De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Groepsreizen Nepal

We hebben twee gewéldige groepsreizen voor je. Perfect voor liefhebbers van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen!

We hebben héle mooie routes voor je uitgezocht met unieke activiteiten én een lokaal hindu-festival.

Je overnacht in leuke hotels (middenklasse en luxe) én bijzondere accomodaties, zoals een klooster en een community bungalow.

We staan garant voor een piekfijn verzorgde reis. Jouw móóiste groepsreis door Nepal.

Kies jouw reis hieronder!

Groepsreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Groepsreizen Nepal

1. Groepsreis Comfortabel Nepal – 18 dagen – reiscode NGC.01

Groepsreizen Nepal met NativeTravel

Genieten van Nepal zonder dat je bergschoenen nodig hebt. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht met bijzondere activiteiten. Je gaat op bezoek bij de locals, ziet een hindu-festival en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur. Een gave en comfortabele groepsreis. Kies deze reis als je van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen houdt! Jouw móóiste groepsreis naar Nepal!

Meer informatie en boeken

2. Groepsreis Nepal met Annapurna Community Trekking – 20 dagen – reiscode NGT.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Ga op een actieve, afwisselende, en móóie groepsreis door Nepal. De cultuur, natuur, unieke belevenissen én zesdaagse trekking door de Himalaya maken dit een reis om nóóit meer te vergeten. Je krijgt een echte kijk in het leven van de locals, ervaart een hindu-festival en ontdekt de mooie en nauwelijks bezochte plekjes. Natuurlijk bezoek je ook de leukste highlights van Nepal met o.a. Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur. Ervaar Nepal op zijn best!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login