Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Meditatieweekend in Pokhara – 3 dagen – reiscode NM.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere vrijdag tussen 15 februari en 15 december

Prijs

Het klooster vraagt 7500 roepies (ca. 75 euro) als bijdrage in de kosten. NativeTravel vraagt 15 euro per persoon voor de bemiddeling. Als je naast de weekendmeditatie ook nog iets anders boekt, zoals een hotelovernachting, vervoer, excursie of trekking, dan vervallen de bemiddelingskosten.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Meditatieprogramma

Het begeleide meditatieweekend bestaat uit een combinatie van boeddhistische filosofie, meditatie en hatha yoga en wordt gehouden in een aan een Tibetaans-boeddhistisch klooster verbonden meditatiecentrum. De retraites starten op vrijdag om 17.00 uur en eindigen op maandagochtend. Het dagprogramma begint rond 6 uur ’s ochtends en gaat door tot 8 uur ’s avonds. Voor maaltijden (vegetarisch), drinken (thee/koffie/water) en slaapgelegenheid (3 overnachtingen, vr/za/zo) wordt gezorgd. Alleen het ontbijt op maandagochtend is niet inclusief. Een privékamer is niet mogelijk bij één reiziger. Je deelt dan een kamer met een retraitegenoot van hetzelfde geslacht. Om deel te kunnen nemen moet je (ruim) van te voren door ons worden aangemeld. De voertaal is Engels. 

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reis op maat

Wil je dat we het vervoer naar Pokhara voor je regelen? Na het meditatieweekend een mooie trekking maken? Voorafgaand een paar dagen acclimatiseren en genieten van de oude koningssteden in de Kathmandu-vallei? Bij een lokale familie logeren? Aansluitend een mooie safari doen? Wat dan ook: het is mogelijk! Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor een aan je wensen aangepaste rondreis.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Meditatieweekend in Pokhara - reiscode NM.01
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login