Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Combinatiereis Laos

Met een combinatiereis ontdek je meerdere landen in één keer.

Geniet van de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten van Laos, Vietnam, Cambodja en Thailand.

Kies jouw rondreis hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Laos bekijken? Kijk dan bij Reizen Laos

Rondreizen en familiereizen Vietnam met NativeTravel

Overzicht Combinatiereizen

1. Rondreis Laos en Cambodja – 20 dagen – reiscode LC.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Het beste van twee landen gecombineerd in één prachtige rondreis. Je bezoekt de highlights van beide landen en komt ook op unieke nog weinig bezochte plekken. Van de bergvolkeren in Noord-Laos tot de mystieke tempels van wereldwonder Angkor Wat. Van het prachtige karstgebergte in Laos tot aan een tropisch eiland voor de kust van Cambodja. Deze mooie rondreis zit vol cultuur, natuur, avontuur én zon, strand en zee. Met natuurlijk alle vrijheid om Laos en Cambodja zelf te ontdekken. Niet voor niets één van onze meest geboekte rondreizen!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Laos, Vietnam en Cambodja – 24 dagen – reiscode LVC.01

Rondreizen en familiereizen Vietnam met NativeTravel

Een bijzonder mooie rondreis door Laos, Vietnam en Cambodja! Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van alle drie landen. Waarbij NativeTravel garant staat voor een uitstekend verzorgde reis met het accent op cultuur, natuur én volop genieten! Je gaat o.a. naar de historische koningssteden van Laos. In Cambodja staan Phnomh Penh, de Killing Fields, Angkor Wat en ons ‘geheime steltdorp’ op het programma. En in Vietnam bezoek je o.a. Hanoi, Saigon, Halong Bay, Mai Chau, Tam Coc en de Mekong-delta. Een rondreis om nooit meer te vergeten!

Informatie en Reserveren

3. Grand Tour Indochina – 30 dagen – reiscode LVCT.03

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Een geweldige combinatiereis door Laos, Vietnam, Cambodja en Thailand. Met alle highlights van Indochina. Zoals de historische steden, Grand Palace, de tempels van Laos, cruisen door de uitgestrekte Halong Bay, kleurrijke drijvende markten, het magnifieke tempelcomplex van Angkor, de Killing Fields, het meer van Tonlé Sap en nog véél meer. Onderweg ontmoet je de locals en maak je kennis met hun cultuur. Je sluit de reis af op een prachtige tropisch eiland in Thailand. Een rondreis vol belevenissen!

Informatie en Reserveren

Login