Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Ayurveda Nepal

De Ayurveda in Nepal gaat uit van het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het is de oudste gezondheidsleer die bestaat. 

Het kuuroord waar wij mee samenwerken staat internationaal bekend om hun deskundigheid en de kwaliteit van de behandelingen.

De gebruikte kruiden en mineralen komen rechtstreeks uit de Himalaya. Ze zijn dan ook heel krachtig en rijk aan energie.

Hieronder vind je de speciaal voor onze reizigers samengestelde ayurveda kuren.

 

 

 

 

 

Nog een andere bouwsteen ontdekken? Kijk dan dan bij Maatwerkreis Nepal

Ayurveda Reis Nepal met NativeTravel

Overzicht Ayurveda Nepal

1. Ayurveda Nepal: Energie en Kracht – drie uren – reiscode NA.01

Ayurveda Nepal met NativeTravel

De ayurveda behandeling ‘Energie en Kracht’ is geschikt voor iedereen die toe is aan een lichamelijke en mentale oppepper. Heb je een periode van hard werken achter de rug? Wil je je optimaal voorbereiden op een trekking? Of heb je gewoon zin om jezelf eens lekker te laten verwennen? Wat je reden ook is: deze ayurveda behandeling is een weldaad voor lichaam en geest en geeft je nieuwe kracht en energie. Je kunt zowel in ons kuuroord in Kathmandu als in Pokhara terecht.

Informatie en Reserveren

2. Ayurveda Nepal: Herstel en Ontspanning – drie uren – reiscode NA.02

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

De ayurveda behandeling ‘Herstel en Ontspanning’ is geschikt voor iedereen. De behandeling is heerlijk relaxed terwijl het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest worden versterkt. Heb je de laatste tijd veel van jezelf gevraagd? Het druk gehad met werk, studie of gezin? Of net een pittige trekking door de Himalaya gemaakt? Wat je reden ook is: deze ayurveda behandeling is een weldaad voor lichaam en geest en geeft je een heerlijk ontspannen gevoel. Je kunt zowel in ons kuuroord in Kathmandu als in Pokhara terecht.

Informatie en Reserveren

3. Ayurveda Nepal: Chakra Healing – drie uren – reiscode NA.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel

Binnen de oosterse gezondsheidsleer neemt het energielichaam van de mens een belangrijke plaats in. Chakra’s zijn centra van energetische activiteit die levensenergie ontvangen, afstemmen en afgeven. De ayurveda behandeling ‘Chakra Healing’ is speciaal ontwikkeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de ondersteuning van hun lichamelijke en geestelijke gezondheid, het in balans brengen van de chakra’s en het bevorderen van spirituele groei. Je kunt zowel in ons kuuroord in Kathmandu als in Pokhara terecht.

Informatie en Reserveren

4. Ayurveda Nepal: Beauty Arrangement – drie uren – reiscode NA.04

De leukste rondreizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!

Geef je lichaam en geest een puur-natuur-oppepper en kies voor de ayurveda behandeling ‘Beauty Arrangement’. Je wordt heerlijk in de watten gelegd. De aangename massages en stoombaden met natuurlijke plantenextracten geven je uiterlijk een gezonde boost! Geef je lekker over aan de behandeling en loop naderhand de deur uit met hernieuwde energie en een stralend uiterlijk. Uiteraard is de behandeling geschikt voor mannen én vrouwen. Je kunt zowel in ons kuuroord in Kathmandu als in Pokhara terecht.

Informatie en Reserveren

Login