De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Meditatiereizen Nepal

Onze meditatiereizen door Nepal zijn perfect als je jouw rondreis wilt combineren met tijd en ruimte voor bezinning.

In Nepal is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren, meditatiegrotten en kleurrijke saddhu’s.

Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda heb je tijdens onze meditatiereizen natuurlijk ook alle tijd om te genieten van het adembenemend mooie Nepal.

Kies hieronder jouw meditatiereis!

Meditatiereizen Nepal en Tibet met NativeTravel

Overzicht Meditatie Reizen Nepal

1. Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga – 17 dagen – reiscode NSP.01

De leukste rondreizen naar Nepal met NativeTravel

Een bijzondere en inspirerende reis! Je verblijft een aantal dagen in een yoga- en meditatieresort, volgt een driedaagse retraite in een Tibetaans-boeddhistisch klooster, kunt genieten van een fijne ayurveda wellness behandeling en, als je wilt, een reading van een befaamd astroloog/handlezer ontvangen. Natuurlijk bezoek je ook de prachtige koningsstad Bhaktapur, de kleurrijke Tibetaanse wijk van Kathmandu, de bekende Bouddhanath Stupa, het tempelcomplex van Pashupathinath, het landelijke Bandipur en nog veel meer!

Meer informatie en boeken

2. Meditatiereis Nepal – 16 dagen – reiscode NSP.02

Meditatiereizen Nepal en Tibet met NativeTravel

Een unieke reis die (alleen) geschikt is voor mensen die willen meedoen aan een serieuze meditatie-retraite binnen de filosofie van het Tibetaans-boeddhisme. Je bezoekt de meest bijzondere plaatsen van Nepal en maakt een mooie tweedaagse wandeltocht door de Kathmandu-vallei. Tenslotte volg je een tiendaagse meditatie-retraite in een gerenommeerd Tibetaans-boeddhistisch klooster. Tijdens de retraite maak je kennis met de principes van het Tibetaans-boeddhisme en krijg je verschillende meditatietechnieken aangereikt.

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login