Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Mongolië

Bij onze rondreizen ga je volop genieten van het ongerepte Mongolië!

Alles is tot in de puntjes voor je geregeld en er is elke dag lokale reisbegeleiding voor je beschikbaar.

Kortom: zorgeloos genieten!

Al onze rondreizen kunnen worden aangepast aan je wensen. Wat je ook wilt, het is mogelijk!

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Mongolië

1. Rondreis Mongolie – Het land van Chengis Khan – 14 dagen – reiscode MR.01

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Ontdek het adembenemend mooie Mongolië. Ontmoet het volk van herders en ruiters. Geniet van het magnifieke landschap. Met eindeloze grasvlakten, zacht glooiende heuvels, woest gebergte en immense zandduinen. Je gaat op bezoek bij de nomaden en maakt kennis met hun bijzondere manier van leven. Je gaat op zoek naar de paarden van Przewalski, ziet bijzondere vogels en komt ongetwijfeld wilde kamelen tegen. Ook de culturele bezienswaardigheden komen volop aan bod. Reis mee in het voetspoor van de legendarische Chengis Khan!

Meer informatie en boeken

2. Rondreis Mongolie – Puur Mongolië – 14 dagen – reiscode MR.02

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Een unieke rondreis door Mongolie! Je ontmoet de nomaden, reist dwars door de ongerepte natuur én bezoekt de mooiste bezienswaardigheden. Je reis start in de hoofdstad Ulanbaatar. Vervolgens reis je door naar het Baga Gazriin Chuluu massief, het mystieke Ongin Khiid, Khangai Nuruu National Park, de hotsprings van Tsenkher, Khorgo Terkhiin Tsagaan, de oude hoofdstad van Chengis Khan met het kleurrijke Erdene Zuu én het Khustain National Park, bekend om haar wilde Przewalskipaarden. Een reis om nooit meer te vergeten!

Meer informatie en boeken

3. Rondreis Mongolië – Grand Tour Mongolië – 21 dagen – reiscode MR.04

Rondreizen en familiereizen Mongolie met NativeTravel

Ontdek het legendarische Mongolië in ál haar facetten. Ontmoet het volk van rendierherders nomaden en sjamanen. Geniet van het magnifieke landschap. Met eindeloze grasvlakten, zacht glooiende heuvels, woest gebergte, kristalheldere meren, vruchtbare aarde en dorre zandwoestijnen. Beleef de cultuur van Mongolië en ontdek een unieke wereld! Met o.a. Ulanbaatar, Tsagaan Suvarga, Yolin Am, Bayanzag, Khongoriin Els, Orkhon Valley, Karakorum, Khorgo Terkhiin, Khovsgol lake en Amarbayasgalant. Jouw mooiste rondreis door Mongolie!

Meer informatie en boeken

4. Rondreis Mongolië met Golden Eagle Festival – 18 dagen – reiscode MR.05

Rondreizen Mongolie met NativeTravel

Een práchtige rondreis door Mongolië! Deze reis is perfect voor liefhebbers van ongerepte natuur, wildlife, geologie, (pre)historische bezienswaardigheden, kamperen in de wildernis en de unieke cultuur van de Mongoolse nomaden en Kazakh. Eén van de (vele) hoogtepunten van de reis is het Golden Eagle Festival in het ‘wilde westen’ van Mongolië. Met o.a. kamelen- en paardenraces en eagle-hunting. Inclusief homestay bij een Kazakh-familie. Wil je écht wat bijzonders kies dan voor deze avontuurlijke rondreis! Startdatum 21 september 2019.

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login