Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Meditatiereizen Nepal

In Nepal is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren en kleurrijke saddhu’s.

Nepal is dan ook een perfecte reisbestemming als je geintereseerd bent in meditatie, yoga en het boeddhisme.

Natuurlijk heb je tijdens onze meditatiereizen ook alle tijd om te genieten van het adembenemend mooie Nepal.

Kies één van onze meditatiereizen en doe nieuwe energie en inspiratie op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een reis in Nepal bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Meditatie Reizen Nepal

1. Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga – 17 dagen – reiscode NSP.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een bijzondere en inspirerende rondreis! Voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie, yoga en boeddhisme. Je verblijft een aantal dagen in een yoga- en meditatieresort, volgt een driedaagse retraite in een Tibetaans-boeddhistisch klooster en geniet van ayurvedische behandelingen. Naast een tweedaagse wandeltocht door de Kathmandu-vallei ontdek je ook de mooiste bezienswaardigheden. Zoals de oude koningsstad Bhaktapur, het Newari-stadje Bandipur, Swayambhunath, Pashupathinath en de kleurrijke Tibetaanse wijk van Kathmandu.

Informatie en Reserveren

2. Meditatiereis Nepal – 16 dagen – reiscode NSP.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een unieke reis die (alleen) geschikt is voor mensen die willen meedoen aan een serieuze meditatie-retraite binnen de filosofie van het Tibetaans-boeddhisme. Je bezoekt de meest bijzondere plaatsen van Nepal en maakt een mooie tweedaagse wandeltocht door de Kathmandu-vallei. Tenslotte volg je een tiendaagse meditatie-retraite in een gerenommeerd Tibetaans-boeddhistisch klooster. Tijdens de retraite maak je kennis met de principes van het Tibetaans-boeddhisme en krijg je verschillende meditatietechnieken aangereikt.

Informatie en Reserveren

Login