Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Ayurveda Nepal: Energie en Kracht – drie uren – reiscode NA.01

ayurveda spa nepal   De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!  Ayurveda Nepal

Datum

Je kunt deze bouwsteen iedere dag van het jaar boeken

Prijs behandeling

Prijs per persoon  € 65 

Prijs inclusief

  • Ayurveda behandeling zoals beschreven (3 uren)
  • Kruidenthee, tweemaal
  • Garantie SGR
  • Garantie Calamiteitenfonds

Prijs exclusief

  • Vervoer van en naar het ayurveda kuuroord (is op aanvraag bij te boeken)
  • Verzekeringen (o.a. ziektekosten en reisverzekering)
  • Alle uitgaven en kosten die niet genoemd staan onder ‘prijs inclusief’

ayurveda behandeling nepal  Rondreizen Vietnam met NativeTravel  De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!

Ayurveda

Ayurveda is de oudste oosterse gezondheidsleer die we kennen. Ayurveda is gebaseerd op de geneeskracht van natuurlijke ingrediënten en het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

Het ayurveda kuuroord in Nepal, waar NativeTravel mee samenwerkt, staat internationaal bekend om haar deskundigheid en de kwaliteit van de behandelingen. Daar komt bij dat door de pure lucht en aarde van de Himalaya’s de in de Nepalese ayurveda gebruikte planten bijzonder krachtig en rijk aan energie zijn.

Ayurveda Behandeling ‘Energie en Kracht’

De Ayurveda behandeling ‘activeren van energie en kracht’ is geschikt voor iedereen die toe is aan een lichamelijke of mentale oppepper. Heb je een periode van hard werken achter de rug? Wil je je optimaal voorbereiden op een trekking? Of heb je gewoon zin om jezelf eens lekker te laten verwennen? Wat je motivatie ook is, deze behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!

Bij aankomst word je door het personeel ontvangen met een kopje kruidenthee. Je wordt gevraagd om op een formulier een aantal vragen over je gezondheid te beantwoorden. Deze antwoorden zijn belangrijk om de behandeling zo goed mogelijk op jou aan te passen. Vrouwen worden zoveel als mogelijk door vrouwelijk personeel behandeld en mannen door mannelijk personeel. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle onderdelen van de behandeling. Na elk onderdeel heb je even kort de tijd om lekker bij te komen en het effect van de behandeling op je in te laten werken.

Siroabhyanga (ayurvedische hoofdmassage met een mengsel van olie en kruiden)
Je hoofd, met het brein, is de zetel van alle neurologische, sensorische, mentale, psychische en spirituele functies. Ook zitten op het hoofd belangrijke energiepunten. De siroabyanga massage met speciale ayurvedische oliën en kruiden helpt bij het afvoeren van stress uit je lichaam, stimuleert je hersenen, verminderd pijn welke door stress veroorzaakt wordt en verbetert de slaap en het concentratievermogen.

Kayabhyanga (complete lichaamsmassage met olie en kruiden)
Een gezond lichaam reinigt zichzelf voortdurend van binnenuit. Wanneer deze natuurlijke lichaamsreiniging verminderd (bijvoorbeeld door stress, milieuvervuiling, onvoldoende beweging of ongezonde voeding) hopen gifstoffen zich op in het lichaam. De kayabhyanga helpt deze zelfreinigende functie te herstellen en het lichaam te ontgiften. De speciaal samengestelde oliën hebben een diepreinigend effect op de organen en de huid. Door de massage wordt tevens de bloedcirculatie verbetert evenals de circulatie in het lymfestelsel. Ook is het een weldaad voor je spieren en gewrichten.

Picu (sponsing van het lichaam met warme kruidenoliën).
Met behulp van katoenen doeken en/of sponsen wordt kruidenolie in de diepere lagen van de huid gebracht. De sponsing verbetert de circulatie van de bloedsomloop en het lymfesysteem, verbetert de flexibiliteit en veerkracht van de psyche, herstelt de invloed van een teveel aan stress op het lichaam en verbetert de beweeglijkheid van spieren en gewrichten.

Na de behandeling krijg je weer een kop kruidenthee aangeboden: lekker én goed voor het afvoeren van de losgemaakte gifstoffen.

Rondreizen Nepal met NativeTravel  De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!  Rondreizen Nepal met NativeTravel

klik op pdf

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor de reis.

Land Nepal
Reis Ayurveda Behandeling Energie en Kracht - reiscode NA.01
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login