Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Vipassana Meditatie Nepal – 10 dagen – reiscode NM.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

De retraites gaan eenmaal per twee tot drie weken van start. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijs

Het vipassana-centrum vraagt geen bijdrage in de kosten, net zoals NativeTravel geen bijdrage vraagt. Na afloop van de retraite word je in de gelegenheid gesteld een vrijwillige bijdrage te geven aan het vipassana-centrum.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Meditatieprogramma

Vipassana is één van de twee meditatietechnieken die Boeddha onderwees. Vipassana is een op zich eenvoudig te beoefenen vorm van inzichtsmeditatie. Het woord ‘vipassana’ betekent: helder inzicht, de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Door middel van het observeren van de adem en/of lichamelijke sensaties wordt de geest tot in de diepste lagen gezuiverd waardoor wijsheid, inzicht, vreugde, mededogen en gelijkmoedigheid tot ontwikkeling komen. Tijdens de retraite verblijf je in een resort net buiten Kathmandu. De voertaal is Engels. Tijdens de retraite mag niet worden gesproken. Ook andere zaken die een mens kunnen afleiden (zoals lezen, tekenen, muziek, snoep, alcohol, etc.) zijn niet toegestaan. Dit alles maakt dat de retraite behoorlijk pittig is!

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reis op maat

Wil je voorafgaand aan de retraite een paar dagen acclimatiseren en genieten van de oude koningssteden in de Kathmandu-vallei? Na de retraite een mooie trekking maken? Bij een lokale familie logeren? Een safari maken? Wat dan ook: het is mogelijk! Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor een aan je wensen aangepaste rondreis.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Vipassana Meditatie Nepal – reiscode NM.03
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login