Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Meditatiereizen Nepal

In Nepal is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren en kleurrijke saddhu’s.

Nepal is dan ook een perfecte reisbestemming als je geintereseerd bent in meditatie, yoga en het boeddhisme.

Natuurlijk heb je tijdens onze meditatiereizen ook alle tijd om te genieten van het adembenemend mooie Nepal.

Kies één van onze meditatiereizen en doe nieuwe energie en inspiratie op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een reis in Nepal bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Nepal

Meditatiereizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Meditatiereizen Nepal

1. Groepsreis Mindful in Nepal – 18 dagen – reiscode NGM.04

Groepsreis Nepal met meditatie en yoga

Mindful in Nepal is een unieke kleinschalige groepsreis door Nepal. We nemen de tijd om de natuur en lokale cultuur met aandacht te ervaren, en met onbevooroordeelde interesse van de gebruiken, rituelen en cultuur van Nepal te genieten. Workshops, yoga, en meditatie dragen bij aan een dieper besef van de waarnemingen en de verbinding met Nepal. Deze reis wordt begeleid door een ervaren Nederlandse reisbegeleidster, opgeleid door veelal Tibetaanse leraren in o.a. de boeddhistische psychologie, yoga en mindfulness. Wees er op tijd bij!

Informatie en Reserveren

2. Meditatie en Yogareis Nepal – 17 dagen – reiscode NSP.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een bijzondere en inspirerende rondreis! Voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie, yoga en boeddhisme. Je verblijft een aantal dagen in een yoga- en meditatieresort, volgt een driedaagse retraite in een Tibetaans-boeddhistisch klooster en geniet van ayurvedische behandelingen. Naast een tweedaagse wandeltocht door de Kathmandu-vallei ontdek je ook de mooiste bezienswaardigheden. Zoals de oude koningsstad Bhaktapur, het Newari-stadje Bandipur, Swayambhunath, Pashupathinath en de kleurrijke Tibetaanse wijk van Kathmandu.

Informatie en Reserveren

3. Meditatiereis Nepal – 16 dagen – reiscode NSP.02

Meditatiereis Nepal met verblijf in klooster, met NativeTravel.

Een unieke meditatiereis voor iedereen die mee wil doen aan een serieuze retraite binnen de filosofie van het Tibetaans-boeddhisme in Nepal. Je volgt een tiendaagse retraite in een gerenommeerd klooster. Hier ontdek je de principes van het Tibetaans boeddhisme en krijg je les in verschillende meditatietechnieken. Natuurlijk zie je ook de mooiste bezienswaardigheden en loop je een gave tweedaagse wandeltocht. Tenslotte ontdek je de tempels en achterafstraatjes van de koningssteden Patan en Bhaktapur. Een bijzondere ervaring.

Informatie en Reserveren

Login