Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Patlekhet Nepal – reiscode NH.05

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Het fascinerende dorpje Patlekhet ligt in het uiterste oosten van de Kathmandu-vallei. Te midden van valleien, heuvels (wij zouden het bergen noemen ;-) kleinschalige landbouwveldjes en groene jungle. Behalve meehelpen bij de dagelijkse werkzaamheden van je gastfamilie zoals o.a. koken, kun je ook mooie wandeltochten maken. Ook kun je een koeienboerderij of biologische boerderij bezoeken. De omgeving is perfect voor liefhebbers van het échte plattelandsleven in Nepal. Ook heel geschikt voor families met kinderen. Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie wilt logeren. 

De homestay is geschikt voor iedereen die bereid is zich aan te passen aan het dagritme, de eenvoudige levensstandaard en de (on)mogelijkheden van de familie.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Patlekhet - NH.05
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login