Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Laos

Kies jouw rondreis door Laos!

Tot in de puntjes voor je geregeld zodat jij zorgeloos kunt genieten!

Ontdek de ’50 shades of green’ van het ongerepte Laos, verwonder je over het leven van de kleurrijke bergstammen, ervaar de serene bedrijvigheid langs de Mekong en kijk je ogen uit in de oude koningssteden!

Een rondreis door Laos is indrukwekkend, relaxed en authentiek!

 

 

 

Rondreizen Laos met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Laos

1. Rondreis Púúr Laos – 10 dagen – reiscode LK.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Deze móóie rondreis start in Vientiane, met haar gezellige terrasjes langs de Mekong. Je vliegt door naar Luang Namtha, waar de kleurrijke bergstammen wonen. Je logeert hier in een leuke homestay. In Nam Ha maak je een avontuurlijke trektocht door de jungle. Je gaat op zoek naar wildlife en leert van alles over het (over)leven in de jungle. Aansluitend cruise je twee dagen over de legendarische Mekong-rivier. Onderweg maak je verschillende stops. De reis eindigt in Luang Prabang, de vroegere koningsstad met zijn práchtige eeuwenoude tempels.

Meer informatie en boeken

2. Rondreis Laos – Het Land van de Lao – 17 dagen – reiscode LR.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Bij deze reis zie je alles wat Laos te bieden heeft! Je reist van noord naar zuid door het land en maakt de leukste excursies! Geniet van práchtig karstgebergte, diepgroene jungle en het kleurrijke leven van de Lao. Maak kennis met de Khamu-stam in het afgelegen Muang La. In de koningsstad Luang Prabang kun je de unieke ‘alm giving ceremony’ meemaken. Via Vang Vieng, Vientiane en Kong Lor zak je af naar het zuiden. Je bezoekt hier o.a Champassak, Wat Phou en 4000 Islands. Je sluit af met een dagtocht door het ongerepte Xe Pian National Park!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login