Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreis Bhutan

Kies jouw rondreis door Bhutan.

De reizen zijn tot in de puntjes voor je geregeld en er is elke dag lokale reisbegeleiding voor je beschikbaar.

Je ziet de mooiste bezienswaardigheden van Bhutan. En we nemen je mee op reis naar de verborgen pareltjes.

Natuurlijk is er ook alle tijd om het land zelf te ontdekken en kennis te maken met de uiterst vriendelijke Bhutani.

De rondreis door Bhutan combineren met India of Nepal: dát kan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Bhutan bekijken? Kijk dan bij Reizen Bhutan

 

 

 

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Overzicht Rondreizen Bhutan

1. Rondreis Bhutan – Het Land van het Geluk – 6 dagen – reiscode BR.01

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Het Himalaya koninkrijk Bhutan is een paradijs voor liefhebbers van ongerepte natuur, boeddhistische cultuur en bijzondere belevenissen. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden van Bhutan. Zoals het magnifieke Tiger’s Nest, de oude winterhoofdstad Punakha, Dochu La-pas waar je een fantastisch uitzicht hebt over de besneeuwde pieken van de Himalaya, de hoofdstad Timphu met haar kleurrijke weekendmarkt en imposante dzongs, Tango Monastery en nog véél meer! Perfect te combineren met een reis door Nepal en/of India!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Bhutan – Het Land van de Donderdraak – 8 dagen – reiscode BR.02

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Tijdens deze actieve rondreis ontdek je het authentieke Bhutan. Je bezoekt de mooiste plaatsen van ‘Het Land van het Geluk’. Paro, Thimpu en Punakha. Maar óók de nog maar kort voor reizigers toegankelijke, Haa-vallei. Tijdens de reis is er extra aandacht voor de indrukwekkende natuur en het dagelijkse leven van de bevolking. Je maakt o.a. meerdere korte hikes en een fietstocht over het platteland van Bhutan. Als je wilt (optioneel) kun je zelfs een nacht bij een lokale familie logeren. Een rondreis om nooit meer te vergeten!

Informatie en Reserveren

3. Rondreis Bhutan – Puur Bhutan – 11 dgn – reiscode BR.03

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Tijdens deze zeer complete rondreis zie je de mooiste bezienswaardigheden van centraal Bhutan. Je ontdekt o.a. Paro, Thimpu en Punakha. Maar óók het mystieke Haa, de vallei van de kraanvogels en Chokor en Tang in het spirituele hart van Bhutan. Je komt over hoge bergpassen, maakt prachtige wandeltochten, ontmoet de locals, ontdekt de steden en verkent authentieke dorpjes op het ongerepte platteland. Natuurlijk is er ook aandacht voor de intrigerende boeddhistische cultuurschatten van het land. Bhutan zoals het ooit was en nog altijd is!

Informatie en Reserveren

4. Rondreis Bhutan – Het Onbekende Hart van Bhutan – 14 dagen – reiscode BR.04

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Rondreis door het onbekende hart van Bhutan. Je ziet de móóiste bezienswaardigheden van Bhutan. En ontdekt ongerepte valleien en traditionele dorpjes. Inclusief een tweedaags verblijf bij een lokale familie in een afgelegen village aan de voet van de Himalaya. Vér van de gebaande paden. Door de geïsoleerde ligging is veel van de unieke boeddhistische cultuur bewaard gebleven. De natuur is er nog ongerept en het bruto nationaal geluk veel belangrijker dan materiele rijkdom. Ga op reis naar Bhutan en geniet van een unieke wereld.

Informatie en Reserveren

5. Rondreis Bhutan – Bhutan van Oost naar West – 16 dagen – reiscode BR.06

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Tijdens deze prachtige rondreis door Bhutan trek je door het héle land, van Oost naar West. Je ontdekt Bhutan in al haar facetten. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden en gaat ook ver van de gebaande paden. Onderweg ontmoet je de gastvrije Bhutani in gebieden waar nog niet veel reizigers je voor gingen. Met bijzondere excursies. Voor de liefhebbers zijn er mooie wandeltochten en bijzondere reisverlengingen mogelijk. Bijvoorbeeld naar de Layap in het hoge noorden. Of de Drokpa in het uiterste oosten. Een échte NativeTravel-reis!

Informatie en Reserveren

Login