Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreis India

Kies voor een rondreis door India.

Zet al je zintuigen op scherp en dompel je onder in een betoverende wereld.

Geniet van romantische steden, logeer in oude paleizen, spot wilde tijgers, ontdek dorpjes van de tribes en bewonder de magnifieke schatten van de Moguls en Maharadja’s.

Onderweg ontmoet je vrouwen in kleurrijke gewaden, mannen met grote tulbanden en excentrieke saddhu’s.

En overal tussendoor lopen de heilige koeien.

Een onvergetelijke belevenis!

Rondreis India met NativeTravel

Overzicht Rondreizen India

1. Rondreis India – Betoverend Delhi en Agra – 3 dagen – reiscode IK.01

Rondreizen India met NativeTravel

Een korte en móóie reis langs de highlights van Delhi en Agra. Je bezoekt o.a. het betoverende Agra Fort en één van de mooiste bouwwerken ter wereld, de Taj Mahal! Tijdens de reis kun je de chaotische en kleurrijke schoonheid van India met eigen zintuigen ervaren. Er staan een chauffeur, privé-auto en lokale gidsen voor je klaar. Zodat je je zelf nergens druk over hoeft te maken en volop kunt genieten! De reis is een mooie aanvulling op, bijvoorbeeld, een zakenreis maar ook te combineren met o.a. Sikkim, Ladakh, Nepal, Bhutan of Sri Lanka!

Meer informatie en boeken

2. Rondreis India – De Gouden Driehoek van India – 5 dagen – IK.02

Rondreizen India met NativeTravel

Een korte maar móóie reis langs de highlights van Delhi, Agra en Jaipur. Niet voor niets ook wel ‘de gouden driehoek’ van India genoemd! Laat je betoveren door de kleurrijke wereld om je heen! En geniet van de overweldigend mooie bouwwerken van de oude Maharadja’s en Moguls. Je bezoekt o.a. het indrukwekkende Agra Fort, Fatehpur Sikri, de Roze stad, Palace of Winds, het práchtige Amber-fort en één van de mooiste bouwwerken ter wereld, de Taj Mahal! Er staan een chauffeur, privé-auto en lokale gidsen voor je klaar!

Meer informatie en boeken

3. Rondreis India – Kleurrijk Rajasthan – 8 dagen – reiscode IK.05

Rondreizen India met NativeTravel

Een bijzondere reis door kleurrijk Rajasthan! Er hangt een sluier van magie over Rajasthan. Niet te vergelijken met waar dan ook ter wereld. Rajasthan is adembenemend, fascinerend en overladen met eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. De sfeer en het ritme van Rajastan maken zelfs de meest doorgewinterde reiziger sprakeloos! Inclusief bezoek Taj Mahal, Amber Fort, Palace of Winds, Agra Fort, Jaipur, Pushkar, etc. Er staan een chauffeur, privé-auto en lokale gidsen voor je klaar. India zoals het ooit was en nog altijd is!

Meer informatie en boeken

4. Rondreis India – Maharadja’s, Haveli’s en Heilige Rivieren – 16 dgn – IR.02

Rondreizen India met NativeTravel

Laat je betoveren door kleurrijk India! Tijdens deze reis ontdek je de highlights van Noord India. Onderweg zul je ogen en oren tekort komen. Het intrigerende India doet een beroep op al je zintuigen! Je bezoekt o.a. Delhi, de haveli’s van Shekhawati, het práchtige Agra Fort, de Taj Mahal, de roze stad Jaipur en het blauwe Jodhpur, de tantra-tempels van Khajuraho en het fascinerende Varanasi. Er staan een chauffeur, prive-auto en professionele gidsen voor je klaar. En je verblijft natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, in de leukste hotels!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login