De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Rondreis Nepal

Kies jouw rondreis door Nepal.

Je ziet de leukste bezienswaardigheden. En we nemen je mee naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken.

Het accent van onze rondreizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking. 

Voor iedereen is er een passende rondreis. Van relaxed tot actief, budget tot comfortabel, met of zonder trekking, avontuurlijk of de highlights. Kijk maar eens hieronder!

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Nepal

1. Korte Rondreis Nepal – De Schatten van Kathmandu Valley – 5 dagen – code NK.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een prachtige kennismaking met Nepal. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en gaat naar de middeleeuwse koningstad Bhaktapur. Tijdens een wandeling door de prachtige vallei van Kathmandu loop je door de heuvels en jungle. Onderweg kom je door authentieke dorpjes en bezoek je het grote klooster van Namo Buddha. Natuurlijk maak je ook kennis met de lokale bevolking. Je kunt de leukste excursies kiezen, zoals een streetfoodtour of vliegtocht over de Himalaya. Deze rondreis is perfect te combineren met Bhutan of India.

Meer informatie en boeken

2. Korte Cultuurreis Nepal – Puur Nepal – 7 dagen – code NK.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een comfortabele cultuurreis door Nepal. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en gaat naar de koningsteden Bhaktapur en Patan. Met de fiets verken je de prachtige omgeving van Panauti, Khopashi en Sunthan en maak je kennis met het leven van de locals op het Nepalese platteland. Ook logeer je een dag bij een boeddhistisch klooster waar je het echte kloosterleven beleeft. Hier kun je de hindoetempels van Dakshinkali en het Newari-stadje Bungamati bezoeken. De reis is los te boeken of maak een mooie combi met India of Bhutan.

Meer informatie en boeken

3. Korte Reis Nepal – Nepal in een Notendop – 10 dagen – code NK.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door het kleurrijke Nepal. In een relaxed tempo ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Bhaktapur en Patan. Tijdens de vierdaagse trektocht door de vallei ontdek je het Nepalese platteland. Je ontmoet de locals, wandelt door kleine dorpjes, groene jungle en over de heuvels. Onderweg heb je een geweldig uitzicht over de besneeuwde bergen van de Himalaya. Ook logeer je een dag bij de locals thuis, een unieke belevenis. De reis is los te boeken of combineer met Bhutan of India.

Meer informatie en boeken

4. Rondreizen Nepal – Cultuurreis Authentiek Nepal – 14 dagen – code NK.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Tijdens deze bijzondere rondreis staat de cultuur van Nepal centraal. Je reist in een rustig tempo en verblijft langere tijd op één plek. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je volop onder te dompelen in het lokale leven en te genieten van de prachtige natuur en cultuur van Nepal. Je bezoekt de mooiste culturele bestemmingen van het land. Natuurlijk heb je ook alle tijd om te relaxen en zelf de omgeving te verkennen. Je overnacht in authentieke en comfortabele hotels en reist grotendeels per privé-vervoer. Beleef het zélf!

Meer informatie en boeken

5. Rondreizen Nepal – Comfortabel Nepal – 16 dagen – code NK.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Genieten van een comfortabele rondreis zónder dat je bergschoenen nodig hebt. Je overnacht in goede hotels én authentieke accomodaties. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht met bijzondere activiteiten. Je gaat op bezoek bij de locals, overnacht in een klooster en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur. We staan garant voor een uitstekend verzorgde rondreis!

Meer informatie en boeken

6. Rondreizen Nepal – Koningssteden, Olifanten én de Annapurna’s – 21 dagen – code NR.01

Trekking Nepal met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Nepal. Je bezoekt de highlights van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur. Vervolgens reis je door naar het aangename Pokhara. Hier start de Annapurna Sanctuary Trekking, waarbij je over de eeuwenoude handelspaden, dwárs door de Himalaya’s trekt. Je sluit je reis af met een safari in Chitwan, het tot beschermd natuurreservaat uitgeroepen wildreservaat in het zuiden van Nepal. Met bijzondere overnachtingen en de leukste excursies! Niet voor niets onze meest geboekte rondreis door Nepal!

Meer informatie en boeken

7. Rondreizen Nepal – Kleurrijke Steden en de Manaslu Trekking – 20 dagen – code NR.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door Nepal, met het accent op natuur en avontuur. Je bezoekt de mooiste highlights van Kathmandu en ontdekt de koningssteden Patan en Bhaktapur. Het grootste deel van de reis trek je dwárs door de Himalaya. De uitdagende Manaslu Circuit Trekking heeft alles wat een trekking in Nepal tot een onvergetelijke ervaring maakt. De eerste dagen loop je door subtropische jungle. Daarna kom je in het hooggebergte terecht. Je bedwingt o.a. de 5100m hoge Larkya pas. Je hebt hier een magnifiek uitzicht op de valleien, gletsjers en bergen.

Meer informatie en boeken

8. Rondreizen Nepal – Babai Nepal – 21 dagen – code NR.03

Een unieke rondreis door Nepal. Met het accent op natuur en locale cultuur. Zo ontdek je tijdens een vijfdaagse rafttocht de ongerepte Babai Valley in het oosten van het Bardiya National Park. Je vaart door jungle, savannes en moerasgebieden met de Churiya Hills op de achtergrond. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers. Ook bezoek je de mooiste bezienswaardigheden van Kathmandu en zie je de historische koningsstad Patan. Last but not least loop je de gave trekking naar het Mardi Himal Basecamp, dwárs door de Himalaya. Voor 2 tot max 4 personen.

Meer informatie en boeken

9. Rondreizen Nepal – Nepal Adventure Tour – 22 dagen – code NR.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve rondreis door Nepal, voor avonturiers met een goede conditie. Met een vijfdaagse fietstocht door de uitlopers van de Himalaya. Een gave trekking door de Annapurna. En spannende safari’s in het Chitwan National Park. Natuurlijk ontdek je ook de mooiste plekjes van Kathmandu en ga je naar de koningssteden Patan en Bhaktapur. Je sluit de reis af in een adventure resort. Daag jezelf hier uit met sensationele activiteiten. Zoals canyoning, rafting, bungee jumping en een tandemswing. Ook kun je er heerlijk relaxen (probeer de hangmatten)!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login