Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Festivalreis Bhutan

Kies voor een festivalreis door Bhutan.

Eén van de hoogtepunten van een reis door Bhutan is een kloosterfestival.

Tijdens de festivals worden gemaskerde dansen opgevoerd door de monniken. Uit de wijde omgeving komt de lokale bevolking naar het feest. Want het bijwonen van een festival is niet alleen goed voor je karma, het is ook een belangrijke sociale gebeurtenis.

Wil je de festivalreis door Bhutan combineren met India of Nepal dan kan dat natuurlijk!

NB: boek je festivalreis ruim op tijd i.v.m. de beschikbaarheid van vliegtickets en hotels.

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Bhutan bekijken? Kijk dan bij Reizen Bhutan

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Overzicht Festivalreizen Bhutan

1. Rondreis Bhutan met Kloosterfestival Punakha – 7 dagen – reiscode BF.01

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Bhutan met de Punakha Tshechu, een wervelend kloosterfestival in de mooiste dzong van Bhutan. Daarnaast ontdek je natuurlijk ook de mooiste bezienswaardigheden. Zoals het Tiger’s Nest, de oude winterhoofdstad Punakha, het relaxte Thimpu, Tango Monastery, Kichu Lhakhang en nog veel meer. Natuurlijk maak je ook kennis met de Bhutani, de uiterst vriendelijke inwoners van het ‘Land van het Geluk’. Optioneel kun je o.a. mountainbiken, hiken, raften of een kookworkshop volgen. Startdatum: 10 of 11 maart 2024 (naar keuze).

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Bhutan met Paro Tshechu – 6 dagen – reiscode BF.02

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Bhutan waarbij je de wervelende Paro Tshechu bezoekt, het grootste kloosterfestival van Bhutan. Je ontdekt daarnaast de mooiste plekjes van Bhutan: o.a. Paro, Thimpu en Punakha. Ook het magnifieke Tigers Nest staat natuurlijk op het programma. Optioneel kun je van een traditioneel hotstone bad genieten, een fietstocht maken over het Bhutanese platteland, een kookworkshop volgen en prachtige hikes maken. Perfect te combineren met een reis door India of Nepal. Startdatum: 10, 11 of 12 april 2024 (naar keuze).

Informatie en Reserveren

3. Rondreis Bhutan met Festival Thimpu – 6 dagen – reiscode BF.03

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Bhutan waarbij je de indrukwekkende Thimpu Tshechu bezoekt, één van de leukste kloosterfestivals van Bhutan! Daarnaast ga je natuurlijk ook naar de móóiste plekjes van Bhutan. Zoals het kunstig tegen de bergen ‘geplakte’ Thaktsang Monastery, Paro, Kichu Lhakhang, Dochu La-pas, de oude winterhoofdstad Punakha en nog veel meer. Optioneel kun je een mooie fietstocht maken, genieten van een traditioneel hotstone bad of een kookworkshop volgen. Perfect te combineren met Nepal of India. Startdatum: 22 of 23 september 2023

Informatie en Reserveren

4. Rondreis Bhutan met Jambay Lhakhang Drup – 10 dagen – reiscode BF.04

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Tijdens deze spectaculaire rondreis trek je door het onbekende hart van Bhutan. Je leert het land in al haar facetten kennen. Je bezoekt authentieke kloosters, mystieke valleien en afgelegen dorpjes. Je ontmoet de Bhutani in gebieden waar nog niet veel mensen je voor gingen. Absoluut hoogtepunt van de reis is het Jambay Lhakhang Drup kloosterfestival in Jakar. Het is het meest bijzondere festival van Bhutan. Met een woeste vuurceremonie, gemaskerde dansen en – midden in de nacht – de geheime ‘Naked Dance’. Startdatum: 23 oktober 2023

Informatie en Reserveren

5. Rondreis Bhutan met Mongar Tshechu – 14 dagen – reiscode BF.05

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Een zeer afwisselende rondreis door Bhutan. Je bezoekt de móóiste highlights. En ontdekt unieke plaatsen vér van de gebaande paden. Ook ga je naar het kleurrijke kloosterfestival van Mongar. Een perfecte kans om je tussen de locals te mengen. Door de geïsoleerde ligging is veel van de bijzondere cultuur van Bhutan bewaard gebleven. De natuur is er nog ongerept en het bruto nationaal geluk veel belangrijker dan materiele rijkdom. Ga op reis naar Bhutan en geniet van een buitengewone wereld. Extra lage prijs. Startdata: 11 of 12 november 2023.

Informatie en Reserveren

6. Ontwerp je eigen festivalreis in Bhutan – reiscode BF.07

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Ontwerp je eigen festivalreis! Doe leuke ideeën op bij onze andere reizen door Bhutan of haal je inspiratie uit reisgidsen of bij andere reisaanbieders. Alles kan! Als je advies van ons wilt bij het samenstellen van je reis dan ben je natuurlijk van harte welkom. We geven je onze adviezen en tips gratis en voor niks! Je zit dus nog helemaal nergens aan vast als je onze assistentie inroept. Je boekt je reis pas als je hélemaal tevreden bent! Kortom: onbeperkte mogelijkheden in combinatie met zekerheid en service!

Informatie en Reserveren

Login