Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Nuwakot Nepal – reiscode NH.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Nuwakot ligt zo’n 75 km ten noord-westen van Kathmandu en was in vroegere tijden de Malla-hoofdstad van de Kathmandu-vallei. De koningen van de Malla-dynastie, van 1201 tot 1769 na Chr., waren bijna 600 jaar heer en meester in deze regio. In het historische stadje kun je o.a. het middeleeuwse paleis, de verschillende tempeltjes en een oude citadel bezoeken. Het in Malla-stijl gebouwde paleis staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het is leuk om de omgeving van Nuwakot te verkennen met zijn prachtige groene jungle en vruchtbare vallei. Bij helder weer heb je een magnifiek panorama op de immense pieken van de Langtang-keten, direct ten noorden van Nuwakot. Natuurlijk ben je ook welkom om je gastfamilie te helpen met het dagelijkse werk, zoals het planten van de rijst en fruit en groenten verzamelen uit de tuin. Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie wilt logeren. 

De homestay is geschikt voor iedereen die bereid is zich aan te passen aan het dagritme, de eenvoudige levensstandaard en de (on)mogelijkheden van de familie.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Nuwakot - NH.04
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login