Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Ayurveda Nepal: Herstel en Ontspanning – drie uren – reiscode NA.02

Ayurveda Nepal  Ayurveda Nepal  Meditatiereizen naar Nepal en Tibet met NativeTravel

Datum

Je kunt deze bouwsteen iedere dag van het jaar boeken

Prijs behandeling

Prijs per persoon  € 75 

Prijs inclusief

  • Ayurveda behandeling zoals beschreven (3 uren)
  • Kruidenthee, tweemaal
  • Garantie SGR
  • Garantie Calamiteitenfonds

Prijs exclusief

  • Vervoer van en naar het ayurveda kuuroord (is op aanvraag bij te boeken)
  • Verzekeringen (o.a ziektekosten en reisverzekering)
  • Alle uitgaven en kosten die niet genoemd staan onder ‘prijs inclusief’

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  ayurveda behandeling nepal  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Ayurveda

Ayurveda is de oudste oosterse gezondheidsleer die we kennen. Ayurveda is gebaseerd op de geneeskracht van natuurlijke ingrediënten en het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het ayurveda kuuroord in Nepal, waar NativeTravel mee samenwerkt, staat internationaal bekend om haar deskundigheid en de kwaliteit van de behandelingen. Daar komt bij dat door de pure lucht en aarde van de Himalaya’s de in de Nepalese ayurveda gebruikte planten bijzonder krachtig en rijk aan energie zijn.

Ayurveda Behandeling ‘Herstel en Ontspanning’

De ayurveda behandeling ‘Herstel en Ontspanning’ is heerlijk relaxed terwijl het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest worden versterkt. Heb je de laatste tijd veel van jezelf gevraagd? Het druk gehad met werk, studie of gezin? Of net een pittige trekking door de Himalaya gemaakt? Wat je reden ook is: deze ayurveda behandeling is een weldaad voor lichaam en geest en geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

Bij aankomst word je door het personeel ontvangen met een kopje kruidenthee. Je wordt gevraagd om op een formulier een aantal vragen over je gezondheid te beantwoorden. Deze antwoorden zijn belangrijk om de behandeling zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Vrouwen worden zoveel als mogelijk door vrouwelijk personeel behandeld en mannen door mannelijk personeel. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle onderdelen van de behandeling. Na elk onderdeel heb je even kort de tijd om lekker bij te komen en het effect van de behandeling op je in te laten werken.

Siroabhyanga (ayurvedische hoofdmassage met een mengsel van olie en kruiden)
Je hoofd, met het brein, is de zetel van alle neurologische, sensorische, mentale, psychische en spirituele functies. Ook zitten op het hoofd belangrijke energiepunten. De siroabyanga massage met speciale ayurvedische oliën en kruiden helpt bij het afvoeren van stress uit je lichaam, stimuleert je hersenen, verminderd pijn welke door stress veroorzaakt wordt en verbetert de slaap en het concentratievermogen.

Padabhyanga (ayurvedische voetmassage)
Op de voetzool zitten energiepunten die in direct contact staan met al onze lichaamsdelen en organen. De ayurvedische voetmassage bevordert dan ook de reiniging en celvernieuwing van het hele lichaam. Ideaal voor mensen die veel van zichzelf hebben gevraagd.

Voetenbad:(met oliën en ayurvedakruiden)
Versterkt de effecten van de hoofd- en voetmassage.

Spinal threatment: (ayurvedische behandeling van de ruggengraat)
Het eerst halfuur word je ruggengraat op een zachte en subtiele wijze gemasseerd. Het tweede halfuur ontvang je een sponsing met warme kruidenolie. De behandeling helpt bij het stimuleren van de energiestroom door het hele lichaam, voedt de zenuwbanen en spieren, ontspant de rug, helpt de psyche ontspannen en een open en begripvolle houding aan te nemen in het leven.

Nadi Sveda: (kruiden-stoom behandeling)
De behandeling met warme kruidenstoom opent de energiebanen van het lichaam en herstelt energieblokkades. Door de stoom gaan je poriën openstaan en kunnen gifstoffen het lichaam verlaten. In de behandelde lichaamsdelen verminderd eventuele pijn. Door de behandeling ga je je rustig en ontspannen voelen.

Na de behandeling krijg je weer een kop kruidenthee aangeboden: lekker én goed voor het afvoeren van de losgemaakte gifstoffen.

De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  De leukste reizen naar Nepal, Tibet en Bhutan vind je bij NativeTravel!  Ayurveda Nepal

klik op pdf

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Ayurveda Wellness Behandeling: Herstel en Ontspanning - reiscode NA.02
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login