Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Panauti Nepal – reiscode NH.01

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Je homestay ligt in het Newari-stadje Panauti. Het ligt zo’n 25 kilometer ten zuid-oosten van Kathmandu in de prachtigé Kathmandu vallei. Je vindt in Panauti een aantal bijzondere middeleeuwse tempels en oude koningshuizen die de moeite van het bezichtigen meer dan waard zijn. Je kunt er een trektocht maken naar Namo Buddha. Hier vind je een kleine stupa wat een belangrijke pelgrimsplaats is voor boeddhisten. Ook kun je het klooster van Namo Buddha en de omliggende Newari dorpjes van Chamkharka bezoeken. Als je wilt kun je je gastfamilie ook helpen met de dagelijkse werkzaamheden zoals het bereiden van de maaltijd of meehelpen op het land. Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie wilt logeren. 

De homestay is geschikt voor iedereen die bereid is zich aan te passen aan het dagritme, de eenvoudige levensstandaard en de (on)mogelijkheden van de familie.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Panauti - NH.01
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login