Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Reviews

We ontvangen regelmatig leuke reviews
en enthousiaste reacties van klanten nadat ze met ons op reis zijn geweest!

De berichten hieronder mogen we met jou delen: om inspiratie op te doen en je te helpen bij het maken van een keuze!

Heb je een reis met ons gemaakt en wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op. Je review is van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondreizen Bhutan met NativeTravel

Motorreis op maat Upper Mustang – Nepal, april 2023. Een belevenis om nooit te vergeten.


"Eén telefoontje naar Maaike was voldoende om ons uit de brand te helpen en voor mij en mijn zwager een motorreis naar Upper Mustang in Nepal te organiseren. Tijdens onze magnifieke tocht zijn wij begeleid door een fantastisch team, gids Yaman op de motor en in de volgauto Sunil (road captain) en Sunal de chauffeur. Vanuit Kathmandu naar Chitwan en van daar via Pokhara en het Annapura gebied richting de Upper Mustang en de grens met Tibet. Na Pokhare geen asfalt meer. Het op de motor rijden door de Mustang-regio in het hart van de Himalaya was een echte belevenis. Het onherbergzame gebied, de oude Tibetaanse cultuur en de prachtige vergezichten, we kwamen ogen tekort. Op de terugtocht hadden we ook nog het geluk te kunnen genieten van de viering van het Nepalese nieuwjaar (2080). Kortom het rijden door de ruige natuur over onverharde -vaak zeer stoffige- wegen vergde wat van onze stuurmanskunst, maar het was een reis om nooit te vergeten en waar wij met zeer veel plezier op terugkijken.

Toevoeging NativeTravel: Motorgids én zangtalent Yaman heeft dit leuke filmpje voor Hennie en zijn zwager Cees gemaakt tijdens hun motorreis: https://youtu.be/SrLgXlq-NEw"

Hennie Daamen

Motorreis Nepal Hennie DaamenMotorreis Hennie Daamen NepalMotorreis Nepal Hennie DaamenMotorreis Nepal Hennie Daamen
Motorreizen Nepal

Verrassend Sri Lanka


"Verrassend Sri Lanka

Als we onze reis naar Sri Lanka moeten omschrijven in 1 woord, zou het 'verrassend' zijn. Nadat we Maaikes reis in Sri Lanka hadden gevolgd via Instagram, waren we overtuigd: dit willen we ook doen. Na zorgvuldig overleg hadden we ons heerlijk reisplan op maat en kon het aftellen beginnen. Maar er begonnen ook wat vragen te groeien: 3 weken een gids/chauffeur aan je zijde, hoe gaat dat werken? Waarom vind ik vooral reviews terug van pizzeria's/burgerrestaurants/… en zelden van lokale plekjes? Die vragen werden snel beantwoord: niet alleen liep het contact met onze gids Denver zeer vlot, hij maakte onze reis echt onvergetelijk. We spraken elke avond af hoe de volgende dag zou verlopen: wij zeiden wat we wilden doen, Denver kwam met extra ideeën, suggesties en alternatieven. Hij bracht ons naar plekken waar we zelf niet aan zouden denken of zouden binnen geraken. Heerlijke lokale eetplekjes, taalbarrières overbruggen…: hij was onmisbaar om de couleur locale te ervaren en toeristische valkuilen te vermijden. Extra leuk was dat de lokale reisagent heel streng was op duurzaamheid en dierenwelzijn. Zo min mogelijk plastiek, en geen turtle hatcheries. Wel turtle watching op veilige afstand met een gids die je waarschijnlijk de zee in gooit als je flash gebruikt. Het land was nog zoveel mooier dan we hadden verwacht: achter elke bocht en hoek wachtte een nieuw postkaartmoment. De natuur was adembenemend, de steden chaotisch en interessant. Ook een shout-out naar de afwisselende hotels: we logeerden o.a. in een gerenoveerde theefabriek in de bergen, een bungalow in de uitlopers van de jungle en een van de oudste hotels aan het meer van Kandy. Dit was de reis die we het meest hadden onderschat: alle twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon dankzij de adembenemende natuur, oh zo vriendelijke mensen en natuurlijk Denver, onze goedlachse gids. Dankjewel Maaike, je hebt met deze reis weer een pareltje afgeleverd!"

Caro Soons en Linda Sweeck

Privéreis door Mongolie


"Corné en Piep maakten afgelopen zomer een rondreis van drie weken door Mongolie. Op onze vraag na hun reis "Als je de rondreis een cijfer tussen de 1 en 10 zou mogen geven, welk cijfer geef je dan?" was het antwoord van beiden "Toch wel een 10". En op deze "Van welke reisonderdelen heb je het meeste genoten?" was de reactie ook heel duidelijk, "Van dag 1 tot en met de laatste dag. Alles was voortreffelijk". Hieronder zie je een paar van hun prachtige foto's."

Corné en Piep Roovers

Rondreis Nepal


"Caro en haar moeder Linda waren onze laatste klanten die in maart 2020 terugkwamen uit Nepal nadat COVID19 verder reizen onmogelijk maakte. Alhoewel ze de reis halverwege moesten afbreken hebben ze tóch een super mooie aftermovie (https://bit.ly/2zoJHs8) en fotoboek (https://bit.ly/2YJCtJG) van hun reis weten te maken. Zéker even kijken. Hier lees je hun review over hun avonturen, welke ze volgend jaar hopen te vervolgen: "Nepal is echt een land vol intense ervaringen. Soms ook redelijk overdonderend, zoals in Kathmandu. Gelukkig konden we doorheen de hele reis rekenen op de enorm vriendelijke bevolking, uitstekende gidsen, en natuurlijk de werkelijk uitmuntende organisatie van NativeTravel en het plaatselijke kantoor. Alles verliep zo vlot, ook als de omstandigheden plots heel wat moeilijker werden. We zijn heel blij dat we hebben doorgezet en de parasailing en helikoptervlucht nog hebben meegemaakt. Want dat zijn werkelijk onvergetelijke ervaringen. De hotels waren een voor een pareltjes: goed gelegen, mooie kamers en steeds een vriendelijk ontvangst. We vonden het ook heel fijn dat we de hele reis samen reden met dezelfde chauffeur. Het was een ervaring die we niet snel zullen vergeten. En we kijken er al naar uit om volgend jaar (indien mogelijk) deel twee ook te kunnen beleven!""

Caro Soons en Linda Sweeck

Review NativeTravelReview NativeTravelReview NativeTravelReview NativeTravelReview NativeTravel

Rondreis India en Bhutan


"Beste Maaike/Native Travel

Onze reis naar Bhutan en India in oktober 2019 is in alle opzichten zeer geslaagd. Daaraan hebben jij en al de lokale touroperators , gidsen en vervoerders zeker aan bijgedragen. Alles was perfect geregeld. Dat betekent dus zorgeloos genieten van deze prachtige vakantie.

Het voor velen onbekende Bhutan werd voor ons ''werkelijkheid''. We zijn 10 dagen in Bhutan geweest, te beginnen in Paro en als verste bestemming de Bumthang vallei. Hopelijk zouden onze hoge verwachtingen ook gaan uitkomen.

Vanaf de eerste tot en met de laatste dag hebben we volop genoten van het landschappelijke schoon, de authentieke sfeer in de dorpen en steden en de vriendelijkheid van de Bhutanezen zelf. Het reisprogramma op alle dagen was boeiend en afwisselend. We hebben veel gezien en geleerd over het Boeddhisme in combinatie met een bezoek aan de belangrijkste tempels, dzongs en chorten. Het kleurrijke festival in Thimpu was ook bijzonder om mee te maken. De gidsen doen daarbij hun best om Engels te spreken maar je moet heel goed luisteren om ze goed te verstaan.

We zijn tijdens onze reis ook vaak in contact gekomen met de Bhutanezen zelf. Vooral onze verblijven in homestays en farmhouses boden daartoe voldoende gelegenheid. Je werd altijd en overal gastvrij onthaald en een ieder had zin en tijd voor een praatje. Bij toeval kregen we ook de kans om met een aantal dorpelingen mee te doen aan boogschieten. Het is moeilijker dan je denkt! Wat verder opviel was het respect dat de Bhutanees heeft voor alles wat leeft (hond, kat, koe, paard etc.) en groeit.
Behalve diverse bezienswaardigheden hebben we ook mooie wandelingen en/of hikes gemaakt. Vooral de Jakar- en Bumthangvallei zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Het is soms lastig lopen over modderpaden en door beekjes maar wel avontuurlijk. Een ''must'' of highlight is de wandeltocht naar boven naar de Tijgersnest. Het was niet zwaar maar enige conditie is wel vereist. Dit was een mooie afsluiting van onze reis naar Bhutan.

In India hebben we ons beperkt tot de bezienswaardigheden langs de Gouden Driehoek (Delhi, Agra, Jaipur). In tegenstelling tot Bhutan was het overal veel drukker, in het verkeer en door de mensenmassa. Van de vele tempels en gebouwen langs de route vonden we de Taj Mahal in Agra en de Amber Fort in Jaipur het meest indrukwekkend. De verjaardag van mijn echtgenote op 17 oktober bleef in het hotel niet onopgemerkt waarbij ze werd getrakteerd op een hele taart met zang erbij.

Bijgaand een aantal foto's van onze vakantie bij die tot onze verbeelding spreken."

Nico en Helena

Recensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravel

Poonhill Trekking Nepal


"Wij hebben een hele mooie trekking gehad, en ook heel veel geluk gehad met het mooie weer! Met dank ook aan onze gids en drager die zo behulpzaam waren!"

Nhi en Femke

Recensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravelRecensie NativeTravel
Hier de trekking van Nhi en Femke bekijken

Familiereis Vietnam


"We hebben met ons gezin (3 kinderen van 19, 17 en 14) een rondreis van 17 dagen door Vietnam gemaakt. We zijn eigenlijk echte kampeerders en blijven altijd binnen Europa. Dus we vonden het heerlijk dat we al het regelen aan NativeTravel over konden laten. We wilden vooral veel zien van een heel andere cultuur dan onze westerse en dat is zeker gelukt. Vanaf de aankomst in Hanoi en de ontzettend vriendelijke ontvangst in het hotel door Duc, de Vietnamese contactpersoon, tot het afscheid in het hotel in Hoi An. Hanoi was hectisch, warm en overweldigend, de nachttrein naar Lao Cai avontuurlijk. We logeerden op prachtige plekken, de ecolodge in Nam Cang, een prachtige plek in Pu Luong met uitzicht over de rijstvelden, we hebben een fantastische minicruise op Halong Bay gemaakt en vooral heel veel lieve en behulpzame mensen ontmoet. De excursies die we gedaan hebben waren stuk voor stuk absoluut de moeite waard en brachten ons in contact met Vietnamezen met wie we ook spraken over hun manier van leven. Grote indruk maakte Song, een jonge vrouw van de Black Hmong, die een hike met ons maakte en vertelde over haar leven en haar dromen voor haar kinderen. We hebben veel gezien en soms hadden we graag ergens wat langer willen blijven om nog meer te zien van een stukje van het mooie Vietnam. Al met al hebben we een fantastische en onvergetelijke reis gemaakt waar we nog heel lang over na zullen praten. En wat ons betreft smaakt dit naar meer!"

Betty, Gertjan, Jildou, Jurgen en Sofie

Nepal – Annapurna Circuit Trekking


"Sinds een week ben ik terug uit het overweldigend mooie Nepal. Het is echt onvergetelijk geweest. Een ongelooflijk indrukwekkend land. Ik heb me geen moment onveilig of ongemakkelijk gevoeld tijdens de trekking met gids Manav en de sherpa. Voor mij, als solo female traveller was dit heel belangrijk. Manav heeft me veel geleerd over de natuur, omgeving en Nepalese cultuur en zorgde er voor dat we de Thorang La pas veilig over kwamen :) Vanaf de pick up voor de trekking tot aan de transfer terug naar het vliegveld, alles verliep soepel. Heel fijn ook hoe jullie de tijd hebben genomen al mijn vragen in de aanloop te beantwoorden :) Nogmaals, heel veel dank! "

Marie-Jeanne Nijdam

Hier de reis van Marie-Jeanne bekijken

Rondreis Mongolie (Centraal Mongolie en trektocht Altai gebergte)


"We zijn al weer een maand terug en ik denk nog elke dag aan de reis naar Mongolië. Wat een reis, wat een land, wat een mensen, wat een rust en ruimte! We hadden voor beide onderdelen bijzonder aardige en goede gidsen die ons heel veel vertelden over het leven in Mongolië. De (uitstekende) chauffeur in centraal Mongolië was een vogelaar, dus hij stopte bij elke roofvogel of andere bijzondere vogel/dier. Echt geweldig. Veel geleerd en gezien. En veel gelachen met elkaar! Het eten was erg goed en afwisselend, ook tijdens de trekking. De laatste dagen in centraal Mongolië hebben we vegetarisch eten besteld. Fijn dat dat ook kon en erg lekker was. Ik ben een hobby-fotograaf en heb een selectie gemaakt van de foto's; die geeft de afwisseling en prachtige avonturen goed weer. Als je het leuk vindt kan je een kijkje nemen: https://photos.app.goo.gl/rn2j2xSYsig5n5fcA
"

Paschal Vliegen en Monique van der Hoeven

Rondreizen Mongolie met NativeTravelRondreizen Mongolie met NativeTravelRondreizen Mongolie met NativeTravelRondreizen Mongolie met NativeTravelRondreizen Mongolie met NativeTravel

Actieve Rondreis Nepal


"Namaste! Ik ben alweer een weekje terug in Nederland en geniet nog steeds van mijn reis naar Nepal. Het was FANTASTISCH !! "an experience of a lifetime" Het is een geweldig leuk, interessant, boeiend en mooi land, vriendelijke mensen, mooie natuur, lekker eten etc etc. Nou hoef ik je dat eigenlijk niet te vertellen, want dat weet je al lang ! ;-) Wat ik je ook wil vertellen, en waarvoor ik je/jullie vooral wil bedanken is het verzorgen van de perfecte reis ! Het was super verzorgd, vanaf het 1ste moment op Nepalese bodem. Alles was perfect: de hotels, hostels, trekking, gids, overnachtingen, het vervoer, de excursies etc etc. Ik kan niet 1 ding opnoemen wat niet goed was. Ik wil de hele organisatie van NativeTravel ontzettend bedanken voor alles!! Mochten mensen naar Nepal willen dan zal ik jullie organisatie ZEKER adviseren voor die reizigers!! Nogmaals bedankt voor alles en prettig weekend. Met vriendelijke groet"

Ron Scheepers

Rondreis Nepal (op maat)


"Inleiding door NativeTravel: Margriet en Arie hebben een kleine vier weken door Nepal gereisd. Met o.a de Annapurna Community Trekking, de Kathmandu Vallei Trekking, Kathmandu, Bhaktapur, Patan én een verblijf in Bardia National Park. Margriet heeft een reis- en fotoverslag bijgehouden op Pindat. Hieronder vind je het reisverslag van hun dagen in Bardia.
Tip: klik even op de tweede foto om deze te vergroten!

OMG, OMG, OMG!!!!!!!!! De hoofdprijs en de jackpot dus!!!!! Wat betekent de neushoorn en de tijger dus hè!!!!!!!! Gewoon voor de lens in het vizier. Ik kan er ff niet over uit. Het zal je maar gebeuren en het is ons dus gebeurd. Wat een mooie ervaring weer, om weer niet te vergeten.........

De eerste dag staat de jeep safari gepland en het is tijdens deze safari dat we de tijger en de rhino zien........ En nog veel meer, vogels in allerlei heldere bijna fluoriserende kleuren geel, groen, rood, blauw en zwart. We zien grote aantallen herten, wilde zwijnen, verschillende apensoorten, een grote hornbillvogel (laat zich zelden zien). We hebben dus weer een fantastische dag achter de rug...

De tweede dag staat een bootsafari gepland. We vertrekken vroeg in de ochtend naar een andere plaats, Chisapani om van daaruit de rivier af te zakken. We gaan op weg met een rubberboot, die onderweg nog ongeveer 4x moet worden bijgepompt. Ach, Nepal, zolang het werkt werkt het. Het eerste deel is niet veel aan, pas na de lunch komen we in het groenere deel en gebeurt er weer meer. En als we in de boom moeten blijven hangen in verband met een close en counter met een overstekende rhino kan ook deze dag absoluut niet meer stuk!!!!!!

De volgende dag gaan we op avontuur op de fiets, en het moet gezegd worden, ze fietsen niet beroerd!! En die zadels, heerlijk breed en super goed geveerd, ik wil ook een Nepalees zadel!!!!!!! Onderdeel van deze tocht is ook weer een wandelingetje door het plaatselijke parkje. Omdat hier nu eenmaal niets is wat het lijkt of wat je verwacht ontaardt dit ook weer in een ware ontdekkingstocht , we struinen door smalle paadjes in ganzepas achter de gids aan, leren spoorzoeken (rhino footprints in the dust), de rivier doorwaden en uiteindelijk zien in het struikgewas 2 rhino's liggen. Althans we zien 2 grijze hompen en af en toe een paar oren bewegen...... Het blijft bijzonder.

Voor we helemaal terugfietsen krijgen we nog een echte Tharu lunch aangeboden in een echt Tharu huis. De Tharu is de bevolkingsgroep van deze streek. Het huis bestaat uit een woon/slaapvertrek, gemaakt van leem met een dak van riet. De keuken is een apart gebouw. Ze zijn wel slim hoor, deze mensen, want binnen is het een heerlijke temperatuur. En de lunch, goddelijk lekker weer......

's Middags wandelen we naar het elephant breeding centre. Ze fokken ze hier, deels om de soort in stand te houden en deels om ze te laten helpen bij het beheer van het park. Speciaal omdat met behulp van de olifanten een veel groter deel van het park kan worden onderzocht op illegale activiteiten zoals stropen of jagen. Het is een mooi gezicht om ze te zien terugkomen! Het blijven mooie dieren. Soms hebben ze last van wilde olifanten die hier ook voorkomen, als wij kijken blijft het rustig."

Margriet Meulenbroek en Arie Meijboom

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Myanmar (op maat)


"Al voor de 3e keer hebben wij gekozen met NativeTravel een individuele rondreis te gaan maken. NativeTravel begrijpt onze wensen, heeft veel te bieden en, niet onbelangrijk, alles is steeds op en top verzorgd en geregeld. Dit keer gingen we naar het bijzondere, indrukwekkende Myanmar. Het contact met, en de vriendelijke, positieve houding van, de bevolking is hartverwarmend. De natuur is veelzijdig en ongerept. De hoogtepunten waren voor ons de minst toeristische gebieden zoals Mogok, interessant edelstenengebied met -mijnen, Kyaukme, prachtige brommer-, wandeltocht naar Paulaungdorp, Mindat en Kanpetlet, bij de Mount Victoria in het Nat Ma Taung National Park, met de authentieke bevolking, de Chin vrouwen hebben getatoeëerde gezichten. We zijn al een maand thuis, maar de indruk die Myanmar op ons maakte is onvergetelijk.

Toevoeging NativeTravel: bedankt voor de mooie recensie en de práchtige foto's! Wil je meer foto's zien, kijk dan op: carladevriesfotografie.nl/kanpetlet-mindat-myanmar/"

Groetjes van Carla en Hermie

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Laos en Cambodja


"We zijn in maart 3 weken naar Laos en Cambodja geweest. Een reis om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd door NativeTravel! Onze complimenten. Laos is een prachtig, mooi land, veel groen, natuur, bergen en watervallen. In Vang Vieng hebben we een mooie fietstocht gemaakt door het Karstgebergte. Bij Tham Poukham (Blue Lagoon) grotten bezocht, met afsluiting een bbq. Luang Prabang (vroegere koningshoofdstad van Laos): prachtige huizen en tempels. Gezellige markt en terrasje pakken aan de rivier de Mekong, de Kuang Si waterval is indrukwekkend. Een hoogtepunt was toch wel het Elephant Park, training hoe je op een diervriendelijke manier een olifant moet verzorgen en mennen door een ‘mahout’. Bolaven Plateau: een mooi gebied met veel koffie- en theeplantages. Daarna naar Cambodja, voor ons gevoel een heel ander land, heel druk! Indrukwekkend zijn de tempels van Angkor Wat. ’s Morgens vroeg op om de zon op te zien komen over Angkor Wat, een prachtig gezicht. Het steltdorp was ook een belevenis. Slapen en eten bij een gastfamilie. Van Siem Reap naar Phnom Penh. Phnom Penh is een grote, maar mooie stad, met heel veel scooters. Het Royal Palace was de moeite waard met zijn zilveren Pagoda. Indrukwekkend was Killing Fields. Einde vakantie is in zicht, maar eerst nog 2 dagen genieten op een paradijselijk, mooi eiland: Koh Rong Samloen, met een prachtig wit zandstrand. We hebben een prachtige reis gehad. Alles was perfect geregeld. Onze lokale gids verdient een compliment en de persoonlijke aanpak van Native Travel een grote pluim! Groeten, "

Rinus en Ina Buning

Hier de reis van Rinus en Ina bekijken

Rondreis Bhutan (BR.04 in omgekeerde volgorde) + Druk Path Trekking


"We hadden voor het eerste deel van de reis, het "culturele" deel, Namgay Tenzin als gids. Al snel begreep hij dat wij niet de doorsnee toerist waren, maar dat we heel graag met het boedisme en met de mensen in contact kwamen. Zo heeft hij voor ons o.a. een teaching geregeld in een klooster en een bezoek aan een afgelegen schooltje. We waren erg op hem gesteld en zullen ook na de reis contact met hem blijven houden. Zeer goede gids! Groeten van"

Christel, Nadja, Will en Geert

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
Hier de reis van Christel, Nadja, Will en Geert bekijken

Reis Vietnam (op maat)


"Inmiddels zijn we weer veilig thuis gearriveerd na een zeer geslaagde reis naar Vietnam. Met Trong als reisleider hebben we veel gezien en gehoord over het leven in HCMC en Mekong Delta. Het programma was gevarieerd en de hotels waren prima. De homestay en fietstocht waren zeer geslaagd. Trong had daarbij gezorgd voor lunches bij locale mensen en dat was verrassend. Het verblijf op Phu Quoc Island is zeer geslaagd. Een prima hotel met faciliteiten en nog een leuke dagtrip gemaakt. Inderdaad had het vliegtuig op de terugvlucht van het eiland ruim 2 uur vertraging, dus een goed advies om een dag later de thuisvlucht te plannen. Al met al een zeer gevarieerde reis met veel ervaringen en leuke contacten. Nogmaals dank voor alle inspanningen! Vriendelijke groet,"

Familie IJsenbrandt

Rondreis Sri Lanka en Maladiven (op maat)


"Het idee van onze reis naar Sri Lanka en de Malediven ontstond eigenlijk geheel onverwachts maar door verhalen op internet en een bezoek aan de vakantiebeurs kreeg dit idee langzaam maar zeker vastere vormen. Op de beurs werden we voorgesteld aan Maaike van NativeTravel en na een informatief gesprek besloten we een reisplan te laten maken. Dit plan was direct in orde; alles wat wij graag in onze reis verpakt wilden zien, zat er in. Het aftellen kon beginnen!

Nu zijn we inmiddels alweer een week thuis en hebben we een meer dan FANTASTISCHE reis achter de rug! Wat een droomvakantie. Nagenoeg alles verliep soepel en het programma klopte tot in de puntjes. We hadden in Iresh een geweldig goede gids die heel veel wist over het land, de geschiedenis, natuur, religie etc. We waren de volledige reis tot in de punten van onze tenen geboeid. We kunnen niet echt iets noemen wat ons het meeste aansprak, alles was mooi: Sigiriya, Kandy, Ella, beide safari's, Pollonaruwa, Galle, etc. Het ultieme genieten was toch wel de Malediven. We zijn wel van mening dat wanneer men een rondreis in Sri Lanka doet een afsluiting op de Malediven een must is...

Ons snorkelfilmpje bewonderen kan hier: http://bit.ly/2aZiMCz en een spannend safarifilmpje hier: http://bit.ly/2d0rYsH

Als we weer naar Azië gaan, zullen we zeker NativeTravel vragen om een reisplan op te stellen!! Bedankt!!"

Christy Verkerk en Paul Hoekendijk

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Sri Lanka (op maat)


"Het was een fantastische vakantie, zowel van de cultuur als van de natuur. De treinreis was geweldig en alle andere activiteiten: snorkelen, raften, wandelen in mooie parken en de jeep-safari's waren heel mooi, lekker gezwommen in de natuur en de zwembaden en de laatste dagen aan het strand waren super om af te schakelen van alles wat we hadden meegemaakt. Bedankt voor de organisatie van deze mooie trip. Ook het bezoeken van de leeuwenrots en de tempelgrotten waren bijzonder, net als de boeddha en hindoeïstische tempels die we hebben bezocht. Het is interessant om de tijd van portugezen, britten en nederlanders die hun invloed in dit land achter hebben gelaten te realiseren. Nogmaals dank voor het organiseren van deze fantastische vakantie. Ook het hebben van een privé-chauffeur is goed bevallen, het is een rustpuntje in de vakantie dat je altijd kan terugvallen op de kennis en kunde van deze persoon en ook het rondrijden in srilanka is een kunst met de tuk-tuk's, het was een goede chauffeur en een comfortabele auto. Dus alles helemaal top!"

Jan en José

Motorreis Nepal (op maat)


"Hier wat foto's die ik had beloofd. Het was echt een super gave reis en we denken er met veel plezier aan terug! "

Shari en Remco

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Laos en Cambodja


"Sabei dee! Twee weken naar Laos en twee weken naar Cambodja. Ik was al eerder met NativeTravel naar Vietnam geweest, dus kon er vanuit gaan dat het weer een hele mooie reis zou worden. We zijn alweer een aantal weken terug in Nederland en we denken nog elke week terug aan deze reis. Onze reis begon in de hoofdstad van Laos, Vientiane, waar we meteen zonder geld zaten. We waren vergeten onze bankpassen op ‘wereld’ te zetten. Daar sta je dan zonder geld in een nieuwe wereld.
Van onze lokale reisbegeleider kregen we 80.000 kippen te leen (ongeveer 80 euro) om ons de eerste dagen te redden. Heel fijn, want nu kon onze vakantie toch ontspannen beginnen. We hebben veel zelf ondernomen, de route en hotels waren van te voren bedacht en geregeld door NativeTravel. We zijn door heel Laos en Cambodja gereisd. We waren erg onder de indruk van de prachtige trekking in het noorden van Laos. Met een fijne groep mensen, back to basic en logeren bij de bergstammen. De mensen zijn heel gastvrij, warm en vriendelijk. Voor ons niet te geloven hoe de mensen er leven met 1 waterpomp en 1 ‘toilet’ per dorp. Behoorlijk primitief, maar het was een ervaring om nooit te vergeten. We hadden tijdens deze trekking geweldige gidsen met veel ervaring. In Cambodja hebben we gelogeerd in een steltwoning bij het Tonle Sap meer. De waterhoogte kan hier meters verschillen, een bijzondere ervaring. We hebben genoten van de vrolijke kinderen. Een hele andere manier van leven! Kortom; een prachtige reis om nooit te vergeten!

Toevoeging NativeTravel: Else en Jorrit hebben de reis hieronder gemaakt, uitgebreid met o.a. een eco-trekking door het Nam Ha National Park in Noord-Laos."

Vriendelijke groet, Else en Jorrit

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
Hier de reis van Else en Jorrit bekijken

Rondreis Myanmar (op maat)


"Van onze vrienden begrepen we dat NativeTravel precies weet waar je moet zijn in Azië en bovendien flexibel is en snel reageert als dat nodig is of als er iets veranderd moet worden, ook tijdens de reis. We hebben het tijdens onze reis dan ook precies zo ervaren. Snel, accuraat en ook prettig in de communicatie. We hebben een fantastische vakantie gehad.

De manier waarop de reizen van de website gecombineerd konden worden, aangevuld met onze wens om meer te fietsen en het advies dat de stranden in Myanmar prachtig zijn om de vakantie af te sluiten hebben we als heel prettig ervaren.

Voor ons de eerste keer dat we alles voor onze reis van te voren hebben laten regelen en daar is heel goed aan te wennen. Alle gidsen wisten veel van de gebieden die ze ons lieten zien. Ze hadden aandacht voor bezienswaardigheden, lokale bedrijfjes, de natuur om ons heen maar ook voor de snacks op de markt, gerechten in een theehuis of de vissoep die heel Yangon eet voor het ontbijt. En omdat dingen wel eens anders lopen dan in het reisschema bedacht door een enorm vertraagde trein of door een migraine aanval was het heel fijn te ervaren dat de gidsen snel en effectief nieuw of ander vervoer kunnen regelen en meedenken in alternatieve programma's.

We hadden een leuke mix van vervoersmiddelen: auto, trein, vliegtuig, boot, fiets, trishaw, motor en vrachtkano. Een hoogtepunt was voor ons het bezoek aan het edelstenen gebied in Mogok: de twee totaal verschillende edelstenen markten in het oosten en in het westen van de stad, het bezoek aan de mensen die de prachtige rode edelstenen uit de witte stenen halen en de workshop edelstenen herkennen en beoordelen.

Alle hotels hadden prima service. Hotels in Myanmar hebben allemaal vrij harde matrassen waardoor we bij een groot deel gevraagd hebben om een zachte toplaag. Die kon in alle gevallen geregeld worden. De huur mountainbikes die we tijdens onze drie fiets tochten kregen waren prima. In Mandalay stonden ze zelfs al op de juiste hoogte afgesteld op ons te wachten!

Hartelijke groet,"

Cor en Michelle

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Nepal (op maat)


"We hebben de service van NativeTravel als bijzonder goed ervaren; het persoonlijke contact met één persoon binnen uw organisatie schepte heel veel vertrouwen; we waren verrast door de snelle reacties op onze vragen. Het advies over te kiezen hotels was erg waardevol.

De service van de lokale reisbegeleiding was hartverwarmend; niets was hen te veel om het ons als gasten naar de zin te maken; afspraken werden allemaal nagekomen; steeds dezelfde goede chauffeur die begreep dat wij als Westerlingen andere ideeën hebben over veiligheid in het verkeer. We hebben werkelijk van alle onderdelen genoten; maar desondanks staat de trekking naar Poon Hill toch echt op nummer één.

Hotel Kantipur in Kathmandu is een echte aanrader; een authentiek hotel waarin veel hout gebruikt is dicht tegen het centrum van Thamel en desondanks een oase van rust; goede bedden (met kruik), fijne service. Hotel Mount Kailish resort is een prima plaats om te verblijven in Pokhara; niet midden in de drukte van Pokhara maar wel op prima loopafstand hiervan. Hotel Country Villa in Nagarkot was werkelijk fantastisch in alle opzichten: de ligging, het eten, de drankjes, de kamer met verwarming en last but not least: het uitzicht vanuit je bed! River Resort Lodge was een zeer aangename plaats om te verblijven, goede bedden en de persoonlijke aandacht van het personeel maakten dit een onvergetelijke plek.

We hadden op beide trekkings dezelfde gids; hij begreep dat wij uit een land beneden zeeniveau, de vele trappen van Poonhill niet op Nepalese wijze zouden kunnen lopen; hij zag er op toe dat we genoeg dronken, legde pauzes op en bracht ons veilig op alle plekken waar we moesten zijn. Hij zag er op toe dat we een goede kamer kregen in de lodges met voldoende dekens, hield plaatsjes gereserveerd bij de kachel in het restaurant etc. Na het diner ging hij steevast de dag met ons evalueren en het plan voor de volgende dag doorspreken, iets wat we door geen enkele andere gids bij andere groepen zagen gebeuren. In Kathmandu, Patan en Bakthapur hadden we een zeer goed geïnformeerde gids die heel erg goed aanvoelde hoeveel van zijn informatie wij konden verwerken.

Wij zijn zeer aangenaam verrast geweest door de indrukwekkende rondleiding door Rene Veldt in Hamro Gaun.
(Toevoeging door NativeTravel: Rene Veldt is de oprichter en directeur van Stichting Veldwerk in Nepal. Veldwerk heeft tot doel kleinschalige en directe hulp te bieden aan kansarmen - onder andere straatkinderen, weeskinderen, gehandicapte kinderen en vrouwen - in Nepal. Zie voor meer info op: www.stichting-veldwerk.nl).

Wij willen NativeTravel en de mensen van het lokale kantoor ontzettend bedanken voor de inzet die zij gedaan hebben en de adviezen die zij gegeven hebben om onze vakantie tot een droom vakantie te maken. Wij kijken met veel plezier, geluk en dankbaarheid terug op alles wat wij hebben mogen meemaken en de gesprekken die wij met de mensen van het lokale kantoor hebben kunnen voeren over de gebruiken, leefwijze, politieke systeem (er waren parlementsverkiezingen toen wij er waren), de zorgen om de braindrain enz. enz. Wij zullen NativeTravel voordragen bij iedereen die interesse heeft.

Hartelijke groet,"

Hans en Ine Warmerdam

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Sri Lanka (op maat)


"We zijn drie weken begeleid door Gemunu. We hebben een hele fijne tijd met hem gehad. Gemunu heeft ons niet alleen veilig van de ene plek naar de andere gebracht, maar ons ook veel verteld over en laten zien van het prachtige Sri Lanka. Hij spreekt behoorlijk goed Engels en heeft er alles aan gedaan om onze vakantie tot een succes te maken. Dankzij zijn inzet, zijn kennis van het land en zijn lokale contacten is het een onvergetelijke reis geworden! Hoogtepunten waren er veel. Om er een paar te noemen: de safari’s in Wilpattu en Udawalawe, snorkelen bij Pigeon Island, de beklimming van de Sigiriya rots, de meerdaagse trekking in de buurt van de Bambarakanda waterval, de dolfijn- en walvissafari in Mirissa, het bezoek aan de tempel van de Tand in Kandy en de treinreis van Kandy naar Nan Oya. Alleen het hotel in Ratnapura vonden we te grootschalig en hadden we achteraf beter kunnen overslaan. Aanraders zijn Amba Sewama in Habarana en The Change in Kandy. Kleinschalig, fraai ingericht, goede service en lekker eten. We hebben enorm van onze reis genoten, dus van onze kant alle complimenten!"

Anna-Lynn en Steven

Rondreis Mongolië (op maat)


"Alweer de derde keer dat we met NativeTravel op reis zijn geweest. Jullie reizen zijn verslavend! Onze complimenten dat jullie ook in Mongolië weer de meest behulpzame en kundige mensen hebben weten te vinden! Het advies om te kiezen voor een jeep ipv openbaar vervoer is een hele goede gebleken. We zijn in zulke mooie gebieden geweest waar we anders nooit hadden kunnen komen! We zijn echt onder de indruk geraakt van Mongolië. De grote gastvrijheid van de nomaden en het landschap buitengewoon fraai! Alleen de gefermenteerde paardenmelk en smakeloze brokken kaas die de nomaden ons aanboden waren een beproeving. We hebben hele mooie wandelingen gemaakt. Op één van onze tochten zagen we petrogliefen op de rotsen staan, heel bijzonder. We sturen een foto toe als bewijs. Je mag onze foto's op de website zetten hoor. Is leuk voor volgende reizigers om te zien denken we! We waren van te voren een beetje huiverig wat voor eten we zouden krijgen. Maar dit was inderdaad niet nodig, we hebben echt iedere dag heerlijk gegeten! Weer een dikke plus voor jullie reisorganisatie en ook voor Bayr en Ayunga! Vriendelijke groeten,"

Cees en Lieneke

De leukste reizen naar Mongolie vind je bij NativeTravel!De leukste reizen naar Mongolie vind je bij NativeTravel!De leukste reizen naar Mongolie vind je bij NativeTravel!

Rondreis Vietnam (op maat)


"Drie weken naar Vietnam! We hadden, op wat plaatjes na, weinig verwachtingen. We hadden eigenlijk besloten alles zelf te boeken en regelen, maar toen we het reisaanbod van Native Travel bekeken, hebben we toch twee reisonderdelen geboekt, eentje naar het noorden en één naar het zuiden van Vietnam. Native Travel is hierin heel makkelijk. De reis is volledig aangepast op onze eigen wensen! Onze ervaringen met de gidsen zijn positief. Het zijn mensen met kennis van het land, ze willen je graag wat bijbrengen. De flesjes water werden voortdurend voor ons gekocht en het vervoer door heel Vietnam was erg luxe. Onze reis begon met een tocht door het Noorden van Vietnam. In het dorpje Bac Ha maakten we kennis met de cultuur van de lokale bewoners: ‘flower hmongs’. We bezochten een markt met allerhande eigen gemaakte producten. We waren erg onder de indruk van de markt, de mensen en de hartelijkheid. In zowel Bac Ha als Sa Pa maakten we indrukwekkende hikes door de bergen dorpjes. Enorme bergen, uitgestrekte rijstvelden en we ontdekten de manier van leven van de lokale bewoners. De reis door het noorden van Vietnam was voor ons onvergetelijk en absoluut aan te raden, zelfs in het regenseizoen. Het reizen met de nachttrein met weinig slaap en muizen neem je dan absoluut voor lief. In het midden van het land hebben we een eigen reisprogramma opgesteld. Het dorpje Hoi An was favoriet! In het zuiden van het land zijn we door de Mekong-Delta gevaren, gereden en gefietst tijdens een tour die we geboekt hebben via Native Travel. De gids nam ons mee naar verschillende lokale fabriekjes. Onder andere: de pottenbakkerij, de bomenkwekerij, kokosnoot-snoepjes-makerij en noodle fabriekjes. Een groot verschil met Nederland en daarom absoluut bijzonder om te ervaren. In een boot gingen we naar de grootste drijvende markt van de Mekong- Delta waar lokale mensen producten verhandelen. Met meer dan 1000 foto’s zijn we teruggevlogen naar Nederland. Kortom; allemaal ervaringen om nooit te vergeten! Erg belangrijk bij het boeken van een reis is het vinden van iemand die veel van de bestemming af weet en je daardoor goed kan helpen om jouw perfecte reis te maken. Met de kennis en ervaring van Native Travel is dit bij onze reis zeer goed gelukt, bedankt!! "

Else Postma en Eline Kooistra

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Fotoreis Nepal


"We hebben via NativeTravel een hele mooie reis door Nepal gemaakt! Aangezien onze grootste hobby fotograveren is vinden we het leuk om de volgende link te delen, ter inspiratie: http://www.ellison-photography.com/nepal"

Tony Ellison en Conny Hooijdonk

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Tibet


"Mooie herinneringen aan een mooie trip. For sure dat ik ooit terug ga. Nogmaals bedankt voor alle informatie en hulp! Mocht je het leuk vinden, dan is hier de link van ons fotoalbum: http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/f99f88e6-af32-49c7-8bf4-7375267f6d9a. Het is wat snel geklaard, omdat mijn vader volgende week jarig is, dus een mooi verjaardagscadeau en zo zat er ook wat druk achter om 'm af te maken ;-) Groetjes van Dagmar"

Dagmar Wolters

Hier de reis van Dagmar en haar vader bekijken

Rondreis Nepal


"Wij hebben echt genoten van de reis en mensen die naar Nepal willen, zou ik Native Travel echt willen aanraden! De service van NativeTravel vonden we erg goed, alle vragen die wij hadden werden netjes behandeld en een duidelijk antwoord werd gegeven. Tevens advies en uitleg waarom! Ook de begeleiding in Nepal was heel erg goed, bij aankomst in het hotel in Kathmandu werden we 5 minuten na aankomst gebeld op de kamer en kwam er een vertegenwoordiger kennis maken en alvast wat doornemen over de verder procedure van de reis etc. Meteen een afspraak gemaakt voor op kantoor en daar vouchers ontvangen, vragen kunnen stellen. Tijdens de trekking gaat alle lof naar de gids (Shiva) en de porter (zijn naam zijn we kwijt, maar begon met een G). Elke dag werd doorgenomen, de afstanden etc. alles werd vooraf duidelijk uitgelegd en waren heel erg behulpzaam en zorgden echt goed voor ons! Van welke reisonderdelen we het meeste hebben genoten? Tjee, lastig te zeggen, de reis die wij hadden bevatte alles, elke seizoen hebben we gehad, sneeuw, hagel, zon, stof, stad, natuur, cultuur…….elke paar dagen wat anders, dus elke keer weer een nieuwe belevenis en niet te vergelijken, de reis was compleet en elke locatie had wel iets waar je van kon genieten! De trekking was wel het ultieme, uithoudingsvermogen en vooral doorzettingsvermogen en dan het base camp bereiken, was het hoogtepunt. Het raften was ook supergaaf. Chitwan hadden we wat meer van verwacht, maar moet ik er wel bij zeggen dat we wel erg verwend zijn met de dieren etc. in Zuid Afrika. Ga zo door!"

Groetjes, Heico en Laura Backers

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Rondreis Tibet


"Graag wouden wij nog laten weten dat wij een fantastische reis hebben gehad. We hebben volop genoten van al het fascinerends wat Nepal en Tibet te bieden hebben. Van het hectische leven in Kathmandu, tot het desolate landschap in Tibet, het was allemaal even bijzonder en mooi. Ook onze ervaring met de lokale reisbegeleiding in Nepal was uitstekend. Daarnaast waren we ook zeer te spreken over Tenzin, onze lokale gids in Tibet. Een charmante man, die zeer informatief was, maar ons ook zeker de vrijheid bood om alles op ons gemak te bekijken. Achteraf zijn we dan ook blij dat de groepsreis door Tibet uiteindelijk door geen doorgang kon vinden en we daardoor voor de individuele reis hebben gekozen. Maaike, ook jij bedankt voor de bijdrage die je hebt kunnen leveren aan onze reis. We hebben jou bijdrage vanuit NativeTravel als zeer behulpzaam ervaren!"

Rutger Werkhoven en Geeske de Vries

Hier de reis van Rutger en Geeske bekijken

Rondreis Nepal


"Een beetje laat misschien, maar wij willen jullie nog hartelijk danken voor de geslaagde reis die wij hebben gemaakt naar Nepal in oktober en november van afgelopen jaar. De keuze voor NativeTravel is helemaal geslaagd gebleken. Jullie hebben de juiste mensen aan je weten te binden in Nepal. De contacten met de lokale reisbegeleiding is ook prima geweest en zij zijn er in geslaagd om de juiste gidsen te selecteren en mee te geven op de reis. Vooral ook de kwaliteit van de gidsen Rohit in de bergen, Sunil in Kathmandu en Raza in Chitwan was zeer goed en allen deden hun uiterste best om de reis te laten slagen. Wij hebben heel andere verhalen gehoord van toeristen en zelf ook kunnen vaststellen over andere organisaties. Nogmaals hartelijk dank en ga zo door. Met vriendelijke groeten,"

Nick en Mieke Drijfhout van Hooff

Hier de reis van Nick en Mieke bekijken

Rondreis Vietnam


"De trektocht langs de bergstammen vond ik het allermooiste. De mensen waar we logeerden waren heel vriendelijk en ik vond het zo bijzonder om te zien hoe deze mensen leven! Dit vergeet ik echt de rest van mijn leven niet meer. En het eten in Vietnam is fantastisch. Ga ik thuis ook proberen te maken!"

Hidde en familie

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
Hier de reis van Hidde en familie bekijken

Rondreis Comfortabel Nepal


"Gisteren teruggekeerd van een prachtige reis. Een mooi uitgebalanceerd programma waar we nog lang aan terug zullen denken. Mooie mensen ontmoet zoals Nilam en Suraj zonder de anderen te kort te willen doen. Er is ons ook veel duidelijk geworden via Nilam van de achtergronden van een en ander zoals het microkrediet verhaal wat wij echt niet wisten wat voor een belangrijke rol NativeTravel daar ook in gespeeld heeft. Ook de mensen in het hotel in Chitwan hebben er alles aan gedaan zich uit te sloven om het de gasten naar de zin te maken. Kortom, wij zijn blij met jullie deze reis geboekt te hebben en gaan hopelijk nog lang nagenieten van deze bijzondere reis in fascinerend Nepal. Met vriendelijke groet,"

Greta en Rinus Aandewiel

Hier een soortgelijke reis als van Gretha en Rinus bekijken

Reis Nepal (op maat)


"Jullie service is vanaf het begin goed en persoonlijk geweest. Snelle reacties op mailtjes, uitgebreide antwoorden en suggesties. Ook was het geen enkel probleem als ik toch later nog dingen wilde veranderen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De dag van vertrek richting de Langtang Trekking werden wij bij ons hotel opgewacht door een medewerker om ons voor te stellen aan onze gids en drager en ons op weg te helpen, dit was prettig. In Bandipur waren er wat problemen met de booking van het hotel. Ik heb toen met Maaike gebeld en nadat zij ook met de eigenaar had gesproken was alles snel geregeld. Hier waren we erg blij mee. We hadden in Sankhu twee mountainbikes tot onze beschikking maar volgens Suraj, de eigenaar van de cottage, was het niet heel handig om alleen met de fietsen op pad te gaan dus hebben we hem als gids ingehuurd. Helaas brak na 10 minuten fietsen de ketting van een van de fietsen en is Suraj een poosje bezig geweest om dit te maken, maar we hebben er wel om kunnen lachen. We waren namelijk net bij een grote tempel met monniken en kinderen in opleiding tot monnik die zich kostelijk vermaakten op de overige twee mountainbikes. De omgeving was prachtig en vooral de tempel die we op het eind bezochten. "

Gabriëlle Bruin en Bart Verweij

Rondreis Nepal (op maat)


"In november/december hebben wij een individuele reis naar Nepal gemaakt met als basisprogramma de reis “Authentiek Nepal”. In overleg kon zelfs een en ander aan onze wensen aangepast worden zodat we een super reis, helemaal naar wens, gemaakt hebben. Het grote voordeel is dat je individueel reist, maar tóch alles tot in de puntjes verzorgd is. We hebben ontzettend genoten van deze reis en veel nieuwe ervaringen opgedaan. We hopen, in de toekomst, opnieuw een reis via Native Travel te maken.

Toevoeging door NativeTravel: wil je meer foto's van Carla zien? Kijk dan op: http://carladevriesfotografie.nl/"

Hermie Roumen en Carla de Vries

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Login