Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Eéndaagse rafting Trisuli-rivier Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Je kunt iedere dag van het jaar starten met deze mooie rafting!

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs van deze reis

€ op aanvraag

 

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Een práchtige rafttocht voor iedereen die zin heeft aan actie en avontuur. Ervaring met raften is niet nodig. Perfect te combineren met je reis van Kathmandu naar Pokhara of Chitwan.

Je wordt naar de bus gebracht die je naar Chauraundi, het startpunt voor de rafting brengt. In Chauraundi kun je je omkleden. Het enige wat je tijdens de rafting nodig hebt is een korte broek, shirt, gympen en zonnebrandcrème. Kostbaarheden (geld, paspoort, camera, etc) gaan mee aan boord in een waterdicht tonnetje. Je overige bagage wordt naar het eindpunt van de rafting vervoerd waar je het weer kunt oppikken.

Als eerste krijg je een instructie over het raften en hijs je jezelf in een zwemvest. Vervolgens stap je, samen met je instructeur en mederafters, in de rubber raft en roei je de rivier af. Een nat pak is niet uitgesloten! De Trisuli heeft een aantal stevige klasse drie rapids. Er zijn ook stukken waar het relaxed drijven is en je kunt genieten van het uitzicht op de afgelegen dalen, rotskloven en dorpjes langs de rivier. Van het peddelen krijg je best trek, vandaar dat je na een poosje aanlegt op een zandstrand. De rafts worden op het droge gehaald en de crew gaat aan de slag met de voorbereidingen voor de lunch. Nu je weer vaste grond onder je voeten hebt kun je rustig om je heen kijken en genieten van de omgeving. Na de lunch stap je weer in de raft, op weg naar de volgende stroomversnellingen. Zó gaaf!

De rafting eindigt in Mugling. Hier kun je je afspoelen, je bagage afhalen en moe maar voldaan op de bus stappen voor het vervolg van je reis naar Pokhara of Chitwan.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Eéndaagse rafting over de Trisuli-rivier
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login