Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Tweedaagse rafting Trisuli-rivier Nepal

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel 

Startdata

Je kunt iedere dag van het jaar starten met deze mooie rafting!

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs van deze reis

€ op aanvraag

 

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Een práchtige rafttocht voor iedereen die zin heeft aan actie en avontuur. Ervaring met raften is niet nodig. In twee dagen peddel je per raft over de Trisuli. De rivier heeft een aantal stevige klasse drie rapids. Er zijn ook hele stukken waar het relaxed drijven is en je kunt genieten van de afgelegen rivierdalen, rotskloven en kleine gehuchtjes langs de rivier. Je overnacht in een goed uitgerust tentenkamp in Fishling. De rafting is ideaal te combineren met je reis van Kathmandu naar Pokhara of Chitwan.

Dag tot dag beschrijving

O = inclusief ontbijt, L = inclusief lunch, D= inclusief diner

Dag 1: Kathmandu via Chauraundi naar kamp Fishling (LD)

Je wordt naar de bus gebracht die je naar Chauraundi, het startpunt voor de rafting brengt. In Chauraundi kun je je omkleden. Het enige wat je tijdens de rafting nodig hebt is een korte broek, shirt, gympen en zonnebrandcrème. Kostbaarheden (geld, paspoort, camera, etc) gaan mee aan boord in een waterdicht tonnetje. Je overige bagage wordt voor je vervoerd.

Als eerste krijg je een instructie over het raften en hijs je jezelf in een zwemvest. Vervolgens stap je, samen met je instructeur en mederafters, in de rubber raft en roei je de rivier af. Een nat pak is niet uitgesloten! De Trisuli heeft een aantal stevige klasse drie rapids. Er zijn ook stukken waar het relaxed drijven is en je kunt genieten van het uitzicht op de afgelegen dalen, rotskloven en dorpjes langs de rivier. Van het peddelen krijg je best trek, vandaar dat je na een poosje aanlegt op een zandstrand. De rafts worden op het droge gehaald en de crew gaat aan de slag met de voorbereidingen voor de lunch. Nu je weer vaste grond onder je voeten hebt kun je rustig om je heen kijken en genieten van de omgeving. Na de lunch stap je weer in de raft, op weg naar de volgende stroomversnellingen. Zó gaaf!

Het einddoel van vandaag is de bivak in Fishling. Het is een belevenis om, terwijl je geniet van het diner en (bijvoorbeeld) een koud biertje, de zon onder te zien gaan over de rivier. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar toereikend. Je overnacht in een bivaktent.

Dag 2: Rafting Trisuli-rivier en doorreis naar Pokhara/Chitwan (OL)

In de vroege ochtend gaat de wekker en kun je genieten van het ontbijt. Hierna is het tijd om weer in de raft te stappen. Ook vandaag laat de rivier zich weer van haar afwisselende kanten zien: stroomversnellingen van de 3e graad én rustiger water. In Simaltal komt er helaas een einde aan de rafting. Vanaf hier reis je door naar Pokhara of Chitwan of Kathmandu.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Tweedaagse rafting Trisuli-rivier
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login