Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Homestay Ilam Nepal – reiscode NH.11

Rondreizen Nepal met NativeTravel Rondreizen Nepal met NativeTravel Rondreizen Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

In het uiterste oosten van Nepal, op de grens met het Indiaase Darjeeling, ligt de Ilam-regio. Je homestay ligt in het dorpje Shree Antu Danda. In de omgeving vind je onafzienbare theeplantages waarvan de opbrengst tot de beste kwaliteit ter wereld behoort. Je geniet hier van een heel ander Nepal. De bevolkingsgroepen die hier wonen zijn de Limbu, Rai, Lepcha, Magar en Tamang. In het noorden van Ilam vind je de derde hoogste berg van de wereld, de immense Kanchenjunga (8586m). Ontmoet de locals, ga paardrijden, geniet van een boottochtje, verken de Kanyam Tea State, een grote theetuin en theefabriek, of maak samen met je gastgezin een hike naar de grens van India en geniet van een prachtig uitzicht over de Himalaya bij zonsopkomt! Je kiest zelf hoe lang je bij je gastfamilie blijft logeren.

Rondreizen Nepal met NativeTravel Rondreizen Nepal met NativeTravel Rondreizen Nepal met NativeTravel

Startdata

Iedere dag van het jaar mogelijk.

Beste reistijd

Voorjaar: tussen 15 februari en 1 juni
Najaar: tussen 1 oktober en 15 december

Prijs

De prijs voor het verblijf in een homestay is op aanvraag. De prijs voor het vervoer is afhankelijk van de bestemming waar je opgehaald wilt worden. Geef je wensen aan ons door via het boekingsformulier en wij komen met een prijsopgave bij je terug.

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Homestay Ilam - NH.11
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login