Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Groepsreis Nepal met Annapurna Base Camp Trekking – 16 dgn – reiscode NGT.03

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Kies deze groepsreis

 • Actieve groepsreis voor een súper prijs
 • Met de gave tiendaagse Annapurna Base Camp Trekking
 • De groepsreis gaat al door vanaf vier personen, dus altijd zeer grote vertrekgarantie
 • Groepsreis met maximaal 14 deelnemers (veel gezelliger, een authentieke ervaring, tijd en aandacht voor iedereen)
 • Met fijne centraal gelegen accommodaties in Kathmandu en Pokhara
 • Héle lage prijs en geen ‘vanaf prijzen’  – je weet waar je aan toe bent
 • Ter plaatse kiezen of je die dag lekker je eigen gang gaat óf meedoet aan een excursie

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreis Nepal met NativeTravel

Startdata 2023

23 april 2023 Vol
1 oktober 2023 Voldoende plaatsen beschikbaar
19 november 2023 Voldoende plaatsen beschikbaar

Groepsgrootte

4-14 personen

Prijs van deze reis

Prijs per persoon  € 895
Toeslag eenpersoonskamer * € 150

* éénpersoonskamer niet mogelijk tijdens de trekking

Prijs inclusief

 • Al het vervoer in Nepal zoals genoemd in de reisbeschrijving:
  dag 1: privévervoer vliegveld Kathmandu – hotel Kathmandu
  dag 3: privévervoer hotel Kathmandu – hotel Pokhara
  dag 4: privévervoer hotel Pokhara – Nayapul
  dag 13: privévervoer Birethanti – hotel Pokhara
  dag 15: privévervoer hotel Pokhara – hotel Kathmandu
  dag 16: privévervoer hotel Kathmandu – vliegveld Kathmandu
 • Alle overnachtingen van dag 1 t/m dag 15 in accommodaties zoals genoemd of gelijkwaardig, op basis van tweepersoonskamers
 • Maaltijden zoals genoemd per dag (O=ontbijt, D=diner)
 • Engelssprekende reisbegeleider
 • Trekking permit
 • Registratiebewijs voor trekking (TIMS)
 • Engelssprekende trekkinggids tijdens de trekking, inclusief alle maaltijden, overnachting, vervoer, materialen, salaris en verzekeringen voor de gids
 • Eén sherpa per twee reizigers tijdens de trekking, inclusief alle maaltijden, overnachting, vervoer, materialen, salaris en verzekeringen voor de drager
 • Garantie SGR
 • Garantie Calamiteitenfonds

Prijs exclusief

 • Persoonlijke uitgaven (telefoonrekening, fooien, wassen kleding, overige maaltijden, etc.)
 • Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten en repatriëring)
 • Boekingskosten à € 35,- per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking
 • Bijdrage SGR à € 5,- per persoon
 • Visum Nepal
 • Vliegtickets
 • Uitgaven en kosten die niet genoemd staan onder ‘prijs inclusief’

Vliegtickets
De internationale vlucht is niet bij de reis inbegrepen. Je mag deze zelf boeken. Als je wilt kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. 

Drager tijdens trekking
Twee reizigers delen samen één drager. De sherpa mag max 15 kg dragen. Dit betekent dat je ieder 7,5 kg aan de drager mag afgeven tijdens de trekking. Dit is voldoende voor de hele trekking. De bagage die je niet nodig hebt tijdens de trekking kun je achter laten in het hotel.

Kamerverdeling
Als je de reis alleen boekt (of met een oneven aantal) deel je een kamer met een groepsgenoot. Wil je liever een eigen kamer kies dan voor de éénpersoonstoeslag.
Een éénpersoonskamer is niet mogelijk tijdens de trekking.

Dag Route Vervoer Extra Maaltijden Accommodatie 
1 Aankomst Kathmandu Privévervoer Welkom in Nepal
Kennismakingsbijeenkomst
Hotel
2 Kathmandu Excursies (naar keuze):
– Mountainflight Everest
– Swayambhunath
– Bouddhanath
– Pashupathinath
– Streetfoodtour
Ontbijt Hotel
3 Kathmandu
Pokhara
Privévervoer Reis naar Pokhara Ontbijt Hotel
4 Pokhara
Tikhedunga
Privévervoer Kennismaking crew trekking
Trekking
Ontbijt Lodge
5 Tikhedunga
Ghorepani
Trekking Lodge
6 Ghorepani
Poon Hill
Tadapani
Viewpoint Poon Hill
Trekking
Lodge
7 Tadapani
Chomrong
Trekking Lodge
8 Chomrong
Dovan
Trekking Lodge
9 Dovan
Machapuchare BC
Trekking Lodge
10 Machapuchare BC
Annapurna BC
Trekking Lodge
11 Annapurna BC
Bamboo
Trekking Lodge
12 Bamboo
Jhinu Danda
Trekking
Hotspring
Afscheidsfeest crew trekking
Lodge
13 Jhinu Danda
Pokhara
Privévervoer Trekking
Relaxen in Pokhara
Hotel
14 Pokhara Excursies (naar keuze):
Paragliding
Citytour Pokhara
Boottocht Pewa Lake
Fietstocht Pame
Ontbijt Hotel
15 Pokhara
Kathmandu
Privévervoer Diner in Brick’s Café Ontbijt
Diner
Hotel
16 Vertrek Kathmandu Privévervoer Afscheid van Nepal Ontbijt

 

 Rondreizen Nepal met NativeTravel  Trekking Nepal met NativeTravel

Reisbeschrijving

Een actieve groepsreis door Nepal. Met de gave Annapurna Base Camp Trekking. Tien dagen lang trekken we over de oude handelsroutes, dwars door de Himalaya. Tijdens de hike lopen we naar het hart van het Annapurna gebergte. Hier ben je midden tussen de immense pieken van de Himalaya. Aan alle kanten word je omringd door bergen van meer dan 8000 meter. Een unieke ervaring. Maar ook Kathmandu en Pokhara staan op het programma. Hier genieten we van kleurrijke bezienswaardigheden. En natuurlijk ook: lekker eten, samen een terrasje pakken, parasailen, fietsen, een mountainflight of streetfoodtour doen, en nog véél meer!

Dag tot dag beschrijving

Dag 1: Aankomst Kathmandu

Ontvangst op het vliegveld van Kathmandu. De chauffeur staat bij de uitgang van het vliegveld. Hij heeft het logo van NativeTravel op een bordje staan, zodat je hem eenvoudig herkent. Je wordt naar het hotel gebracht. Tijdens de welkomstbijeenkomst, met je reisbegeleider en groepsgenoten, kun je aangeven welke optionele excursies je graag wilt. Daarna kun je samen met groepsgenoten alvast het kleurrijke Kathmandu verkennen.

Dag 2: Kathmandu

Vandaag kun je op eigen gelegenheid of samen met groepsgenoten van Kathmandu genieten. Ook kun je deze optionele excursies kiezen, deze kun je rechtstreeks boeken bij jullie gids:

Optioneel 1: Vliegtocht over de Himalaya (richting Mount Everest)
Een vlucht over de Himalaya is een absolute aanrader voor iedereen die de ontzagwekkende pieken van de hoogste bergen van de wereld van dichtbij wil zien. Vanuit Kathmandu vertrekt  in de vroege ochtend een rondvlucht over ‘het dak van de wereld’ waaronder Mount Everest. De duur van de rondvlucht is ongeveer 1 uur. Tijdens de vlucht heeft iedereen een zitplaats aan het raam. Je bent dus zeker van een adembenemende belevenis.

Optioneel 2: Excursie Highlights Kathmandu (halve dagtocht)
Je gids laat je de drie meest bijzondere bezienswaardigheden van Kathmandu zien.

Swayambhunath is de oudste boeddhistische tempel van Kathmandu. De tempel wordt ook wel de apentempel genoemd omdat er veel apen rondlopen (pas goed op je spullen: de apen zijn vliegensvlug in het weggrissen van je camera of tas). Het is een flinke maar mooie klim naar boven als je via de uitgesleten trap naar de tempel loopt. Als je geen zin hebt om de 365 treden te trotseren kun je je ook met de auto naar boven laten brengen. Bij aankomst in het tempelcomplex zul je een grote bedrijvigheid aantreffen; monniken, mensen die offergaven brengen of gebeden prevelen, bedelaars én heel veel apen. Het tempelcomplex zelf is een kleurrijk geheel van tientallen stupa’s, gebedsvlaggetjes en offerbeelden. Vanaf de tempel heb je een prachtig uitzicht over Kathmandu, de vallei en de besneeuwde toppen van de Himalaya.

Pashupathinath is een uitgestrekt tempelcomplex langs de heilige Bagmati rivier. Hindoes vereren hier de god Shiva in zijn gedaante van Pashupati (god van de dieren), een oude Indiase cultus die voornamelijk in Nepal voorkomt. De god Pashupati is de officiële beschermer van het land. In Pashuphatinath vinden doorlopend lijkverbrandingen plaats. Hindoe’s geloven dat mensen die bij de tempel gecremeerd worden de cyclus van samsara (wedergeboorte) doorbreken. Ze gaan dan na hun dood rechtstreeks naar het hiernamaals en hoeven niet meer te reïncarneren. De rivier is ernstig vervuild, maar voor de vele gelovigen vormt dit geen enkel bezwaar om zich onder te dompelen in het water of van het rivierwater te drinken. Niet-hindoes worden niet toegelaten in het tempelcomplex, maar vanaf de heuvel tegenover de tempel heb je een uitstekend zicht op de tempels en de rituele bad- en crematieplaatsen.

Bij Pashupatinath vind je ‘heilige mannen’, saddhu’s genoemd. Saddhu’s zijn rondtrekkende Hindoes die het kastenstelsel en de normale gebruiken hebben afgezworen en bedelen om in hun dagelijkse bestaan te voorzien. Ze zijn zeer extravagant uitgedost; ze dragen oranje gewaden of lopen vrijwel naakt rond, wrijven zich in met de asresten van de crematieplaatsen, beschilderen hun lichaam en hebben vaak hele lange rastaharen.

Bouddhnath is de grootste Tibetaans-boeddhistische stupa van Nepal. De Bouddnath is indrukwekkend en mystiek. De grote ogen van de bouddha kijken je overal rond de stupa doordringend aan. In dit deel van de stad hebben zich, sinds de Chinese inval in hun land, de Tibetanen gevestigd. Er komen dan ook vele Tibetaanse pelgrims naar Bouddhnath toe. Ze lopen hier hun dagelijkse gebedsronde’s (kora’s) om de stupa. Om hun gebeden extra kracht bij te zetten laten ze gebedsmolens draaien en worden er boterkaarsjes angestoken. Tijdens het bezoek aan Bouddhnath ervaar je de mystieke sfeer van het Tibetaans-boeddhisme.

Optioneel 3: Streetfoodtour (1-2 uren)
Je gaat naar de oude wijk van Kathmandu. Temidden van smalle straatjes vind je hier een doolhof aan winkeltjes, tempels, restaurants, straatverkopers én Nepali. Toeristen kom je hier nauwelijks tegen. Hier ben je in het échte Kathmandu. Je gids laat je de leukste steegjes, tempels én favoriete eetstalletjes van de locals zien. Zonder gids zou je hier hopeloos verdwalen en het lokale voedsel niet durven proberen. Gelukkig weet je gids precies waar de producten vers én het allerlekkerst zijn! Je ontdekt vandaag een paar van de favoriete snacks van de Nepali, zoals overheerlijke momo’s, samosa’s, linzen-paratha, gevulde crunchy balletjes met yoghurt en kruidensaus en overheerlijke lassi (the bést in town)!

Dag 3: Kathmandu naar Pokhara

Na het ontbijt ga je met elkaar op pad naar Pokhara. Je rijdt door een mooi landschap met bergen, valleien, uitgestrekte rijstvelden en jungle. Onderweg kom je door diverse dorpjes. Pokhara is een relaxed stadje en ligt aan een groot meer. Bij helder weer heb je een geweldig uitzicht op de besneeuwde pieken van de Annapurna’s en de Dhaulagiri.

Dag 4: Pokhara naar Nayapul en trekking naar Tikhedunga (1540m) 

Wandeluren: ca. 3 tot 4

De Annapurna Base Camp Trekking is één van de mooiste trails in Nepal. Tien dagen lang trek je over de oude handelspaden dwars door de Himalaya. De trekking is uniek omdat de hike je naar het hart van het Annapurna gebergte brengt. Zonder dat je zelf grote hoogte hoeft te overwinnen kom je midden tussen immense Himalaya peaks terecht. Aan alle kanten word je omringd door bergen tussen de 7000 en 8000 meter hoogte. Het gevoel dat je hebt wanneer je in het base camp tussen de magnifieke bergen staat is onbeschrijflijk.

We raden je aan om de eerste dag rustig aan te doen omdat we vandaag vooral omhoog lopen. We trekken door een prachtig groen subtropisch landschap met jungle en dorpjes.

Dag 5: Trekking Tikhedunga naar Ghorepani (2750m)

Wandeluren: ca. 6

Het pad loopt hoofdzakelijk omhoog en in een rustig tempo klimmen we de lange stenen trap op naar het dorp Ulleri dat op ruim 2000m hoogte ligt. Onderweg zul je de locals bezig zien op de rijstterrassen. Het land wordt nog met buffels bewerkt. Tijdens de trekking worden we met een schitterend uitzicht beloond zodra de pieken van de Hiunchuli (6441m) en de Annapurna South (7219m) boven de heuvels uitkomen. We overnachten in Ghorepani, het Magar-dorpje waar bijna alle huizen blauwgekleurd zijn.

Dag 6: Hike naar Poon Hill en trekking naar Tadapani (2590m)

Wandeluren: ca. 6 tot 7 (inclusief Poon Hill)

Een uurtje voor zonsopkomst gaan we omhoog naar Poonhill (3220 m). Je wordt op je pad begeleid door het licht van de maan en de sterren. Een zaklamp is dan ook geen overbodige luxe. Vanaf Poon Hill hebben we bij helder weer een schitterend uitzicht over de Himalaya. Met een blikveld van ruim 600 km over de hoogste bergen van de wereld is dit een unieke plek. De bergketens van Dolpo (6883m), Dhaulagiri (8167m), Annapurna (8091m), Manaslu (8156m),

Machhapuchhare (6997m), Ganesh Himal (7406m) en anderen zijn te zien. Bij zonsopkomst zet de zon de besneeuwde bergtoppen in een adembenemende roodgouden gloed. Na deze bijzondere ervaring lopen we terug naar je lodge. Hier kun je van een ontbijt genieten voordat we weer op pad gaan richting Tadapani. De trail loopt door rhododendron- en bamboebossen en geheimzinnig aandoende nevelwouden. In Tadapani heb je een prachtig uitzicht op de Annapurna’s en de Machhapuchhare, alsof je de bergen kunt aanraken, zó dichtbij.

Dag 7: Trekking Tadapani naar Chomrong (2210m)

Wandeluren: ca. 5 tot 6

De trekking van Tadapani naar Chomrong is móói. Je hebt onderweg regelmatig schitterende uitzichten over de bergen en valleien. We komen door een aantal gezellige Gurung-dorpjes en je krijgt een indruk van het leven van de locals. De mensen zijn vriendelijk en vinden het leuk om een praatje (met handen en voeten) te maken.

Dag 8: Trekking Chomrong naar Dovan (2920m)

Wandeluren: ca. 6 tot 7

Na Chomrong dalen we via stenen treden af naar de hangbrug over de Chomrong Khola-rivier op 1860m hoogte. Na het passeren van de hangbrug gaat het pad weer omhoog richting Tilche. Je zult vandaag verschillende gehuchtjes passeren en loopt door jungle van bamboe, eiken en rhododendrons. Het is goed mogelijk dat we vandaag een troep langur-apen tussen de bomen door zien zwaaien: een prachtig gezicht!

Dag 9: Trekking Dovan naar Machhapuchhare Base Camp (3700m)

Wandeluren: ca. 6 tot 7

Na Dovan komen we in een gebied waar in de winter soms lawines naar beneden denderen. Vooral het dorp Hinko staat hierom bekend. Tijdens de trail zul je dan ook een klein tempeltje tegenkomen waar de lokale bevolking offers brengt om de berggoden tevreden te houden. Het pad loopt hoog boven de rivier en je passeert verschillende ravijnen. Mensen met hoogtevrees zullen hier weinig last van hebben. De bamboebossen ontnemen op de meeste plaatsen het zicht op de diepten. Later op de dag zul je zien dat de vegetatie sterk verandert. Op deze hoogte kunnen bomen niet meer groeien en maar weinig planten overleven.

Vanuit het Machhapuchhare Base Camp, waar we de nacht doorbrengen, heb je bij helder weer een ontzagwekkend mooi uitzicht op de Hiunchuli (6441m), Annapurna South (7219m),
Annapurna I (8091m), Annapurna III (7555m), Gangapurna (7454m), en de telkens van perspectief veranderende ‘vissenstaart’ van de Machhapuchhare (6997m).

Dag 10: Trekking Machhapuchare Base Camp naar Annapurna Base Camp (4130m)

Wandeluren: ca. 3 tot 4

We gaan vandaag vroeg op pad. Dit omdat je ‘s ochtends de meeste kans hebt op een heldere lucht. En dus op de beste uitzichten. De hoogte is ondertussen goed voelbaar. Als je je tempo een beetje aanpast zul je hier weinig last van hebben. We hiken door een desolaat gebied met prachtige bergen rondom. In de verte kun je het kraken van de gletsjer boven het Annapurna Base Camp al horen. Bij helder weer heb je tijdens de trek een schitterend uitzicht op de Annapurna South (7219m), die boven het Base Camp uittorent. Je bent hier aan alle kanten omringd door indrukwekkend hooggebergte. Dichterbij deze bergreuzen kun je tijdens een trektocht door Nepal niet komen! Als je nog iets verder door loopt heb je een spectaculair uitzicht op de actieve gletsjer boven het Base Camp (4217m). Als je geen last hebt van de hoogte blijf je overnachten in het Annapurna Base Camp. Als je de nacht liever in het Machhapuchhare Base Camp doorbrengt loop je in de middag weer terug naar beneden.

Dag 11: Trekking Annapurna Base Camp naar Bamboo (2310m)

Wandeluren: ca. 6 tot 7

Vanaf het Annapurna Base Camp (of het Machhapuchhare Base Camp) lopen we de mooie route terug naar Bamboo. Je zult merken hoe makkelijk je naar beneden loopt nu je aan de hoogte bent gewend. De overnachtingsplek voor vandaag is Bamboo. Het dorp heeft zijn naam te danken aan de bamboe-begroeiing. De bamboe wordt door de bevolking gebruikt om er meubels en dhoka’s (de grote manden die dragers gebruiken) van te maken.   

Dag 12: Trekking Bamboo naar Jhinu Danda (1780m)

Wandeluren: ca. 6 tot 7

Het pad gaat vandaag verder naar beneden. Vanaf Chomrong verlaten we de route die we de heenreis hebben genomen. In plaats van naar het westen, gaan we nu naar het zuid-oosten toe. Het pad gaat even buiten Chomrong steil naar beneden richting Jhinu Danda. In Jhinu Danda is een hotspring (zelf handdoek en badkleding meenemen). Voor een klein bedrag kun je een bad nemen in het warme bronwater.

Dag 13: Trekking Jhinu Danda naar Birethanti en doorreis naar Pokhara

Wandeluren: ca. 5

Na het ontbijt gaan we op weg voor de laatste wandeldag. Het pad gaat via groene jungle, rijstterrassen en kleine boerendorpjes. Vanaf Syauli Bazaar loopt het pad langs de Modi Khola-
rivier. We steken de rivier over via een hangbrug en komen langs een oude watermolen die door de bevolking wordt gebruikt voor het malen van graan. Na een mooie tocht en een laatste blik op de Machhapuchhare komen we aan in Birethanti. Hier stappen we in onze bus, terug naar Pokhara, een héérlijke plek om bij te komen van de trekking.

Dag 14: Pokhara

Vandaag een fijn relaxdagje. Misschien wil je samen een terrasje pakken, een roeiboot huren voor een tochtje over het meer, een fietstocht maken, jezelf verwennen met een ayurvedische massage of de zipp-liner nemen? Ook kun je deze optionele excursies kiezen, deze kun je ter plekke boeken via jullie gids:

Optioneel 4: Paragliding (met opname)
Je wordt ’s ochtends opgehaald bij het hotel en naar Sarangkot gebracht voor de paragliding. Samen met je para-gids spring je de berg af en zweef je ca. 30 minuten lang door de lucht. Van boven heb je bij helder weer een magnifiek uitzicht op de Himalaya’s, een sensationele belevenis. Na afloop krijg je een link mee met daarop de opnamen van je vlucht.

Optioneel 5: Citytour Pokhara (dagtocht)
Je gaat vandaag op pad om de mooiste spots van Pokara te ontdekken. Zoals de Davis Falls, Gupteshwar Cave, Old Bazar met de Seti Gorge en de Binda Bashini Temple. Ook maak je een boottocht over het Pewa Lake en ontdek je de nederzettingen van Tibetaanse vluchtelingen. De oude vluchtelingenkampen zijn iuitgegroeid tot townships met scholen, huizen in Tibetaanse stijl, apotheken met traditionele medicijnen en kleurrijke kloosters.

Optioneel 6: Boottocht Pewa Lake met bezoek World Peace Pagoda (2-3 uren)
Je maakt een relaxte boottocht over het meer van Pokhara. Heerlijk ontspannen dobber je over het water terwijl je geniet van het uitzicht om je heen. Aan de andere kant van het meer stap je uit de boot en beklim je de World Peace Pagoda. Het is één van de beste viewpoints om de Himalaya te bewonderen. Per boot keer je weer terug naar de hustle en bustle van Pokhara.

Optioneel 7: Fietstocht naar Pame (1 tot 2 uren)
Je stapt samen met je gids op de fiets om de omgeving te verkennen. Het vissersdorpje Pame ligt ten westen van Pokhara. De locals leven er grotendeels van de visserij uit het Pewa meer. Het dorp wordt omringd door rijstvelden. Natuurlijk stap je onderweg ook even af. Via een mooie route fiets je weer terug naar Pokhara.

Dag 15: Pokhara naar Kathmandu

We rijden weer terug naar Kathmandu. Als het om de tijd lukt kun je Thamel nog even ingaan. Bijvoorbeeld om leuke souvenirs te shoppen. In de avond is het tijd voor een afscheidsdiner in het gezellige Bricks Cafe. Je geniet hier van lekkere gerechten (drankjes zijn op eigen kosten) terwijl we met elkaar terugkijken op een fantastische reis.

Dag 16: Vertrek Kathmandu 

Als het kan om de vertrektijd kun je Bhaktapur nog verkennen:

Optioneel 8: Koningsstad Bhaktapur (3-4 uren)
In Bhaktapur zul je geen enkele moeite hoeven doen om je in de middeleeuwen te wanen. Het kleine stadje met een wirwar aan smalle steegjes en mooie pleinen, ademt nog de sfeer van lang geleden. Bhaktapur is veruit de best bijgehouden historische plaats van de Kathmandu-vallei. Het bezit een enorme schat aan hindoeïstische, boeddhistische en animistische architectuur. Sla ook de tantra-tempel niet over met haar erotische houtsnijwerk. Oude ambachten zijn in Bhaktapur de normale broodwinning. Op Potters Square kun je pottenbakkers aan het werk zien. Het halve plein staat vol met potten die staan te drogen in de zon voordat ze de kleiovens ingaan.

Je wordt naar het vliegveld gebracht voor de reis terug naar huis. Bijzondere reiservaringen rijker!

Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Accommodaties tijdens de reis

We hebben voor deze reis gekozen voor eenvoudige middenklasse hotels. Allemaal met uitstekende service. De accommodaties zitten op een mooie locatie, in de nabijheid van bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Ze zijn met zorg voor je uitgezocht. Tijdens de trektocht verblijf je in basic lodges. 

Kathmandu: Hotel Marshyangdi – deluxe room (new wing) – http://www.thamelhotel.com
Trekking: Basic Lodges
Pokhara: Sampada Inn – deluxe room – http://sampadainn.com/

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Groepsreis met Annapurna Base Camp Trekking - NGT.03
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login