Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Safari Nepal

In Nepal kun je de mooiste safari’s doen. Verspreid over het land liggen prachtige National Parks.

Je kunt er grote zoogdieren spotten, zoals neushoorns, olifanten, beren en tijgers. En ook vind je er veel vogels, vlinders en reptielen.

De meest bekende safaribestemming in Nepal is Chitwan. Maar National Park Bardia, het Koshi Tappu Wildlife Reserve en Shuklaphanta National Park zijn minstens zo mooi.

Kies hieronder jouw safari in Nepal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een andere bouwsteen ontdekken? Kijk dan dan bij Maatwerkreis Nepal

 

De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!

Overzicht Safari Nepal

1. Safari National Park Chitwan Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Het Chitwan National Park is niet voor niets de meest bezochte bestemming van zuid-Nepal. Het gebied is ruim 932 m² groot en biedt bescherming aan 56 soorten zoogdieren, waaronder de éénhoornige neushoorn, de Bengaalse tijger, luipaarden, beren, wilde olifanten, de gestreepte hyena en de wilde bizon. Ook komen er maar liefst 450 vogelsoorten, 126 soorten vissen, 590 soorten vlinders en 47 reptielensoorten voor. Chitwan is dan ook een perfecte plek voor het maken van prachtige safaritochten.

Informatie en Reserveren

2. Safari National Park Bardia Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Het National Park Bardia is het grootste ongerepte natuurgebied van Nepal. Het is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Dit maakt het een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Bardia ligt in het verre zuid-westen van Nepal en is bijna 1000 km² groot. Je kunt er dan ook de mooiste safari’s maken. Zoals een gamedrive per jeep, bootsafari over de rivier of een gave jungle walk. Of kies je voor een tweedaagse kampeersafari? Een vierdaagse ontdekkingstocht per raft, diep de jungle in? Een trekking langs de Karnali- en Bheri rivier?

Informatie en Reserveren

Login