Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Strandverlenging Railay

De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste familiereizen naar Azie vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Kies deze strandbestemming

  • Hét plaatje wat je hebt van een tropische strandbestemming
  • Keuze uit een verblijf bij Railay Beach West en/of Ao Phra Nang Beach
  • Kajakken of kanoën door de mangroves
  • Heerlijk eten of winkelen in de ‘walking street’ van Railay
  • Een bezoek aan de Phra Nang grot of een avontuurlijke tocht maken naar de grot aan de westkant van het Ao Phra Nang strand
  • Genieten van een lokale lunch bij één van de longtailboten in de baai van Ao Phra Nang
  • Ben je avontuurlijk, maak dan de klim naar Railay Viewpoint
  • Klimmen bij meerdere locaties
  • Een ontspannen massage nemen
  • De longtailboot naar Koh Poda nemen en genieten van de prachtige omgeving

De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Beste reistijd

December t/m maart

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal dagen, waar je verblijft, en of je gebruik wilt maken van vervoer naar/van je gekozen bestemming. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!

Reisbeschrijving

Railay is een klein schiereiland voor de Thaise kust tussen Krabi en Ao Nang. De mooiste stranden van Railay zijn Hat Railay West en Hat Tham Phra Nang. Hat Railay West is te zien op veel postkaarten en ook op zoekmachines en reismagazines als je zoekt naar mooie stranden. Het is een oogverblindend strand met prachtig wuivende palmbomen, kleurrijke longtail bootjes en kalksteen kliffen. Het is hét plaatje dat je hebt bij een tropische bestemming. Rond lunchtijd komen er verschillende longtailboten aanspoelen om lokale en internationale gerechten te verkopen. Sla ook de gezellige walking street van Railay West niet over, met leuke winkeltjes en eettentjes.

Ook voor gezinnen met kleine kinderen is Railay perfect, aangezien het strand op veel plaatsen langzaam af loopt in de zee. 

Railay hoort bij ’s werelds top rotsklim plekken. Er zijn vele routes, voor beginners en meer ervaren klimmers. Leuk voor de avonturiers en actievelingen.

Hat Tham Phra Nang ligt in het zuiden van het schiereiland. Je kan hier heerlijk relaxen aan het gouden zandstrand met uitzicht op de eilanden Koh Poda en Ko Kai. Aan het einde van het strand vind je de Phra Nang grot en voor de avonturiers is er een grot aan de westkant van het strand. Deze grot is toegankelijk met hulp van touwen en de beloning is een geweldig uitzicht op de zee en de kleine eilandjes. Er is hier maar één plek om te verblijven en dat is bij het meest exclusieve resort van het schiereiland, Rayavadee. Maar iedereen mag hier z’n handdoek neerleggen. Ook kan je er genieten van een Thaise massage op het strand. 

Koh Poda

Als je in Railay bent is een boottrip naar Koh Poda zeker de moeite waard. Of voor de actievelingen, je kan ook zelf een kajak huren en er heen peddelen. Er zijn hier genoeg plekjes waar je kunt genieten van de rust of kan snorkelen. Verrassend genoeg is het er niet ongelofelijk druk van de toeristen. Aan de achterkant van het eiland is een heerlijk strandje.

  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

Reis op maat

Laat ons weten wat je wilt en wij ontwikkelen een aan jullie wensen aangepaste reis!

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Thailand
Reis Strandverlenging Railay
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login