Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Combinatiereis Cambodja

Met een combinatiereis ontdek je meerdere landen in één keer.

Geniet van de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten van Cambodja, Laos, Vietnam en Thailand.

Kies jouw rondreis hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere reis in Cambodja bekijken? Kijk dan bij Reizen Cambodja

Rondreizen en familiereizen Vietnam met NativeTravel

Overzicht Combinatiereizen

1. Rondreis Cambodja en Laos – 20 dagen – reiscode LC.02

Rondreizen Laos met NativeTravel

Het beste van twee landen gecombineerd in één prachtige rondreis. Je bezoekt de highlights van beide landen en komt ook op unieke nog weinig bezochte plekken. Van de bergvolkeren in Noord-Laos tot de mystieke tempels van wereldwonder Angkor Wat. Van het prachtige karstgebergte in Laos tot aan een tropisch eiland voor de kust van Cambodja. Deze mooie rondreis zit vol cultuur, natuur, avontuur én zon, strand en zee. Met natuurlijk alle vrijheid om Laos en Cambodja zelf te ontdekken. Niet voor niets één van onze meest geboekte rondreizen!

Informatie en Reserveren

2. Rondreis Cambodja en Vietnam – 21 dagen – reiscode VC.04

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Een prachtige rondreis door Cambodja en Vietnam. Tijdens de reis ontdek je de mooiste bezienswaardigheden. En je gaat natuurlijk ook van de gebaande paden. Waarbij NativeTravel garant staat voor een uitstekend verzorgde rondreis met het accent op cultuur, natuur en lokale bevolking. Geniet van schilderachtige baaien, historische steden, drijvende markten, prachtig karstgebergte, kleurrijke bergstammen en magnifieke tempels. Je steekt de grens tussen Vietnam en Cambodja over met een prachtige boottocht over de Mekong-rivier!

Informatie en Reserveren

3. Rondreis Cambodja, Laos en Vietnam – 24 dagen – reiscode LVC.01

Rondreizen en familiereizen Vietnam met NativeTravel

Een bijzonder mooie rondreis door Cambodja, Laos en Vietnam! Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden van alle drie landen. Waarbij NativeTravel garant staat voor een uitstekend verzorgde reis met het accent op cultuur, natuur én volop genieten! Je gaat o.a. naar de historische koningssteden van Laos. In Cambodja staan Phnomh Penh, de Killing Fields, Angkor Wat en ons ‘geheime steltdorp’ op het programma. En in Vietnam bezoek je o.a. Hanoi, Saigon, Halong Bay, Mai Chau, Tam Coc en de Mekong-delta. Een rondreis om nooit meer te vergeten!

Informatie en Reserveren

4. Grand Tour Indochina – 30 dagen – reiscode LVCT.03

Rondreizen Cambodja met NativeTravel

Een geweldige combinatiereis door Laos, Vietnam, Cambodja en Thailand. Met alle highlights van Indochina. Zoals de historische steden, Grand Palace, de tempels van Laos, cruisen door de uitgestrekte Halong Bay, kleurrijke drijvende markten, het magnifieke tempelcomplex van Angkor, de Killing Fields, het meer van Tonlé Sap en nog véél meer. Onderweg ontmoet je de locals en maak je kennis met hun cultuur. Je sluit de reis af op een prachtige tropisch eiland in Thailand. Een rondreis vol belevenissen!

Informatie en Reserveren

Login