Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Laos

Kijk bij onze rondreizen door Laos!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Laos bekijken? Kijk dan bij Reizen Laos

Rondreizen Laos met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Laos

1. Rondreis Púúr Laos – 10 dagen – reiscode LK.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Deze móóie rondreis start in Vientiane, met haar gezellige terrasjes langs de Mekong. Je vliegt door naar Luang Namtha, waar de kleurrijke bergstammen wonen. Je logeert hier in een leuke homestay. In Nam Ha maak je een avontuurlijke trektocht door de jungle. Je gaat op zoek naar wildlife en leert van alles over het (over)leven in de jungle. Aansluitend cruise je twee dagen over de legendarische Mekong-rivier. Onderweg maak je verschillende stops. De reis eindigt in Luang Prabang, de vroegere koningsstad met zijn práchtige eeuwenoude tempels.

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Laos – Het Land van de Lao – 17 dagen – reiscode LR.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Bij deze reis zie je alles wat Laos te bieden heeft! Je reist van noord naar zuid door het land en maakt de leukste excursies! Geniet van práchtig karstgebergte, diepgroene jungle en het kleurrijke leven van de Lao. Maak kennis met de Khamu-stam in het afgelegen Muang La. In de koningsstad Luang Prabang kun je de unieke ‘alm giving ceremony’ meemaken. Via Vang Vieng, Vientiane en Kong Lor zak je af naar het zuiden. Je bezoekt hier o.a Champassak, Wat Phou en 4000 Islands. Je sluit af met een dagtocht door het ongerepte Xe Pian National Park!

Informatie en Reserveren

Login