Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Retraite Klooster Nepal – 10 dagen – reiscode NM.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata 2024

4 juni 2024
1 juli 2024
28 juli 2024
7 september 2024
1 oktober 2024

Prijs

Het klooster vraagt 175 dollar per persoon als bijdrage in de kosten voor de 10-daagse retraite (inclusief eten, drinken, overnachtingen). NativeTravel vraagt 30 euro voor de bemiddelingskosten. Als je naast de retraite ook nog iets anders boekt, zoals een trekking, dan vervallen de bemiddelingskosten.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Meditatieprogramma

In een prachtig Tibetaans klooster, op een heuvel net buiten Kathmandu, volg je een tiendaagse retraite. Tijdens de retraite maak je kennis met de principes van het Tibetaans-boeddhisme en krijg je verschillende meditatietechnieken aangereikt. Het dagelijkse programma start rond 6.30 uur in de ochtend en eindigt om 21.00 uur in de avond. Het programma bestaat uit meditatie, onderricht en discussiegroepen. Daarnaast wordt er elke dag een lezing/les gegeven door een Lama. De voertaal is Engels. De cursisten worden bij alle programma-onderdelen aanwezig verwacht. Een deel van de retraite, 2 dagen, wordt in volledige stilte doorgebracht. 

Als je mee wilt doen moet je je aan de regels van het klooster houden. Dit zijn: niet liegen, niet stelen, geen sex, niet doden (dus ook geen insecten), geen drugs/alcohol/tabak, mannen en vrouwen slapen gescheiden, geen mobiele telefoons en laptops (of anderzins), vegetarisch voedsel, discrete kleding (geen mouwloos shirt, korte broek/rok/jurk, pet, strakke kleding).

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reis op maat

Wil je opgehaald worden van het vliegveld en naar het klooster gebracht worden? Na de retraite een mooie trekking maken? Voorafgaand aan de retraite een paar dagen acclimatiseren en genieten van de oude koningssteden in de Kathmandu-vallei? Bij een lokale familie logeren? Wat dan ook: het is mogelijk! Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor een aan je wensen aangepaste rondreis.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Retraite Klooster Nepal - reiscode NM.02
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login