Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreizen Cambodja

Geniet van een heerlijke rondreis door het fascinerende Cambodja!

De rondreizen zijn tot in de puntjes voor je geregeld en er is elke dag lokale reisbegeleiding voor je beschikbaar.

Je ziet de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja. En we nemen je mee op reis naar de verborgen pareltjes!

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Kortom: eindeloos genieten!

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Cambodja

1. Rondreis Highlights Cambodja – 7 dagen – reiscode CK.01

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Tijdens deze rondreis door Cambodja bezoek je de highlights van het land. Zoals het Royal Palace in Phnom Penh. Maar ook de indrukwekkende Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields uit de tijd van het verwoestende Rode Khmer regime. Natuurlijk ga je óók naar de magnifieke tempels van Angkor, één van de beroemde zeven wereldwonderen. En wat dacht je van een bezoek aan ons ‘geheime steltdorp’ in het Tonlé Sap-meer? Vanzelfsprekend is er ook volop ruimte voor ontspanning. Perfect te combineren met Thailand, Laos of Vietnam.

Meer informatie en boeken

2. Rondreis Cambodja ‘Het Land van de Khmer’ – 15 dagen – reiscode CK.03

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Eén van onze mooiste rondreizen door Cambodja! Je leert het fascinerende land in al haar facetten kennen. Je bezoekt natuurlijk de highlights van Phnom Penh en het grandioze Angkor Wat. Maar je maakt óók kennis met minder bekende plaatsen. Zoals het tropische eiland Samoen met haar fantastische stranden en snorkelmogelijkheden. En ook de zoutvelden van Kampot, Kep, Battambang, Bokor National Park én ons ‘geheime’ nog niet door toeristen overstroomde steltdorp in het Tonlé Sap-meer. Beleef het zélf!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login