Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Fietsen Nepal

In Nepal kun je práchtige fietsreizen maken. Van makkelijke tot aan zéér uitdagende!

Op het platteland van Zuid-Nepal kun je terecht voor heerlijk ontspannen fietstochten.

Ook zijn er eindeloos veel mogelijkheden in de omgeving van Kathmandu en Pokhara.

De doorgewinterde mountainbiker kan zijn hart ophalen in de Nepalese Himalaya.

Staat de fietstocht in Nepal die jij wilt doen er niet bij? Geef je wensen maar door!

 

 

 

 

 

 

Nog een andere bouwsteen ontdekken? Kijk dan dan bij Maatwerkreis Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Overzicht Fietsreizen Nepal

1. Down Hill fietstocht Kathmandu vallei – 1 dag – reiscode NF.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een mooie fietstocht die voor een groot deel heuvelafwaarts gaat. Je fietst door kleine boerengehuchten, heuvels en jungle en maakt kennis met het kleurrijke leven op het Nepalese platteland. De route gaat deels over verharde en deels over onverharde paden. In Nagarkot, waar de fietstocht start, heb je bij helder weer een geweldig uitzicht op de besneeuwde pieken van de Himalaya. De route gaat langs de bijzondere Changu Narayan tempel en eindigt in de middeleeuwse koningsstad Bhaktapur. Vervoer van en naar je hotel is uiteraard inbegrepen.

Informatie en Reserveren

2. Driedaagse fietsreis Nepal Kathmandu Vallei- reiscode NF.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een prachtige fietstocht door de heuvels van de Kathmandu-vallei. Je fietst door kleine boerengehuchten. Bezoekt oude handelsstadjes met mooie tempels. En maakt kennis met de vriendelijke locals op het platteland. Je hebt tijdens de fietstocht regelmatig een geweldig uitzicht op de besneeuwde pieken van de Himalaya. De fietstocht is af en toe flink pittig. Doordat je deels over onverharde paden gaat en je soms flink moet ‘klimmen’. De fietsreis gaat o.a. via Sankhu, Nagarkot, Nala, Banepa, Dhulikhel, Panauti, Namo Buddha en Patan.

Informatie en Reserveren

3. Mountainbiking Nepal – Kathmandu naar Pokhara – 5 dagen – reiscode NF.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Een uitdagende fietstocht door de uitlopers van de Himalaya’s. De tocht gaat via de mooiste backroads, soms verhard, maar vaak onverhard. Je fietst via authentieke Nepalese dorpjes, ontmoet de locals en ervaart het echte Nepalese leven, bezoekt het Shivapuri National Park en geniet van fantastische uitzichten op de besneeuwde Himalaya bergpieken. De route begint in Kathmandu, gaat langs Nuwakot, Dhading Besi, Gorkha, Lamjung en eindigt in Pokhara. De beklimmingen en afdalingen maken van deze tocht een mountainbikers paradijs!

Informatie en Reserveren

Login