Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Familiereizen Sri Lanka

Speciaal voor avontuurlijke gezinnen bieden wij familiereizen aan door Sri Lanka.

Onze familiereizen zijn geschikt voor jong en oud! Met de állerleukste excursies én volop genieten van olifanten, oude schatten en zon, strand en zee!

Je verblijft in comfortabele hotels met een fijn zwembad, de reisdagen zijn niet te lang én je reist met privevervoer.

Ontdek de wijde wereld, beleef avonturen, ontmoet bijzondere mensen en kom terug met stoere verhalen!

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Overzicht Familiereizen Sri Lanka

1. Familiereis Sri Lanka – Adventure Eiland – 16 dagen – reiscode SF.01

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Een super gave familiereis! Met een perfecte mix van natuur, cultuur en relaxen! Je maakt avontuurlijke jeep safari’s, spot olifanten, bewonderd geheimzinnige tempels en oude koloniale forten, gaat per fiets en tuktuk op ontdekkingstocht en ontmoet de locals. Natuurlijk is er ook tijd om heerlijk te zwemmen, snorkelen en chillen aan de mooiste stranden van Sri Lanka! Je verblijft in leuke hotels met zwembad. En in bijzondere accommodaties, zoals een spannende boomhut en een safaritent midden in de jungle. De beste reistijd: april t/m september.

Meer informatie en boeken

2. Familiereis Sri Lanka – Dombo’s, Slingerapen en oude Schatten – 14 dgn – SF.02

Rondreizen en familiereizen Sri Lanka met NativeTravel

Deze reis heeft álles wat je wilt voor een bijzondere familievakantie! Spot trompetterende wilde olifanten in de natuurparken, ontdek oude schatten in de koningssteden en beleef onvergetelijke avonturen! Je verkent per fiets de historische stad Polonnaruwa en beklimt de geheimzinnige Leeuwenrots. Als echte avonturiers ga je, midden in de nacht, op zoek naar zeeschildpadden. Je kunt raften, snorkelen, stoere hikes maken en dolfijnen spotten. Met natuurlijk ook álle tijd om te relaxen, ravotten en van elkaar te genieten! De beste reistijd: december t/m april.

Meer informatie en boeken

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login