Rondreis Azie
Rondreis Azie
Rondreis Azie

Ayurveda Nepal: Beauty Arrangement – drie uren – reiscode NA.04

Rondreizen Nepal met NativeTravel  De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!  Ayurveda Nepal

Datum

Je kunt deze bouwsteen iedere dag van het jaar boeken

Prijs behandeling

Prijs per persoon € 75 

Prijs inclusief

  • Ayurveda behandeling zoals beschreven (3 uren)
  • Kruidenthee, tweemaal
  • Garantie SGR
  • Garantie Calamiteitenfonds

Prijs exclusief

  • Vervoer van en naar het ayurveda kuuroord (is op aanvraag bij te boeken)
  • Verzekeringen (o.a ziektekosten en reisverzekering)
  • Alle uitgaven en kosten die niet genoemd staan onder ‘prijs inclusief’

De leukste rondreizen naar Nepal met NativeTravel  Ayurveda Nepal  Rondreizen Nepal met NativeTravel

Ayurveda

Ayurveda is de oudste oosterse gezondheidsleer die we kennen. Ayurveda is gebaseerd op de geneeskracht van natuurlijke ingrediënten en het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het ayurveda kuuroord in Nepal, waar NativeTravel mee samenwerkt, staat internationaal bekend om haar deskundigheid en de kwaliteit van de behandelingen. Daar komt bij dat door de pure lucht en aarde van de Himalaya’s de in de Nepalese ayurveda gebruikte planten bijzonder krachtig en rijk aan energie zijn.

Ayurveda Behandeling ‘ Beauty Arrangement’

Geef je lichaam en geest een puur-natuur-oppepper en kies voor de ayurveda behandeling ‘Beauty Arrangement’. Je wordt heerlijk in de watten gelegd. De aangename massages en stoombaden met natuurlijke plantenextracten geven je uiterlijk een gezonde boost! Geef je over aan de behandeling en loop naderhand de deur uit met hernieuwde energie en een stralend uiterlijk. Uiteraard is de behandeling geschikt voor mannen én vrouwen. Je kunt zowel in ons kuuroord in Kathmandu als in Pokhara terecht.

Bij aankomst word je door het personeel ontvangen met een kopje kruidenthee. Je wordt gevraagd om op een formulier een aantal vragen over je gezondheid te beantwoorden. Deze antwoorden zijn belangrijk om de behandeling zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Vrouwen worden zoveel als mogelijk door vrouwelijk personeel behandeld en mannen door mannelijk personeel. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle onderdelen van de behandeling. Na elk onderdeel heb je even kort de tijd om lekker bij te komen en het effect van de behandeling op je in te laten werken.

Ubatanabhyanga (totale lichaamsmassage met ayurvedische bodycreme)
Ubatans zijn een speciale organische mix van kruiden, planten en granen. Na een totale lichaamsmassage wordt de mix, die tot een ‘pasta’ gemalen is, op het lichaam aangebracht. Als de pasta is opgedroogd mag je plaats nemen in een stoomcabine en/of een warme douche nemen. De pasta werkt als een reinigende bodyscrub terwijl tegelijkertijd de voedende bestanddelen worden opgenomen in de huid. De behandeling verbetert de conditie van de huid en voedt en revitaliseert deze. De bloedcirculatie van de huid wordt geactiveerd en de energiebalans van lichaam en geest verbetert.

Mukhabhyanga (gezichtsmassage met oliën en crèmes)
Het gezicht reflecteert het innerlijk van het individu. Mentale stress is dan ook zichtbaar in de gezichtshuid in de vorm van o.a. rimpels en onzuiverheden. Een ontspannen en goed gevoede huid geeft je een stralend en energiek uiterlijk. Leeftijd is hierbij volstrekt onbelangrijk. Je gezicht wordt op diverse manieren gemasseerd en gestimuleerd. Dit met oliën en crèmes die speciaal op jouw huidtype zijn afgestemd. Door de behandeling wordt je huid gereinigd, gevoed en gerevitaliseerd. De veerkracht van de gezichtsspieren en de huid wordt versterkt.

Sarvanga Sveda (kruidenstoombad)
Sarvanga Sveda is een kruidenstoombad voor het hele lichaam. Door de stoom gaan je poriën open en worden gifstoffen uit het lichaam verdreven. De kruiden stimuleren het reinigingsproces en voeden tegelijkertijd je huid. De behandeling verbetert tevens de bloedcirculatie, helpt spier- en gewrichtspijnen te verminderen én helpt bij het afvallen.

Na de behandeling krijg je weer een kop kruidenthee aangeboden: lekker én goed voor het afvoeren van de losgemaakte gifstoffen.

De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Nepal vind je bij NativeTravel!  De leukste reizen naar Azië vind je bij NativeTravel! Ga met ons op reis naar Nepal, Tibet, Bhutan, India, Mongolië, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand, Indonesië, Sri Lanka of de Malediven!

klik op pdf

Boek deze reis

Goed om te weten: je zit helemaal nergens aan vast als je ons boekingsformulier invult. We gebruiken je gegevens alleen om samen met jou de 'puntjes op de i te zetten' voor je reis.

Land Nepal
Reis Ayurveda Nepal: Beauty Arrangement - reiscode NA.04
Aantal volwassenen
Aantal kinderen 0-2 jaar
Aantal kinderen 3-11 jaar
Aantal kinderen van 12-17 jaar
Datum
Hotelkeuze
Optionele excursies
Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht

Je bent een aantal velden vergeten in te vullen.

Login