Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreis Myanmar (op maat)

"Van onze vrienden begrepen we dat NativeTravel precies weet waar je moet zijn in Azië en bovendien flexibel is en snel reageert als dat nodig is of als er iets veranderd moet worden, ook tijdens de reis. We hebben het tijdens onze reis dan ook precies zo ervaren. Snel, accuraat en ook prettig in de communicatie. We hebben een fantastische vakantie gehad.

De manier waarop de reizen van de website gecombineerd konden worden, aangevuld met onze wens om meer te fietsen en het advies dat de stranden in Myanmar prachtig zijn om de vakantie af te sluiten hebben we als heel prettig ervaren.

Voor ons de eerste keer dat we alles voor onze reis van te voren hebben laten regelen en daar is heel goed aan te wennen. Alle gidsen wisten veel van de gebieden die ze ons lieten zien. Ze hadden aandacht voor bezienswaardigheden, lokale bedrijfjes, de natuur om ons heen maar ook voor de snacks op de markt, gerechten in een theehuis of de vissoep die heel Yangon eet voor het ontbijt. En omdat dingen wel eens anders lopen dan in het reisschema bedacht door een enorm vertraagde trein of door een migraine aanval was het heel fijn te ervaren dat de gidsen snel en effectief nieuw of ander vervoer kunnen regelen en meedenken in alternatieve programma's.

We hadden een leuke mix van vervoersmiddelen: auto, trein, vliegtuig, boot, fiets, trishaw, motor en vrachtkano. Een hoogtepunt was voor ons het bezoek aan het edelstenen gebied in Mogok: de twee totaal verschillende edelstenen markten in het oosten en in het westen van de stad, het bezoek aan de mensen die de prachtige rode edelstenen uit de witte stenen halen en de workshop edelstenen herkennen en beoordelen.

Alle hotels hadden prima service. Hotels in Myanmar hebben allemaal vrij harde matrassen waardoor we bij een groot deel gevraagd hebben om een zachte toplaag. Die kon in alle gevallen geregeld worden. De huur mountainbikes die we tijdens onze drie fiets tochten kregen waren prima. In Mandalay stonden ze zelfs al op de juiste hoogte afgesteld op ons te wachten!

Hartelijke groet,"

Cor en Michelle

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Login