Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Familiereizen Vietnam

Speciaal voor avontuurlijke gezinnen bieden wij familiereizen aan door Vietnam.

Geschikt voor jong en oud! Met de allerleukste excursies én genieten van zon, strand en zee!

Je verblijft in comfortabele hotels met een fijn zwembad, de reisdagen zijn niet te lang én je reist met privevervoer.

Ontdek de wijde wereld, beleef avonturen, ontmoet bijzondere mensen en kom thuis met stoere verhalen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Vietnam bekijken? Kijk dan bij Reizen Vietnam

Familiereizen Vietnam met NativeTravel

Overzicht Familiereizen Vietnam

1. Familiereis Vietnam ‘Slingerapen, Zeesterren en oude Schatten’ – 15 dgn – reiscode VF.01

Rondreizen en familiereizen Vietnam met NativeTravel

Een super gave familiereis! Met een perfecte mix van natuur, cultuur en relaxen. Je gaat oude schatten ontdekken in Hué. Zwemmen, snorkelen en chillen in Hoi An. Slingerapen spotten in het Cuc Phuong National Park. Proeven hoe een échte Vietnamese loempia smaakt. Ontdekken hoe de bergstammen leven in Mai Chau. Lekker varen en tempels beklimmen in Tam Coc. En nog veel meer! Je reist met privévervoer en overnacht in comfortabele hotels met (meestal) een zwembad. Boek deze reis en beleef een onvergetelijk avontuur met de hele familie!

Informatie en Reserveren

2. Actieve Familiereis ‘Adventure Vietnam’ – 14 dgn – reiscode VF.02

Familiereis Vietnam met NativeTravel

Een actieve familiereis door Vietnam! Met het accent op cultuur, natuur en gave avonturen. Je stapt achterop een brommertje voor een superleuke streetfoodtour, ontdekt de tunnels van de Vietcong, gaat fietsen op een eiland in de Mekong-delta, kijkt je ogen uit op de drijvende markt van Phong Dien, gaat op zoek naar gibbons en krokodillen in Cat Tien National Park en kayakken op het meer van Lak, ontdekt de traditionele dorpjes van de M’mong en K’ho tribes, beleeft een canyoning of rafting avontuur in Dalat en gaat snorkelen en surfen in Mui Ne.

Informatie en Reserveren

3. Gezinsreis Vietnam ‘Karstgrotten, Ziplinen en Chillen’ – 19 dgn – reiscode VF.03

Gezinsreis Vietnam met NativeTravel

Deze gezinsreis door Vietnam heeft álles wat je wilt. Met een perfecte mix van adventure en relaxen. Je geniet van het gezellige Hanoi, gaat cruisen in de Chinese zee, en ziplinen en grotten verkennen in het práchtige Phong Na Ke Bang National Park. Je ziet de indrukwekkende Vietcong tunnels van Vinh Moc, ontdekt oude schatten in Hué, gaat snorkelen en chillen in Hoi An, en op avontuur in Dalat. In Saigon stap je achter op een brommetje voor een gave streetfoodtour en Mui Ne kun je bodyboarden en zandsurfen. En nog veel meer! Check it out!

Deze rondreis heeft álles wat je wilt voor een mooie familiereis! Met een perfecte mix van adventure en relaxen. Je geniet van het gezellige Hanoi, gaat cruisen in de Chinese zee, kunt ziplinen en grotten verkennen in het práchtige Phong Na Ke Bang National Park, ziet de indrukwekkende Vietcong tunnels van Vinh Moc, ontdekt oude schatten in Hué, kunt snorkelen en chillen in Hoi An, gaat op avontuur in Dalat, stapt achter op een brommetje voor een gave streetfoodtour in Saigon en kunt bodyboarden en zandsurfen in Mui Ne. En nog veel meer! Check it out!

Informatie en Reserveren

4. Familiereis Vietnam ‘Bergstammen, Inktvissen en Zandsurfen – 21 dgn – reiscode VF.04

Familiereis Vietnam met NativeTravel.nl

Een afwisselende familiereis door Vietnam. Je reist van noord naar zuid waarbij je de leukste excursies onderneemt. Geniet van schilderachtige baaien, historische steden, drijvende markten, magnifiek karstgebergte, groene jungle, kleurrijke bergstammen en tropische stranden. Tijdens de reis kun je o.a. kayakken, zwemmen, snorkelen, bodyboarden, hiken, fietsen, zandsurfen en wilde dieren spotten. Je reist met privévervoer en overnacht in leuke hotels met vaak een zwembad. Beleef een onvergetelijke familiereis met het hele gezin!

Informatie en Reserveren

Login