië in ál haar facetten. Ontmoet het volk van rendierherders nomaden en sjamanen. Geniet van het magnifieke landschap. Met eindeloze grasvlakten, zacht glooiende heuvels, woest gebergte, kristalheldere meren, vruchtbare aarde en dorre zandwoestijnen. Beleef de cultuur van Mongolië en ontdek een unieke wereld! Met o.a. Ulanbaatar, Tsagaan Suvarga, Yolin Am, Bayanzag, Khongoriin Els, Orkhon Valley, Karakorum, Khorgo Terkhiin, Khovsgol lake en Amarbayasgalant. Jouw mooiste rondreis door Mongolie!

Informatie en Reserveren

Login