Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Cambodja

Kijk bij onze rondreizen door Cambodja!

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking.

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder strand, langs de mooiste highlights of buiten de gebaande paden.

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Cambodja bekijken? Kijk dan bij Reizen Cambodja

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Cambodja

1. Rondreis Highlights Cambodja – 7 dagen – reiscode CK.01

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Tijdens deze rondreis door Cambodja bezoek je de highlights van het land. Zoals het Royal Palace in Phnom Penh. Maar ook de indrukwekkende Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields uit de tijd van het verwoestende Rode Khmer regime. Natuurlijk ga je óók naar de magnifieke tempels van Angkor, één van de beroemde zeven wereldwonderen. En wat dacht je van een bezoek aan ons ‘geheime steltdorp’ in het Tonlé Sap-meer? Vanzelfsprekend is er ook volop ruimte voor ontspanning. Perfect te combineren met Thailand, Laos of Vietnam.

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Cambodja ‘Het Land van de Khmer’ – 15 dagen – reiscode CK.03

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Eén van onze mooiste rondreizen door Cambodja! Je leert het fascinerende land in al haar facetten kennen. Je bezoekt natuurlijk de highlights van Phnom Penh en het grandioze Angkor Wat. Maar je maakt óók kennis met minder bekende plaatsen. Zoals het tropische eiland Samoen met haar fantastische stranden en snorkelmogelijkheden. En ook de zoutvelden van Kampot, Kep, Battambang, Bokor National Park én ons ‘geheime’ nog niet door toeristen overstroomde steltdorp in het Tonlé Sap-meer. Beleef het zélf!

Informatie en Reserveren

Login