Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Strandverlenging Koh Mak

De leukste reizen naar Myanmar vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Vietnam vind je bij NativeTravel!

Kies deze strandbestemming:

  • Ongerepte stranden en leuke vissersdorpjes
  • Een kleinschalige en authentieke bestemming
  • Rust en ontspanning
  • Dagtochtjes naar de omliggende eilandjes
  • Op de fiets het eiland verkennen
  • Kajakken of kanoën
  • Kunst bewonderen in de Somchai Love Garden
  • Een bezoek brengen aan Koh Mak’s museum
  • Ontspannen tijdens een Thaise massage

De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste familiereizen vind je bij NativeTravel!

Beste reistijd

November t/m april

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal dagen, welke hotelklasse je kiest en of je gebruik wilt maken van vervoer naar/van het eiland. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Strandverlenging Thailand met NativeTravel  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel!

Reisbeschrijving

Koh Mak, een prachtig klein eco-vriendelijk eilandje. Er is bíjna niks te vinden, geen veerboten, touringbussen, jetski’s, banken, pinautomaten, warenhuizen, én het nachtleven stopt hier na 11 uur ’s avonds! Er mag ook niet meer bijgebouwd worden op het eiland, waardoor het de kleinschalige sfeer weet te behouden. Dus als je van rust, authenticiteit en een duurzame strandbestemming houdt, kies Koh Mak!

De duurzaamheid laat zich zien in meerdere dingen, met o.a. hotels die je een stoffen tas meegeven zodat je hier je aankopen in kunt meedragen, in plaats van in een plastic tas. Ook zijn er veel moestuinen te vinden, waar de lokale bevolking hun eigen groenten en fruit verbouwt! En wil je meehelpen aan het behouden van de mooie omgeving? Dan kun je meedoen met de wekelijkse strand-opruimingen.

Er zijn een paar kleine wegen op het eiland, voornamelijk om mensen op te halen van de pier en naar de hotels te brengen. Afgezien van dit is er geen openbaar vervoer, wel kun je makkelijk een fiets huren om het eiland te verkennen, wat nog leuker is ook! Het eiland is voor het grootste gedeelte vlak, met uitzondering van een paar heuvels. Het is daarom erg leuk en makkelijk om hier een fietstocht te maken langs de kokosnoot- en rubberplantages. Verder kun je hier kookworkshops volgen, waardoor je het Thaise eten pas écht gaat waarderen!

Ook leuk: naar het dichtstbijzijnde Koh Kradad kajakken, of naar de andere omliggende eilandjes. Op Koh Kradad heb je de kans om herten in het wild te spotten! Je kunt ook met een speedboot gaan, maar probeer dan zeker de catamaran op zonne-energie, de enige in de omgeving! Koh Kham is ook erg leuk om met de kajak naar toe te gaan, je kunt hier niet overnachten maar wel genieten van de prachtige koraalriffen en parelwitte stranden. NB: Je kunt alleen in het weekend naar Koh Kham.

Verder kun je hier móói snorkelen en duiken, en natuurlijk lekker zonnebaden.

Bezoek het museum van Koh Mak waar je van alles kunt vinden over de geschiedenis van het eiland, bewonder de bijzondere locale standbeelden in de Somchai Love Garden, ontdek kleine vissersdorpjes en wandel rond over de mooie stranden!

De leukste reizen naar Myanmar vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Thailand vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste reizen naar Thailand en Myanmar vind je bij NativeTravel!

Reis op maat

Laat ons weten wat je wilt en wij ontwikkelen een aan jullie wensen aangepaste reis!

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Thailand
Reis Strandverlenging Koh Mak
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login