Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Groepsreis Nepal

Ga mee op groepsreis door Nepal!

En geniet van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen. We hebben héle mooie routes voor je uitgezocht met de leukste activiteiten.

Voor iedereen zit er een geschikte reis tussen.

Met én zonder trekking door de Himalaya.

Je reist in kleine groepen (max 14).

Kies jouw groepsreis hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Nepal bekijken? Kijk dan bij één van onze andere Reizen Nepal

Groepsreis Nepal

Overzicht Groepsreizen Nepal

1. Groepsreis Comfortabel Nepal – 16 dagen – reiscode NGC.01

Groepsreis Nepal

Genieten van Nepal zonder dat je bergschoenen nodig hebt. We hebben een héle mooie route voor je uitgezocht. Je gaat op bezoek bij de locals, ziet een hindufestival en komt vér buiten de gebaande paden. Maar ook de leukste highlights van Nepal staan natuurlijk op het programma. Zoals Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de Koningssteden Patan en Bhaktapur. Kies deze comfortabele groepsreis als je van cultuur, natuur en bijzondere belevenissen houdt. Met mooie en authentieke accommodaties. Jouw móóiste groepsreis naar Nepal!

Meer informatie en boeken

2. Groepsreis Nepal met Community Trekking – 18 dagen – reiscode NGT.02

Groepsreis Nepal met NativeTravel

Een actieve en afwisselende groepsreis door Nepal. De unieke route, bijzondere belevenissen én zesdaagse community trekking door de Himalaya maken dit een rondreis om nóóit meer te vergeten. Je krijgt een écht inkijkje in het leven van de locals. Ook maak je een hindufestival mee. Je ontdekt de mooiste en nog nauwelijks bezochte plekjes. Natuurlijk bezoek je ook de highlights van Nepal, met o.a. Kathmandu, Bandipur, Lumbini, Namo Buddha en de historische Koningssteden Patan en Bhaktapur. Ga jij óók mee?

Meer informatie en boeken

3. Groepsreis Nepal met Annapurna Base Camp Trekking – 16 dgn – reiscode NGT.03

Groepsreis Nepal

Groepsreis Nepal met de gave Annapurna Base Camp Trekking. Tien dagen lang trekken we over de oude handelsroutes, dwars door de Himalaya. Tijdens de hike lopen we naar het hart van het Annapurna gebergte. Aan alle kanten word je omringd door bergen tot meer dan 8000 meter hoog. Maar ook Kathmandu en Pokhara staan op het programma. Hier genieten we van kleurrijke bezienswaardigheden. En natuurlijk ook: samen een terrasje pakken, parasailen, fietsen, een mountainflight of streetfoodtour doen. Voor een héle lage prijs: € 795 p.p.

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login