Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen India

Kijk bij onze rondreizen door India!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder strand, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in India bekijken? Kijk dan bij Reizen India

Rondreizen India met NativeTravel.nl

Overzicht Rondreizen India

1. Rondreis India – A Taste of India – 3 dagen – reiscode IK.01

Rondreis India met Taj Mahal

Een prachtige kennismaking met India. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van Delhi en Agra. Zoals het magnifieke Red Fort, de Jamai Masjid en de fascinerende Gurudwara Bangla Sahib. Samen met je gids duik je de nauwe steegjes in van de kleurrijke kruidenmarkt Khari Baoli. In Agra verken je de oude tempelstad Fatehpur Sikri, bezoek je het robuuste Agra Fort en zie je de betoverende Taj Mahal met eigen ogen. Tijdens de reis staan er een chauffeur, priveauto en professionele gidsen voor je klaar. Perfect te combineren met bijvb. Nepal of Bhutan.

Informatie en Reserveren

2. Korte Reis India – De Gouden Driehoek – 5 dagen – IK.02

Korte Reis India met NativeTravel

Een prachtige rondreis langs de highlights van Delhi, Agra en Jaipur. Niet voor niets ook wel ‘de Gouden Driehoek’ van India genoemd. Laat je betoveren door de kleurrijke wereld om je heen. En geniet van de schatten van de Maharadja’s en Moguls. Je bezoekt o.a. het indrukwekkende Agra Fort, Fatehpur Sikri, Palace of Winds, Abhaneri Step Well, het práchtige Amber Fort en het mooiste bouwwerk ter wereld, de Taj Mahal. In de Pink City Jaipur stap je op de fiets voor een onvergetelijke ontdekkingstocht backstage. Er staan een auto en chauffeur voor je klaar.

Informatie en Reserveren

3. Rondreis India – Korte Luxe Rondreis Noord-India – 7 dagen – IK.03

Korte Luxe Rondreis Noord-India 1 week

Een heerlijk comfortabele rondreis door de Gouden Driehoek van India. Onderweg ontdek je de mooiste bezienswaardigheden, ga je op tijger safari door het Ranthambore National Park, en kun je heerlijk ontspannen in de luxe ambiences van de zorgvuldig voor je uitgekozen heritage accommodaties. Geniet tijdens de reis van de betoverende wereld van de oude Maharadja’s en Moguls. Ontdek o.a. het authentieke Jaipur, het historische Fatehpur Sikri en de adembenemende Taj Mahal. Er staan een privéchauffeur en auto voor je klaar.

Informatie en Reserveren

4. Rondreis India – Kleurrijk Rajasthan – 12 dagen – reiscode IK.04

Rondreis Kleurrijk Rajasthan India met NativeTravel

Een bijzondere reis door kleurrijk Rajasthan. Er hangt een sluier van magie over Rajasthan. Niet te vergelijken met waar dan ook ter wereld. Rajasthan is adembenemend, fascinerend en overladen met eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. De sfeer en het ritme van Rajastan maken zelfs de meest doorgewinterde reiziger sprakeloos. Inclusief bezoek Taj Mahal, Amber Fort, Palace of Winds, Agra Fort, Jaipur, Pushkar, Ranthambore National Park, etc. Er staan een chauffeur, privéauto en lokale gidsen voor je klaar. India zoals het ooit was en nog altijd is!

Informatie en Reserveren

5. Rondreis India – Cultuurreis Noord India – 14 dagen – reiscode IR.01

Cultuurreis Noord India

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van het kleurrijke Noord-India. Laat je betoveren door een fascinerende wereld. Geniet tijdens de reis van de magnifieke bouwwerken van de oude Maharadja’s en Moguls. Ontdek de haveli’s van Shekhawati, het authentieke Rajasthan, de roze stad Jaipur en het blauwe Jodhpur, Udaipur de meest romantische stad van India, het historische Fatehpur Sikri, de adembenemend mooie Taj Mahal en het intrigerende Varanasi langs de heilige Ganges-rivier. Met ook alle ruimte voor ontspanning en tijd voor elkaar.

Informatie en Reserveren

6. Rondreis India – Maharadja’s, Haveli’s en Heilige Rivieren – 16 dgn – IR.02

Rondreizen India met NativeTravel

Laat je betoveren door kleurrijk India! Tijdens deze reis ontdek je de highlights van Noord India. Onderweg zul je ogen en oren tekort komen. Het intrigerende India doet een beroep op al je zintuigen! Je bezoekt o.a. Delhi, de haveli’s van Shekhawati, het práchtige Agra Fort, de Taj Mahal, de roze stad Jaipur en het blauwe Jodhpur, de tantra-tempels van Khajuraho en het fascinerende Varanasi. Er staan een chauffeur, prive-auto en professionele gidsen voor je klaar. En je verblijft natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, in de leukste hotels!

Informatie en Reserveren

Login