Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Palpa (Tansen) Nepal – NH.09

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Halverwege Pokhara en Lumbini of Bardia maak je een stop in Palpa, tegenwoordig vaak Tansen genoemd. Het mooiste van dit gebied is de combinatie van de middeleeuwse sfeer en de charme van de Newari-cultuur. Terwijl je door de straatjes van Tansen loopt, té steil voor gemotoriseerd vervoer, geniet je van het prachtige Newari snijwerk van de houten huizen. Raak in gesprek met de locals en merk hoe tróts ze zijn op de gloriedagen van hun stadje, als hoofdstad van het Koninkrijk van Tanuhun. Reis per jeep naar Rani Mahal, maak trekkingen, verken de omgeving van Palpa met je gastfamilie en maak mooie ochtendwandelingen voor een geweldig uitzicht bij zonsopkomst over de Himalaya. Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie wilt logeren. 

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Palpa - NH.09
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login