Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Rondreis Nepal (op maat)

"We hebben de service van NativeTravel als bijzonder goed ervaren; het persoonlijke contact met één persoon binnen uw organisatie schepte heel veel vertrouwen; we waren verrast door de snelle reacties op onze vragen. Het advies over te kiezen hotels was erg waardevol.

De service van de lokale reisbegeleiding was hartverwarmend; niets was hen te veel om het ons als gasten naar de zin te maken; afspraken werden allemaal nagekomen; steeds dezelfde goede chauffeur die begreep dat wij als Westerlingen andere ideeën hebben over veiligheid in het verkeer. We hebben werkelijk van alle onderdelen genoten; maar desondanks staat de trekking naar Poon Hill toch echt op nummer één.

Hotel Kantipur in Kathmandu is een echte aanrader; een authentiek hotel waarin veel hout gebruikt is dicht tegen het centrum van Thamel en desondanks een oase van rust; goede bedden (met kruik), fijne service. Hotel Mount Kailish resort is een prima plaats om te verblijven in Pokhara; niet midden in de drukte van Pokhara maar wel op prima loopafstand hiervan. Hotel Country Villa in Nagarkot was werkelijk fantastisch in alle opzichten: de ligging, het eten, de drankjes, de kamer met verwarming en last but not least: het uitzicht vanuit je bed! River Resort Lodge was een zeer aangename plaats om te verblijven, goede bedden en de persoonlijke aandacht van het personeel maakten dit een onvergetelijke plek.

We hadden op beide trekkings dezelfde gids; hij begreep dat wij uit een land beneden zeeniveau, de vele trappen van Poonhill niet op Nepalese wijze zouden kunnen lopen; hij zag er op toe dat we genoeg dronken, legde pauzes op en bracht ons veilig op alle plekken waar we moesten zijn. Hij zag er op toe dat we een goede kamer kregen in de lodges met voldoende dekens, hield plaatsjes gereserveerd bij de kachel in het restaurant etc. Na het diner ging hij steevast de dag met ons evalueren en het plan voor de volgende dag doorspreken, iets wat we door geen enkele andere gids bij andere groepen zagen gebeuren. In Kathmandu, Patan en Bakthapur hadden we een zeer goed geïnformeerde gids die heel erg goed aanvoelde hoeveel van zijn informatie wij konden verwerken.

Wij zijn zeer aangenaam verrast geweest door de indrukwekkende rondleiding door Rene Veldt in Hamro Gaun.
(Toevoeging door NativeTravel: Rene Veldt is de oprichter en directeur van Stichting Veldwerk in Nepal. Veldwerk heeft tot doel kleinschalige en directe hulp te bieden aan kansarmen - onder andere straatkinderen, weeskinderen, gehandicapte kinderen en vrouwen - in Nepal. Zie voor meer info op: www.stichting-veldwerk.nl).

Wij willen NativeTravel en de mensen van het lokale kantoor ontzettend bedanken voor de inzet die zij gedaan hebben en de adviezen die zij gegeven hebben om onze vakantie tot een droom vakantie te maken. Wij kijken met veel plezier, geluk en dankbaarheid terug op alles wat wij hebben mogen meemaken en de gesprekken die wij met de mensen van het lokale kantoor hebben kunnen voeren over de gebruiken, leefwijze, politieke systeem (er waren parlementsverkiezingen toen wij er waren), de zorgen om de braindrain enz. enz. Wij zullen NativeTravel voordragen bij iedereen die interesse heeft.

Hartelijke groet,"

Hans en Ine Warmerdam

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Login