De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Meditatiereizen Tibet

In Tibet is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren, meditatiegrotten en offerplaatsen.

Tibet is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie.

Naast aandacht voor meditatie is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.

Kijk ook bij onze Meditatiereizen Nepal

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Overzicht Meditatie Reizen Tibet

1. Meditatiereis Tibet en Nepal – 26 dagen – NTMJ.03

Rondreizen en cultuurreizen Tibet met NativeTravel

Deze bijzondere meditatiereis door Nepal en Tibet is (alleen) geschikt voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het Tibetaans-boeddhisme. De eerste dagen verblijf je in de kleurrijke Tibetaanse wijk van Kathmandu en ontdek je de hoogtepunten van de stad. Vervolgens volg je een tiendaagse meditatie-retraite in een gerenommeerd Tibetaans-boeddhistisch klooster. Last but not least maak je een 10-daagse rondreis door het mystieke Tibet. Je bezoekt o.a. Lhasa, de heilige meren, Mt Everest en bijzondere kloosters!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login