De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!
De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Reisgenoten gevraagd

Ben je op zoek naar leuke reisgenoten?

Kijk dan bij de actuele uitnodigingen hieronder.

Zit er een oproep voor je tussen?
Of wil je er zelf eentje laten plaatsen?
Laat het ons weten!

Of je nu alleen een dagje wilt snorkelen of de hele reis samen met reisgenoten wilt doen, wij regelen het voor je!

 

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Reisgenoten gezocht voor Laura (18) voor 21 daagse rondreis door Nepal – start 16 juli 2017

Laura heeft haar reis al geboekt, vertrek is dus gegarandeerd. Ben je net zoals Laura gebonden aan de zomervakantie en heb je zin om met haar mee te gaan? Je bezoekt de highlights van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur. Vervolgens loop je de Annapurna Sanctuary Trekking, waarbij je over eeuwenoude handelspaden dwárs door de Himalaya’s trekt. Je sluit je reis af met een safari in Chitwan, het door de Unesco tot beschermd natuurreservaat uitgeroepen wildreservaat in het tropische zuiden van Nepal. Niet voor niets onze meest geboekte rondreis door Nepal! Meer info vind je hier.
safari nepal, safari chitwan, safari bardia, reizen nepal, reis nepal, rondreis met safari nepal reizen senioren nepal, korte reis nepal, comfortabele reis nepal trekking nepal, trekking door himalaya

 

 

 

 

 

Reisgenoten voor 18-daagse ‘Natuurreis Mongolië met Golden Eagle Festival’ voor Richard en Ankie – start september 2017 

Een unieke rondreis door Mongolië! De reis is uitermate geschikt voor liefhebbers van ongerepte natuur, wildlife, geologie, (pre)historische bezienswaardigheden, kamperen in de wildernis en de bijzondere cultuur van de Mongoolse nomaden en de Kazakh. Eén van de (vele) hoogtepunten van de reis is het meemaken van het Golden Eagle Festival in het ‘wilde westen’ van Mongolië. Wil je écht eens wat anders zien en beleven kies dan voor deze bijzondere natuurreis! Een once-in-your-lifetime-ervaring! Wil je mee? Of eerst meer info ontvangen? Neem dan contact met ons op. Voor de reisbeschrijving en prijs van deze reis: klik hier
reis golden eagle festival Mongolië Mongolie Reizen Reizen naar mongolie

 

 

 

 

 

Reisgenoten gezocht voor Kim (23) voor 21 daagse rondreis door Nepal – start okt/nov 2017

Kim is op zoek naar leuke reisgenoten, ga met haar mee! Je bezoekt de highlights van Kathmandu en de middeleeuwse koningssteden Patan en Bhaktapur. Vervolgens loop je de Annapurna Sanctuary Trekking, waarbij je over eeuwenoude handelspaden dwárs door de Himalaya’s trekt. Je sluit je reis af met een safari in Chitwan, het door de Unesco tot beschermd natuurreservaat uitgeroepen wildreservaat in het tropische zuiden van Nepal. Niet voor niets onze meest geboekte rondreis door Nepal! Meer info vind je hier.
trektocht door nepal, chepang trekking, homestay trekking reizen naar nepal, trektocht door nepal, chepang trekking, homestay trekking Helambu trekking, dolpo trekking, trektocht door nepal, chepang trekking, homestay trekking

 

 

 

 

 

Reisgenoten gezocht voor Marion (46) voor de Annapurna Circuit Trekking Nepal, start maart/april 2018

Marion wil graag in een kleine groep de uitdagende Annapurna Circuit Trekking in Nepal lopen. Zin om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op! Deze trektocht wordt terecht gerekend tot de allermooisten van de wereld. Het landschap is zeer afwisselend. Subtropische bamboebossen, spectaculair geërodeerd hoogland, immense gletsjers, innemende bergdorpjes (o.a. Tibetaanse- en Boncultuur) en een subliem uitzicht op de hoge pieken van o.a. het Annapurna massief en de Dhaulagiri. Een van de hoogtepunten van de trekking is het bedwingen van de Thorung La pas, met 5416m het hoogste punt van de trekking. Meer weten, klik dan hier.
 reizen nepal tibet bhutan mongolie india vietnam laos myanmar birma cambodja sri lanka malediven groepsreizen tibet, groepsreis tibet, reizen nepal, reis nepal, vakantie tibet

 

 

 

 

 

Reisgenoten gezocht voor Nazrien (42) voor 21 daagse rondreis Nepal, Tibet en Bhutan – start mei 2018

We zijn op zoek naar reisgenoten voor onze 21-daagse rondreis door Nepal, Tibet en Bhutan voor Nazrien. Deze ronduit fascinerende reis brengt je naar het hart van Nepal, Tibet en Bhutan. Een once-in-your-lifetime ervaring! Hier vind je meer info. Oók zin om mee te gaan? Laat het ons weten!
Gezinsreis Nepal en Tibet Rondreis Bhutan rondreizen bhutan met festival 

 

Uitwerking Banyan Internet & Communicatie | Login