Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Nagarkot Nepal – reiscode NH.02

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Je homestay ligt in een klein dorpje dichtbij Nagarkot, in de Kathmandu-vallei. Nagarkot is één van de beste plaatsen in de vallei om de besneeuwde pieken van de Himalaya’s te zien. Bij helder weer heb je een magnifiek uitzicht op o.a. de Ganesh Himal en de Langtang range. Help je Brahmin-familie mee met het melken van het vee, bereiden van de maaltijden of het verzamelen van hout uit de jungle. Je hebt práchtige wandelmogelijkheden in de directe omgeving. O.a naar Shivapuri National Park. Ook kun je ervoor kiezen om een yoga lesje te volgen en kun je de Jalpadevi tempel en de mooie waterval Mahadev Khola Jharana bezoeken met je gastfamilie. Ga met zonsopkomst ook zéker een keer naar het uitzichtpunt van Nagarkot om de zon op te zien komen over de besneeuwde Himalaya-pieken. Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie wilt logeren.

De homestay is geschikt voor iedereen die bereid is zich aan te passen aan het dagritme, de eenvoudige levensstandaard en de (on)mogelijkheden van de familie.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Nagarkot - NH.02
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login