De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel.
De mooiste reizen naar Azie vind je bij NativeTravel!

Groepsreizen Nepal

De mooiste groepsreizen door Nepal.

Voor liefhebbers van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen.

We hebben hele mooie routes voor je uitgezocht met de leukste activiteiten.

We staan garant voor piekfijn verzorgde groepsreizen in Nepal.

Je reist in kleine groepen (max 14).

Kies jouw groepsreis hieronder!

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Groepsreizen Nepal

1. Groepsreis Comfortabel Nepal – 18 dagen – reiscode NGC.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Genieten van Nepal zonder dat je bergschoenen nodig hebt. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht. Je gaat op bezoek bij de locals, ziet een hindufestival en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha, Patan en Bhaktapur. Kies deze comfortabele groepsreis als je van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen houdt. Met mooie en authentieke accommodaties. Boek deze reis vóór 1 oktober 2019 en ontvang 100 euro korting p.p!

Meer informatie en boeken

2. Groepsreis Nepal met Community Trekking – 20 dagen – reiscode NGT.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een actieve en afwisselende groepsreis door Nepal. De unieke route, bijzondere belevenissen én zesdaagse community trekking door de Himalaya maken dit een reis om nóóit meer te vergeten. Je krijgt een echt inkijkje in het leven van de locals. Ook maak je een hindufestival mee. Je ontdekt de mooiste en nog nauwelijks bezochte plekjes. Natuurlijk bezoek je ook de highlights van Nepal, met o.a. Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de Koningssteden Patan en Bhaktapur. Boek deze reis vóór 1 oktober 2019 en ontvang 50 euro korting p.p!

Een actieve rondreis met trekking voor liefhebbers van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen. Je geniet van een afwisselende groepsreis, met zesdaagse trekking door de Himalaya. Je overnacht in eenvoudige lodges, uitstekende hotels (middenklasse én luxe) en bijzondere accomodaties. We hebben een hele mooie route voor je uitgezocht met bijzondere activiteiten. Je gaat bijvoorbeeld op bezoek bij de locals, ziet een hindufestival en komt ver buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Pokhara, Chitwan en de oude Koningssteden Patan en Bhaktapur.

Meer informatie en boeken

3. Groepsreis Nepal met Annapurna Base Camp Trekking – 16 dgn – reiscode NGT.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Groepsreis Nepal met de gave Annapurna Base Camp Trekking. Tien dagen lang trekken we over de oude handelsroutes, dwars door de Himalaya. Tijdens de hike lopen we naar het hart van het Annapurna gebergte. Aan alle kanten word je omringt door bergen tot meer dan 8000 meter hoog. Maar ook Kathmandu en Pokhara staan op het programma. En natuurlijk ook: parasailen, fietsen, een mountainflight of streetfoodtour doen. Voor een héle lage prijs: € 750 p.p. En boek je vóór 1 oktober 2019 dan ontvang je ook nog eens 50 euro extra korting p.p!

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login